Switch to full style
Publicēt atbildi

Nav dzirkstele 1 un 4 cilindrā (E220 M111.960)

12. Oktobris 2020, 22:56

Sveiki, jau labu laiku cīnos ar problēmu, vienā dienā dzinējs sāka strādāt tikai ar 2 un 3 cilindru. 1 un 4 cilindrā dzirksteles nav. Motors M111.960 2.2 litru benzīns HFM.

Ko ir ticis izdarīts
> mašīnai pirms pāris gadiem ir pārvilkti jauni vadi, ieskaitot arī tie, kas nāk pie aizdedzes spolēm. Līdz šim viss bija kārtībā.
> OVP relejs vesels, nav arī pārdegušu celiņu vai citas komponentes bojātas
> Jaunas sveces, svečvadi
> Par cik 1/4 un 2/3 cilindriem katram pārim ir sava spole, izmēģināju apmainīt tās vietām, lai izslēgtu faktu, ka spole beigta. Dzirkstele joprojām nebija 1/4 cilindros
> Bija ieteikums pārlodēt par spolēm atbildošos tranzistorus, kas atrodas ECU, to meistars arī izdarīja bet rezultāta nekāda, joprojām tā pati problēma.

Nav bijusi iespēja izmēģināt citu ECU, jo nekur līdz šim neesmu atradis nevienu. Sajūta, ka Latvijā tie 2.2 uz rokas pirkstiem saskaitāmi :D :hvz:

Kādam varbūt ir bijusi līdzīga problēma un var dot padomu, kur meklēt risinājumu? :lol:

Re: Nav dzirkstele 1 un 4 cilindrā (E220 M111.960)

13. Oktobris 2020, 10:52

Kura gada tev auto???
Man kadreiz bija tada pati problema pat divas reizes.
Bet tur jau to tavu problemu atrast ir vienkarsi.Es tad iebraucu servisa MBest uz Deglava ielas.Vini piesledza kompi pie dzineja un viss bija redzams.Problema bija ari 1 un 4 cilindra,nestradaja.
Vainigi bija toreiz svecvadi.Nomainiju un pazuda problema.Pec gada vai divi atkal tas pats.Tie pasi cilindri nestradaja.Atkal mainiju svecvadus,toreiz uzliku no W140 mod.
Katra zina nevar likt letos svecvadus.
Nedomaju ka tev tur ir kada cita vaina,bet nu visadi var buut.
Nav tie dzineji tads deficits.Un Ecu ari,pat paris gadus atpakal ss,lv ilgu laiku viens tirgojaas.
Ari man viens tads Ecu metajas garazaa.

13. Oktobris 2020, 11:18

1993. gada mašīns. Jocīgi, it kā samainīti svečvadi bet problēma joprojām

13. Oktobris 2020, 11:28

steamo rakstīja:1993. gada mašīns. Jocīgi, it kā samainīti svečvadi bet problēma joprojām

Nu nezinu gan.Sac ar diagnostiku pie kompja.
Varbut ka pats vilki vadus,kaut ko ne ta savilki.Tur jau pietiek nedaudz,un auto neies.
Publicēt atbildi