20. Marts 2014, 18:48
weedheady rakstīja:nu nu tu jau arī te pārspīlē ... visu vajag pareizi noorganizēt un kāpostam arī jābūt.
Tu zini cik servisa darbs izmaksā piezvani paprasi cik tupi pārmest m104 no w124 uz citu w124 servisā paprasīs. Un otrais pazvani paprasi servisiem, kas to būtu vai viņi vispār būtu gatavi ko tādu uzņemties un cik viņi par šo paprasīs. nevis domāju tik un tik.. bet reāli kā ir dzīvē.
Tālāk iesaku apskatīties cik arī maksā daļas dzinēja AMG! nevis parastajam 113, tu redzēsi cenas.20. Marts 2014, 18:53
DEALER rakstīja:weedheady rakstīja:nu nu tu jau arī te pārspīlē ... visu vajag pareizi noorganizēt un kāpostam arī jābūt.
Tu zini cik servisa darbs izmaksā piezvani paprasi cik tupi pārmest m104 no w124 uz citu w124 servisā paprasīs. Un otrais pazvani paprasi servisiem, kas to būtu vai viņi vispār būtu gatavi ko tādu uzņemties un cik viņi par šo paprasīs. nevis domāju tik un tik.. bet reāli kā ir dzīvē.
Saproti, man no malas tas izskatās nenopietni. Būtu nauda būtu nopircis kaut w124 E500 vai kādu jaunāku jaudīgu auto un nečakarējies.
Tālāk iesaku apskatīties cik arī maksā daļas dzinēja AMG! nevis parastajam 113, tu redzēsi cenas.
Ja gadījumā ir jālabo dzinējs...
20. Marts 2014, 19:11
weedheady rakstīja:DEALER rakstīja:weedheady rakstīja:nu nu tu jau arī te pārspīlē ... visu vajag pareizi noorganizēt un kāpostam arī jābūt.
Saproti, man no malas tas izskatās nenopietni. Būtu nauda būtu nopircis kaut w124 E500 vai kādu jaunāku jaudīgu auto un nečakarējies.
Tālāk iesaku apskatīties cik arī maksā daļas dzinēja AMG! nevis parastajam 113, tu redzēsi cenas.
Ja gadījumā ir jālabo dzinējs...
nu tad palasi šo TE esmu ar to nodarbojies pārvilkt vadus un ielikt dzinēju ir nekas salīdzinot ar papildus izmaksām kas būs, pārbūvējot motortelpu un sīkumos
+ja ir prātīgs metinātājs CSDD iziet var uz nebēdu
20. Marts 2014, 20:16
DEALER rakstīja:
Jā bet saproti, tur lai to visu izdarītu ir nepieciešams vismaz savs autoserviss! ar jēdzīgu metinātaju elektriķi instrumentiem utt.
Saproti vot piemēram Dambis kas Oskarus būvē viņs ko tādu varētu izdarīt. Viņš tādu pārbūvi varētu veikt.
Vai līdzīga profila serviss kaut vai kas kaut kādās tur rallija auto vai ko tādu taisa, bet šis darbs nav paveicams mājas apstākļos. Te viss ir sarežģīti.
Tu domā autors strādā auto sfēra , un tam ir savs serviss mehāniķi utt..... es domā ka nē.
Ja jau tā būtu tad autors būtu uzrakstījis man ir serviss mēs tur to to to esam taisījuši. Vot ienāca prāta doma mums swapu uztaisīt. Tad jā to es saprastu.
Te ir vajadzīga pieredze un nauda. Saproti ko mēģinu pateikt.
20. Marts 2014, 22:08
20. Marts 2014, 22:28
Mizx rakstīja:Vienkārši vajag ĻOTI labu argumentu, kāpēc to darīt, jo lētāk un ērtāk to motoru atstāt dzimtajā virsbūvē, dzimtajā modelī un principā nopirkt attiecīgu ejošu.
20. Marts 2014, 23:04
weedheady rakstīja:Mizx rakstīja:Vienkārši vajag ĻOTI labu argumentu, kāpēc to darīt, jo lētāk un ērtāk to motoru atstāt dzimtajā virsbūvē, dzimtajā modelī un principā nopirkt attiecīgu ejošu.
oh cmon arguments?!
1.nepietiek ar V8 sound? ja vien no tā es jizz in my pants...
2.izaicinājums
3.krāniņa mērīšanās
u.t.t.
pats būtu sācis tādu projetktu ja vien dabūtu par normālu ciparu donoru, tā kā viņa nebija iesāku ar citu motoru, bet nu nezz laiks ies uz priekšu varbūt saņemšos un V8 in my w124 iestūķēšu vai arī šo 2.8 turbo uztaisīšu...
izmaksas būs apmēram vienādas ap 4kEURO

20. Marts 2014, 23:19
Mizx rakstīja:1) V8 sound var baudīt dzimtajā virsbūvē bez čakarēšanās
2) Izaicinājums būtu, ja darītu pats. Ja izaicinājums ir čakarēšanās ap svešiem meistariem, tad, nu… katrs jūk pa savam.
3) Kaut ko pamērīt ieliekot W124 virsbūvē vars vienīgi starp zinātājiem, pārējiem tā būs veca, nemoderna mass production automašīna. Ja jāstaipa, tad labāk to pašu motoru iemest kādā šādā:
Ar tādu staipīsies gan starp zinātājiem, gan starp nejēgām, kas vienkārši eksotiku ieraudzīs.

20. Marts 2014, 23:36
21. Marts 2014, 10:32