Publicēt atbildi

grab bagāžnieks.

23. Septembris 2012, 17:08

man ir w123 unversālis. braucot pa bedrainu ceļu baigi grab bagāžnieks. varbūt kāds var dot padomus kā to novērst? principā jau liekas ka tas pats bagāžnieks kratās braucot, bet tā jau ir kārtīgi aiztaisīts. stāvot uz vietas pakustināt viņu tā īsti nevar.

Re: grab bagāžnieks.

23. Septembris 2012, 19:35

Bija līdzīga problēma tikai W202 universālim.
Visa vaina bija pašas slēdzenes mehānisma skrūves, tās bija vaļīgas un līdz ar to radīja nepatīkamus trokšņus.
Nezinu kā W123, bet W202 nāk pašam vākam apakšējos stūros tādi kā distanceri, tos var mēģināt paregulēt.

23. Septembris 2012, 20:12

Varbūt tomēr slēdzene līdz galam neaizcērtas,bet paliek pusceļā?Ja bagāžnieks nav īsti iecentrēts/noregulēts,slēdzene var nespēt nostrādāt līdz galam un pievilkt bagāžnieku kā nākas.

Vai kā Kalnins minēja,kautkas atskrūvējies.

Kas cits tur vēl var grabēt?

P.S.
Varbūt tas nav bagāžnieks,bet kas cits bagāžnieka durvīs iekšā?

23. Septembris 2012, 21:20

Ugis rakstīja:Varbūt tomēr slēdzene līdz galam neaizcērtas,bet paliek pusceļā?Ja bagāžnieks nav īsti iecentrēts/noregulēts,slēdzene var nespēt nostrādāt līdz galam un pievilkt bagāžnieku kā nākas.

Vai kā Kalnins minēja,kautkas atskrūvējies.

Kas cits tur vēl var grabēt?

P.S.
Varbūt tas nav bagāžnieks,bet kas cits bagāžnieka durvīs iekšā?

slēdzene aizcērtas to zinu. stāvot uz vietas un viņu mēģinot paksutināt viņš vispār nekustās. bet bagāžnieks var būt pareizi nenoregulēts. es viņu biju ņēmis nost. bet varētu būt ka tā slēdzene ir atvilkusies rītā japaskatās.

23. Septembris 2012, 21:28

vel ir tāda lieta ka braucot pa bedrēm man jumts kratās aizmugures daļā. nu kur tieši ir tas bagāžnieks. varbūt tam vaina ir piekarē jo man tādi pašvaki amīši aizmugurē.
bija man vienreiz sierra kurai izsits logs aizmugurē sedanam. braucot pa bedrem jumts staigāja pa kādiem 6 cm :mhihi:

24. Septembris 2012, 17:09

Man W123 pakaļējās durvis drīzāk čīkstēja, kā grabēja, palīdzēja gumiju iesmērēšana ar silikona ziedi pret aizsalšanu.

Nākamais — tajās durvis ir miljons štruntu, tad vēl loga tīrītājs, vadi, tas viss var grabēt. Protams, ja apšuvums nav labs, tad arī tas.
Publicēt atbildi