Publicēt atbildi

Re: dzinejs

04. Marts 2014, 08:07

tev gadījumā nav 3l 24v?

04. Marts 2014, 20:55

Nē, 12v.

Esmu jau mēģinājis griezt vairāk un mazāk, bet starpības diži nav. Cerams šis gāzinieks varēs to novērst.
Vienīgi domāju kā kārbas remonts to varēja atkal ietekmēt.

05. Marts 2014, 08:19

iespējams, jo no gāzes trosītes atiet atsevišķa trosīte uz kārbu kura arī regulējas apgirezieni kaut kur forumā ir par šo tematu jau runāts es pat bildi biju ielādējis problēmas novēršanai

lasi TE

11. Marts 2014, 00:18

cndr rakstīja:Ir tā, ka reizēm tā ir uz gāzes, bet visbiežāk pēc apstāšanās un pārslēgšanas uz benzīnu.

Esmu sarunājis marta beigās apskati pie normāla gāzenieka, bet domāju vai nebūs tā, ka tomēr ir kāds cits defekts.

Jo ar gāzi vispār ir jocīgi, visu laiku slāpa nost bremzējot, līdz remontam aiztinu gaisa pieplūdes cauruli līdz pusei lai neslāptu viss bija ok, uztaisīja restaurāciju kārbai un atkal viss sākās. Reāli ir tā, ka braucu uz gāzes un atlaižot pedāli nokrītas spiediens un bremzējot mašīna sāk drebēt un noslāpst. Bet arī, vienu dienu tā ir citu nav.

Bezsakars :D

Ja tu atrisinasi so problemu, tu busi riktigs vecis, es jau cinos kadus 6 menesus! Esmu nomainijis troses, apgriezienu vadibas bloku, filtrus, karbu parbaudijis, sveces un ko tik vel ne, nevaru atrast problemu. Piesledzu pie kompja, rada ka viss ir ideali, labak vairs nevar but, bet tapat reizem noslapst, tas ir tik drausmigi kaitinosi. Un atrisinat ari gruti, jo reali pilnigi bezsakarigi tas notiek, nedelu no vietas auto iet ideali un tad peksni vienu dienu vislaik slapst, nakamaja diena doma jasataisa, japaskatas, bet viss perfekti iet....

11. Marts 2014, 00:19

weedheady rakstīja:iespējams, jo no gāzes trosītes atiet atsevišķa trosīte uz kārbu kura arī regulējas apgirezieni kaut kur forumā ir par šo tematu jau runāts es pat bildi biju ielādējis problēmas novēršanai

lasi TE

mana gadijuma ta trose neko nemainija. Man bija noklajies apgriezienu vadibas bloks, to nomainiju, palika nedaudz labak, bet tapat ir si kaite

15. Marts 2014, 22:04

sodien tiriju ellu no karbas un kartera, pamaniju sadu vadu pie karbas, tani apvidu, vnk karajas, varbut tas ir kaut kadigi sastits ar manu apgriezienu problemu? gals vinam ir kaut kas lidzigs ka svecvadiem, tas kurs maucas uz sveces, tikai mazins.

https://monosnap.com/image/DfpLyh8CZ7ID ... ojNUU3hak#

varbut kads var pateikt kas tas ir un kur sprauzas? skatijos bet neatradu vietu

15. Marts 2014, 22:44

Tas nav kickdown?

15. Marts 2014, 23:26

vw26 rakstīja:Tas nav kickdown?

saubos, kickdowns ir trose , sitas izskatas pec kaut kada vada, kuram gas ir tiesi tads pats ka svecvada gals kas sprauzas ieksa uz sveces, tikai mazaks. Mana teorija bija ka vins varetu lidzigi kaut kur karba stiprinaties, vai varbut vispar, nokritis no motortelpas leja.

kickdowns man strada labi, nekadas problemas, tik rpm gluko dazreiz, piemeram kad uz 50 brauc, sac bremzet , apgriezieni nokritas uz 600 un peld 400-1000 lidz reizem vainu noslapst vai ari nostajas normali, varbut ar to sastits ir

16. Marts 2014, 09:29

Atceries ka zem gazes pedala ir tada ka poga, tas vads ir karbas aizmugure?

16. Marts 2014, 10:38

Ka var kickdowns stradat uz troses? :D
Tas vads nak karbas aizmugure.Skatoties no aizmugures labaja puse.
Varbut ari kludos par so visu.
Publicēt atbildi