Publicēt atbildi

veca dīzeļa sprauslas

07. Maijs 2013, 21:11

šodien :alus: viena tante stāstīja, ka sprauslas var dabūt tīras soļkim piegāžot klāt 2taktu motorzāģa eļļu .. neatceros preziici kura tieši ražotāja

ir kāds ko tādu dzirdējis vai tās ir galīgas pasakas?

Re: veca dīzeļa sprauslas

07. Maijs 2013, 21:25

Hmm..... nezinu gan. Par kuru motoru ir runa ?

07. Maijs 2013, 21:39

Считается что современное дизельное топливо сухое и плохо смазыает части топливной системы. Рекомендуется добавлять 1л 2-х тактного масла на бак. Дизель будет работать мягче и топливная система будет долговечней.

07. Maijs 2013, 21:44

Tā dara, bet cik zinu tad ziemā, jo ziemas dīzelis ir ''sausāks''

07. Maijs 2013, 21:45

skaidrs, bet, MB draugi, pieminam, kuriem dzinējiem ko tādu var veikt, ne jau Common Rail sistēmām ....?

07. Maijs 2013, 21:51

agha .. ir par šito dzirdētas visāaadas varoņteiktas..
Es jau 100k km esmu nobraucis, un neko degvielai klāt neleju ! Viss ir tieši tik labi, cik tas var būt !
Mans uzskats ir tāds, ka jāpildās ir Lukoilā un miers mājās.

07. Maijs 2013, 22:00

vw26 rakstīja:Tā dara, bet cik zinu tad ziemā, jo ziemas dīzelis ir ''sausāks''

Так и есть. В летнем дизтопливе содержится большое количество парафина. Зимой парафин на морозе застывает и забивает фильтра. Поэтому дизтопливо из России которое привозят "бензинщики" в этом смысле ещё лучше. Парафина ещё больше и двигатели старого образца ешё тише работают. Но! Теплоотдача у парафина значительно ниже чем у дизтоплива. И чем больше парафина тем меньше теплоэнергии даёт топливо и чтобы ехать так же нужно больше давить газ-расход увеличивается.

07. Maijs 2013, 22:04

Misters X rakstīja:skaidrs, bet, MB draugi, pieminam, kuriem dzinējiem ko tādu var veikt, ne jau Common Rail sistēmām ....?

Из-за конструктивной особенности и принципа работы "сухость" топлива на ЦДи не так слышна. Но не всё так хорошо. Добавки приветствуются, но лучше специально для этого предназначенные. У Liqui Moli есть отличные присадки для этого.
Pēdējo reizi laboja Andrey45 - 07. Maijs 2013, 22:08, kopā labots 1 reizi.

07. Maijs 2013, 22:08

Sicram rakstīja:agha .. ir par šito dzirdētas visāaadas varoņteiktas..
Es jau 100k km esmu nobraucis, un neko degvielai klāt neleju ! Viss ir tieši tik labi, cik tas var būt !
Mans uzskats ir tāds, ka jāpildās ir Lukoilā un miers mājās.

+1 Только зимой, если ожидается похолодание, добавляю антигель. Летом иногда добавляю присадку Liqui Moli для поднятия цетанового числа чтобы лучше ехал. В основном на чистом топливе.

07. Maijs 2013, 22:12

cik atradu info, diezgan daudz ļaužo šo piekopj
es ziemā leju klāt petroleju .. lai neparafinējas

mans w124t stāvot uz vietas vibrē kā traktors, ir aizdomas, ka gļuko kāda/kādas sprauslas,
tāpēc ir doma, izmēģināt kādu tautas metodi .. 2t eļļa garāžā stāv
Publicēt atbildi