Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 8 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Mans 300CE
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Septembris 2015, 20:43 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūlijs 2014, 14:59
Atbildes: 2
Mašīna: Mercedes Benz 300CE
Sveicināti...!
Tā nu nepilnus 2 gadus atpakaļ iegādājos šo auto,ar domu pilnībā restaurēt! Žēl nav sanācis daudz ko izdarīt,bet nu uz doto brīdi auto ir gandrīz pilnībā izjaukts,un daudz demontēto elementu , jau ir atrestaurēti!
Mani nomāc sekojoša lieta - motors 3.0l bloks ir noslīpēts cilindri izhonēti,galva saslīpēta...!Esošā automāta vietā nopirku 5 pakāpju Dogleg kārbu ar visu nepieciešamo visu atrestaurēju ceru, ka informācija ,ka var šo kārbu sajūgt kopā ar šo dzinēju bija patiesa!!! :D Bet nevaru pārstāt domāt par 3.2 motoru, ja reiz esmu visu izjaucis ārā varbūt krāmēt iekšā šo...? Nevaru atrast pietiekami daudz informācijas vairāk par tehniskajiem parametriem...! Varbūt kāds varētu man kautko pastāstīt... kurš būtu labāks...? Būtu jums ļoti pateicīgs!!!

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: Mans 300CE
AtbildeAtbilde saņemta: 23. Septembris 2015, 08:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Internets pilns ar tehniskajiem parametriem, 104 motors. Pārliecinies gan kuram no tiem domāta tā kārba un vai vispār ir no 6-cilindru motora, citādi cilvēkiem gadījušies brīnumi. Darīts ir, šķiet, ka tepat jābūt plašiem aprakstiem, ko neviens no jauna nepārrakstīs, bet cits motors ir cits motors — vadība, vadi citi. Nav tas pats, kas salikt visu kā bija.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Septembris 2015, 10:01 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Tu vēlies restaurēt jeb pārbūvēt ? Jo restaurēt manā izpratnē ir auto saglabāšana oriģinālā komplektācijā pēc iespējas tuvāk tam, kā tas bijis no rūpnīcas.

Ja jau esi nolēmis DogLeg kārbu likt, tad ko tur daudz. 3.2L M104 motors ir jaunāks un daudz labāks. Ja man kādreiz vēl būs C124, tad tikai 3.2L :super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Septembris 2015, 10:07 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Protams, ja grib, tad darīt var, bet jāņem vērā, ka 3.2 ir pavisam citas paaudzes motors, kuram ir pavisam citas paaudzes motora vadība. Pirmie 104 motori vēl nāca ar Ke-Jetronic benzīna vadības sistēmu, vēlāk to aizstāja ar elektrisko. Palabojiet, ja kļūdos. Tādā veidā var atbrīvoties no kaprīzās Ke-Jetr. sistēmas.
Šādā gadījumā būtu jāņem vesels auto ar šādu motoru un viss jāpārkrāmē Tavējā. Te būs pavisam cita bremžu sistēma, nepieciešams attiecīgs reduktors, pusasis, kardāns. Ņem vērā arī to, ka motortelpā visas šlandziņas, radiatori, nosegi un pārējie sīkumi atšķirsies.
Kāda kārba Tev viņam bija līdz šim? Kārbas garumi atšķiras, atšķiras arī kardāna muftas un to platumi, līdz ar to atšķiras arī kardānu pirmo posmu gaurmi. Bieži vien atšķiras par pāris mm, tāpēc īstā pielasīšana un pēc tam arī nobalansēšana var būt diezgan laikietilpīga.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Septembris 2015, 10:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Ja izdomāsi likt 3.2, tad atdod man savu 3.0! :emo:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Septembris 2015, 13:06 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūlijs 2014, 14:59
Atbildes: 2
Mašīna: Mercedes Benz 300CE
Par restauraciju tiesa gan -saglabat originalo,mana gadijuma tad daleji saglabat un salikt visu labako ieksa viss tas retais labais kas c124 ir nacis!
Ieprieks staveja 4 pakapju automats,lai gan vins loti labi stradaja prieksroku tapatas dodu manualajai,tad nu sadzirdeju par tadu Dogleg karbu un iegadajos , komplekta naca ar reduktoru,kardanu,pusasim,pedalu bloku,visam muftam untt...pat kulisei - salona dekorativais koka elements tika piemeklets...! Paldies par in formaciju!!!Doma par 3.2 Donoru bija prata zel ka tikai ss.lv pa 800eiram vairs nava tas masinas!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Septembris 2015, 13:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Par līdzīgu vai pat zemāku summu man piedāvāja norakstītu, bet pilnā komplektācijā un braucošu W208. Teica, ka 3,2 benzīns, es tik tagad neatceros, kas tiem par motoru - varbūt vēl 104. Ja tā, tad varētu būt jau bez KE-Jetronica. Būtu lielāka čakarēšanās, bet it kā visas daļas uz vietas arī. Ja ir interese, varu vēl pārjautāt par to donoru.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeŠo ierakstu izdzēsa Kruger1990 - 16. Maijs 2016, 11:37.
Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 8 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012