11. Marts 2013, 22:32
bayker001 rakstīja:nu vispar ir viela pardomam vai tam vispar bus jegas

Jautajums ja es nomainu motoru un salieku visu ka nakas ar originalam dalam , visu butiba izdaru smuki !
Ka notiek parbuves paregistresana ?
man vajag kautkadus dokumentus motoram vai ka csdd pienem to parbuvi ?!
?!?!

Ja ieliec motoru, kas oriģināli bijis W124 virsbūvē, nekāda īpaša dokumentācija CSDD nav jāiesniedz. Ja liec kaut ko, kas nav no W124, tad sākas problēmas.
12. Marts 2013, 09:14
Es vēl varētu piebilst,ka nekas nav jāpārreģistrē,ja motoru var ielikt nepārtaisot esošos stiprinājumus.Vai arī tas jāizdara tā,lai nav redzams.
Manā gadījumā iekš w123 ieliekot w124 motoru viss pasēja,un nekādi papīri jākārto nebija.
Uz jautājumu,vai var ielikt arī jaunāku motoru,meistars teica,ka var,tikai vajadzēs dabūt kompi (vislabāk nošķiltu donoru komplektācijā) un drusku jāpārmetina stiprinājumi,bet to varot izdarīt tā,ka neko nemanīs.
12. Marts 2013, 13:29
Ugis rakstīja:Es vēl varētu piebilst,ka nekas nav jāpārreģistrē,ja motoru var ielikt nepārtaisot esošos stiprinājumus.Vai arī tas jāizdara tā,lai nav redzams.
Manā gadījumā iekš w123 ieliekot w124 motoru viss pasēja,un nekādi papīri jākārto nebija.
Uz jautājumu,vai var ielikt arī jaunāku motoru,meistars teica,ka var,tikai vajadzēs dabūt kompi (vislabāk nošķiltu donoru komplektācijā) un drusku jāpārmetina stiprinājumi,bet to varot izdarīt tā,ka neko nemanīs.
Tas attiecas uz W123 un W124 savietojamību — tur jau motori pārklājās, attiecīgi stiprinājumi der. To jau tieši ieteicu. Bet tā "pielabošana" stiprinājumiem ar katru gadu tiek arvien vairāk izskausta, tā ka uz to gan bez papīriem nevar paļauties.
13. Marts 2013, 17:27
Paldies par informaciju !
Jautajums Cik ir normalam paterinam 260 pilseta jabut ??
13. Marts 2013, 19:36
Droši vien, ka patēriņš ir starp 13 un 15 litriem uz 100 km. Ja mehānika, tad vairāk, ja automāts, tad mazāk. Nevar vairs internetā ieraudzīt datus no ražotāja, bet tie ir visai precīzi.