Switch to full style
Publicēt atbildi

Balti dumi no radiatora

03. Jūlijs 2013, 17:32

Sveiki, pagajuso nedel noklajas termostats un beidza taisities vala, sanaca nedaudz uzvarit auto, ta ka skidrumu visu izmiza ara no dzesesanas sistemas. Nopirku termostatu, nopirku termostata vacinu ,visu smuki saliku , ieleju jaunu skidrumu, nekas netek, it ka viss ok, masina ari neparkarst, bet kad masina pastav kadu laiku piedarbinata, sak celties balti dumi no radiatora, kaut kur pie augsas. Kas varetu but par vainu? Varbut kadam jau ta ir gadijies.

Mana versija bija, radiatora plaisa, bet auto nostaveja veselu dienu uz tira betona un apaksa nav nekas izlijis,un pats radiators ari sauss.

P.S varbut tas ir del ta ka man trukst prieksejais elektriskais radiatora ventilators?

Masina - w124, 2.0L benzins, 1990gada , automats 4 atrumi.

Paldies!

Re: Balti dumi no radiatora

03. Jūlijs 2013, 18:47

Vispār jau drīzāk uzvārīji sistēmu nevis termostata, bet neesošā ventilatora dēļ. Domāju, ka termostats bija labs. Bez ventilatora cik necik droši var braukt tikai pa šoseju un tad arī ne pārāk karstā laikā. Jaunākiem modeļiem motora aizsargpannas neesamības dēļ motoru braucot var pārdzesēt. Tā ka tajā sistēmā nav neviena elementa, bez kura varētu mēģināt iztikt, vismaz ne šajos platuma grādos.

03. Jūlijs 2013, 19:10

termostats bija beigts, variju vinu verdosa udeni, neveras vala.
Man jau likas ka tas ventilators ir samera svarigs, ka neka, bez vina, ja masina stav uz vietas, tad nekas nedzesejas.

Rit janoperk ventilators un tad jaskatas, paldies!

03. Jūlijs 2013, 20:25

Dūmot var dzesēšanas šķidrums, kas iespējams, ka bija sadzīts radiatora sprugās, tad kad šķidrumu izspieda. Braukt bez ventilatora gan nav prāta darbs. Tad jau tuvākajā laikā redzēsi vai galva nav savērpusies vai kaut kas tamlīdzīgs.

03. Jūlijs 2013, 21:11

nu ja, es nopirku auto ziema, tad bija ok, bet pienaca vasara un tad sakas tadi mazi sikumi, bet nu butiba auto nekarsa, jo es parsvara pa sosseju braukaju, no adaziem lidz alfai butiba. Bet nu piekritu, bez ventilatora vairs nebrauksu, rit perku un monteju virsu!

04. Jūlijs 2013, 07:50

Kāds tad ventilators viņam ir? Hidromufta, kas stāv uz ūdens sūkņa?

04. Jūlijs 2013, 10:55

benzman rakstīja:Kāds tad ventilators viņam ir? Hidromufta, kas stāv uz ūdens sūkņa?

sodien aizbraucu pie mersedesa gutru, problema tik atrisinata, nopirku to plastmasu kas liekas uz radiatora, ka ari man ir saplisis radiatora ventilatora temperatūras slēdzis, lidzarto man lielais ventilators, kas ir uz makgnetiskas muftes, nesledzas ieksa un gandriz vispar negriezas, lidzarto nedzeseja radiatoru.

atrisinajums - nopirku plastmasu uz radiatora un radiatora ventilatora temperatūras slēdzi.
Publicēt atbildi