Publicēt atbildi

Re: generatora siksna 300d

04. Jūnijs 2014, 10:22

bogix rakstīja:Liec 2080, ja reiz Tev nav AC.

labi tad jabrauc atkal siksna jamaina...uz 2080....paldies

04. Jūnijs 2014, 10:47

raivis86 rakstīja:
bogix rakstīja:Liec 2080, ja reiz Tev nav AC.

labi tad jabrauc atkal siksna jamaina...uz 2080....paldies

es kad vakar biju uzlicis to garo siksnu 2140 vina man svilpoja viena vieta,nu tipa strikejas.bet to 2080 nu nekadigi nedabut virsu...siksna tacu ari nevajag but ta lai vina ir savilkta lidz pedejam,es nezinu ka veca siksna bija maukta virsubet vinja ir tada pasa garuma ka 2080,ja vinas ir vienadas tad kapec es nevaru uzgerbt to jauno,bet veco nav problemu....karoce kaut kada mistika.

04. Jūnijs 2014, 12:46

Tev jaliek 2080, ka tu pirms tam spriegoji to siksnu? Izdari ka es teicu un tas aiznems 10 minutes.

04. Jūnijs 2014, 13:44

1) Liec tikai to, kas no ražotāja paredzēta. Mēģinājumi uzlikt un nospriegot citu var beigties arī ļoti nepatīkami — bīstams pasākums.
2) Ja pats nevari, tad nedari!!! Vai nu aizbrauc, lai servisā nomaina, vai sameklē kādu, kas dzīvajā spēj parādīt pareizas darbības pa soļiem, ja pēc instrukcijas nesanāk. Jebkura mācība maksā un labāk vienu reizi samaksāt kādam, kā pēc tam cīnīties ar citām problēmām.

Ja pašam nesanāk un nezini, tad varbūt Tev tur sistēmā ir vēl kādi bojājumi, kādi rullīši jāmaina, spriegotājs bojāts — dažādas lietas var gadīties. Padomā par kāda zinātāja konsultāciju klātienē!

04. Jūnijs 2014, 15:08

vw26 rakstīja:Ar AC ir 2150, bez ir 2080
Kad nezināju, arī knapi to atsperi dabūju virsū :mhihi:
Visa darbība notiek ap detaļu 10
Attēls
Detaļas Nr.3 tev nav.
Detaļai nr10 augšpusē ir urbums, kurā ieliec paresnu skrūvgrizi vai stieni un nedaudz pieturot atskrūvē skrūvi kas tur mazo amīti(detaļa Nr.9, tad laid vaļā, nomaini siksnu un tajā pašā urbumā ieliec skrūvgrizi vai stieni un novelc siksnu, ieskrūvē atpakaļ skrūvi un gatavs.

Amīti vajag tikai atlaist lai buksi nenorauj,lai atspriegotu siksnu detaļai 10 augšā ir skrūve kura japavelk uz salona pusi.
http://fotki.lv/lv/ega322/comments-34333348/

08. Jūnijs 2014, 16:10

atdevu masinu serviii lai izdaro to vinji.paldies foruma biedri par info.varbut kads zin kur pardaugava mercedesus taisa par sapratigam cenam,un daudz maz atbild par izdarito darbu!

12. Jūlijs 2014, 20:10

sveiki es te ieprieks ilgu un dikti nemos ap to siksnu...nu viss ir ok ta varetu teikt!siksna tika nomainita.sodien man vinja izmeta tadu prikolu vinju nometa nost,kas par vainu varetu but kapec ta?varbut kaut kas varetu pakomentet?man te izteica tadu varijantu ka beigas ir spriegotajam,vai tas ta varetu but?

13. Jūlijs 2014, 14:21

raivis86 rakstīja:sveiki es te ieprieks ilgu un dikti nemos ap to siksnu...nu viss ir ok ta varetu teikt!siksna tika nomainita.sodien man vinja izmeta tadu prikolu vinju nometa nost,kas par vainu varetu but kapec ta?varbut kaut kas varetu pakomentet?man te izteica tadu varijantu ka beigas ir spriegotajam,vai tas ta varetu but?

Tīri teorētiski,ja beigts ir rullis vai spriegotāja centrālā skrūve ar buksēm varetu siksnu nomest, tad uz aci būtu jāredz kad viņš stāv šķībi un bez siksnas būtu jākustās uz sāniem.

13. Jūlijs 2014, 18:26

ega322 rakstīja:
raivis86 rakstīja:sveiki es te ieprieks ilgu un dikti nemos ap to siksnu...nu viss ir ok ta varetu teikt!siksna tika nomainita.sodien man vinja izmeta tadu prikolu vinju nometa nost,kas par vainu varetu but kapec ta?varbut kaut kas varetu pakomentet?man te izteica tadu varijantu ka beigas ir spriegotajam,vai tas ta varetu but?

Tīri teorētiski,ja beigts ir rullis vai spriegotāja centrālā skrūve ar buksēm varetu siksnu nomest, tad uz aci būtu jāredz kad viņš stāv šķībi un bez siksnas būtu jākustās uz sāniem.

tur itka viss ok...rulis nesen jauns bija ielikts...tad kad man vinju servi mainija....vinja nesvilpoja,tagad pats uzliku no sakuma svilpoja...biski pabraucu un beidza svilpot...varbut uz siksnas biski ellas uzliet?

13. Jūlijs 2014, 20:07

Ja viss ok,tad siksnu nevar nomest.Parasti svilpo DAYCO firmas siksnas.
Publicēt atbildi