13. Jūlijs 2014, 20:26
ega322 rakstīja:Ja viss ok,tad siksnu nevar nomest.Parasti svilpo DAYCO firmas siksnas.
ne ta nebija DAYCO firmas,pirku vinju Grosa,aizmirsu kada firma bija.cilveki ari saka ka spriegotajam ir pienakusas pedejas stundas,tas ta var but?
17. Jūlijs 2014, 09:44
Man ar nesen bija probleema ar spriegotaaju(viss saakaas ar siksnas chiiksteeshanu un taapeec skatiijos kas laaciitim veederaa), spriegotaajam centraalaijai skruuvei gultnis vai bukse nobira. nonjemot siksnu un pakustinot uzreiz vareeja redzeet ka shausmiiga briivkustiiba un ruliitim ar viens saans bija vairaak nodilis!
18. Jūlijs 2014, 11:04
Šīs siksnas nečīkst. Ja sāk čīkstēt/svilpot,tad pie vainas ir divdaļīgais spriegotāja gultnis. Tas ir izdilis,un siksna sāk stāvēt šķībi,un griežoties sāk čīkstēt. Man tā bija pašam. Un iespējams,ka tāpēc arī sixnu nometa-ja riktīgi šķībi jau viss nošķiebies.
18. Jūlijs 2014, 16:03
Un kā vēl čīkst
18. Jūlijs 2014, 19:10
vw26 rakstīja:Un kā vēl čīkst
Čīkstēt čīkst,bet ne jau siksna tad vainīga. Ja čīkst,tad uzliekot jaunu siksnu tā arī čīkstēs. Vaina ir citos mezglos.
18. Jūlijs 2014, 21:57
Ugis rakstīja:vw26 rakstīja:Un kā vēl čīkst
Čīkstēt čīkst,bet ne jau siksna tad vainīga. Ja čīkst,tad uzliekot jaunu siksnu tā arī čīkstēs. Vaina ir citos mezglos.
Cik siksnas Tu esi mainijis?(runa nav tikai par MB,bet per dayco celinsiksnam.)
18. Jūlijs 2014, 22:08
ega322 rakstīja:Ugis rakstīja:vw26 rakstīja:Un kā vēl čīkst
Cik siksnas Tu esi mainijis?(runa nav tikai par MB,bet per dayco celinsiksnam.)
Ķīļa siksnas var čīkstēt "pašas no sevis". Celiņsiksnas tā nedara,tur cits princips. Mainījis esmu savam w124 motoram dažas reizes. 5min darbs. Katrā ziņā Milzīgs Žetons mb konstruktoriem par tik ērtu,parocīgu un vienkāršu iespēju nomainīt siksnu.
18. Jūlijs 2014, 22:21
Kad celiņsiksna izdilst tad arī sāk čikstēt, man w124 tā bija, viens ir ka izdilst siksna un uz siksnas paliek viss kaut kādi putekļi utt kas pēc tam arī čīkst, volvo tas pats bija utt.
18. Jūlijs 2014, 22:51
Nomaini Ugi kadas 50 celinsiksnas un tad izdari secinajumus.
19. Jūlijs 2014, 00:40
Dayco viss cīkt... tur vienkārši tāda firma....