Switch to full style
Publicēt atbildi

om603 dzinējs

24. Jūlijs 2017, 12:57

Sveiki! Varbūt kāds var pateikt, kas varēja izraisit, tādus klaņu šāļu bojajumus ? Kloķvārpsta pamatgultņu šāles bez bojājumiem, labā stāvokli.
Vēl jautājums, kur iespējams veikt kvalitatīvu cilndru ģiļzu nomaiņu?
Attēls

Re: om603 dzinējs

24. Jūlijs 2017, 13:15

Izskatās pēc korozijas. Šim motoram ir ģilzes?

24. Jūlijs 2017, 13:24

benzman rakstīja:Izskatās pēc korozijas. Šim motoram ir ģilzes?

Jā, pāšas gilzes nav dārgas 10 eur viena, vienīgais kas varētu veikt maiņu?

kas to koroziju varēja izraisit, slikta eļļā, vai sūdīgi salikts kopā? karteri ari bija tādas, plānas plakanas skaidas, izskatijas kā no šālēm.

24. Jūlijs 2017, 13:29

Tas ir tikai uz klaņu pamatgultņa augšējām daļām? Varbūt materiāla izdrupumi no detonācijas/spiediena?
Ģilzes tur kā gudri ir iepresētas? Bloks jāuzsilda, Ģilzes jāatdzesē? Esmu mainījis, tikai tādas ģilzes, kuras pašas smuki nāk ārā. :hvz:

24. Jūlijs 2017, 13:55

vis cauri uz riņķi, gan augšējai gan apakšējai daļai.

Ar ko Tu karsēji? dzesēji ar ūdeni?

24. Jūlijs 2017, 15:01

Nu, ja bloks jākarsē, tad to var viegli izdarīt ar lodlampu. Galvenais ir sildīt visu vienlaicīgi, nevis vienā vietā karsēt. Motora darba temp.ir 90 grādi, roku var uz virsmas noturēt aptuveni līdz 70 grādiem. Līdz tādai temp. var arī sildīt.
Ar ūdeni dzesēt ir slikti, katrā ziņā jādzesē ir pati ģilze, nevis kopā ar bloku. Ja vari nodrošināt, ka ūdens netek pa bloku, tad ok.

Bet labāk pakonsultējies ar kādu citu specu par pareizu tehnoloģiju ģilžu nomaiņā, citādi es te ar breinstormingu nodarbojos! :crazy:

25. Jūlijs 2017, 10:56

Es galvu vedu uz diizelcentru sliipeet mosh tur vinji arii ar shitaadaam lietaam nodarbojas vieniigi kontakti maajaas jaameklee....
Publicēt atbildi