Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: E320 4matic karba
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Aprīlis 2011, 16:15 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Aprīlis 2011, 15:55
Atbildes: 3
Atrašanās vietas: Riga
Tātad , 1999 gada E320 4matic w210, problema tāda :
1. kad auksta tad uz otro robu pārslēdzas mazliet negribīgi un ar nelielu troksni (bukšķi), kad pie krustojuma piebremzē un atkal uzgāzē tad ar ir būkšķis.

2.pie krustojuma stāvot parādās vibrācija, kad iekš D stāv.

vai kāds var aptuveni pateikt kas varetu būt par lietu, vai pie vainas pati kārba vai kas cits???

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Aprīlis 2011, 17:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Laikam uz šiem jautājumiem šajā klubā vislabāk varētu atbildēt es. Tikai ir problēma tāda, ka manējam ir novērojams viss minētais un es vēl neko atrisinājis neesmu.

1. par aukstu kārbu un būkšķi - tas ir tikai pirmo reizi pārslēdzoties, vai ne?
Pēc tam ir tikai būkšķis (no aizmugures vai auto vidus), kad atlaiž gāzi un tūlīt pat piedod atkal. Tas nebūt neliecina par kārbas problēmām (vismaz par nopietnām nē). Tur var būt vainīgs kardāna piekargultnis vai kardāna mufta pie reduktora. Zinu, ka manējam aizmugures mufta ir jau mazliet ieplaisājusi un tādi maniakāli meistari jau pirms 2 gadiem ieteica mainīt. Varētu būt, ka tagad jau ir laiks to mainīt.

2. manam pie lielajiem mīnusiem vibrācija salonā bija arī aukstam motoram un neitrālajā. Tagad vairs nav, jo ir silts. Tagad ir tikai vibrācija pie sarkanās gaismas D režīmā, un jāsaka, ka dažreiz ir lielāka, dažreiz mazāka.
Šados gadījumos pirmais aizdomās turamais ir kārbas spilvens. Tomēr var būt, ka tas ir cieši saistīts ar 1. problēmu un pazudīs, atrisinot to.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Aprīlis 2011, 17:25 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Aprīlis 2011, 15:55
Atbildes: 3
Atrašanās vietas: Riga
nu jā..skaidrs biku tapa. Liels paldies.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Aprīlis 2011, 17:30 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Augusts 2010, 09:49
Atbildes: 145
Atrašanās vietas: Latvijas
Mašīna: R129
Kāpēc pārslēdzoties ātrumiem automāts tā kā nedaudz izslīd? Tas ir tad, ja es nospiežu pedāli grīdā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Aprīlis 2011, 17:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
09 April 2011 18:30:57 MBjanka rakstīja:
Kāpēc pārslēdzoties ātrumiem automāts tā kā nedaudz izslīd? Tas ir tad, ja es nospiežu pedāli grīdā.
Ja izslīd, tad jau vairs neko, tad jāsāk domāt par remontiem. Prātīgi braucot gan var vēl ilgi braukt, bet skaidrs, ka kārba gaida apkopi. Oficiāli kārbām esot paredzēti apmēram 250000 km līdz remontam, tad nu parēķiniet. Jo nobraukums ir lielāks un kārba palēnām kļūst dīvaina, tad brīnīties nevajadzētu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Aprīlis 2011, 17:44 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Kurā vietā var un cik šodien izmaksā automātiskās kārbas eļļas maiņa?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Aprīlis 2011, 17:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
09 April 2011 18:44:23 MBjanka rakstīja:
Biķernieku 17. Darbs laikam bija kādi 20 Ls, ja nekļūdos, jo pats pirku filtru un eļļu, es visu ņēmu oriģinālo, nebija dārgāk. Pie viena tajos 20 Ls ietilpa kārbas paskatīšanās kopumā un vēl viena kulises defekta novēršana.

Pēc konsultācijām mani atrunāja no "pilnās maiņas" ar ārā sūknēšanu pa dārgo, jo pie mums tā bieži esot klientu čakarēšana, neko tur tik rūpīgi neizsūcot, bet par iztērēto naudu var eļļu "nepilnīgi" mainīt kaut katrus desmit līdz divdesmit tūkstošus kilometru. Parēķināju, ka tā arī sanāk...

Pēdējo reizi laboja Mizx - 09. Aprīlis 2011, 17:54, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Aprīlis 2011, 18:00 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
09 April 2011 18:52:59 Mizx rakstīja:
Citēt:
Biķernieku 17. Darbs laikam bija kādi 20 Ls, ja nekļūdos, jo pats pirku filtru un eļļu, es visu ņēmu oriģinālo, nebija dārgāk. Pie viena tajos 20 Ls ietilpa kārbas paskatīšanās kopumā un vēl viena kulises defekta novēršana.

Pēc konsultācijām mani atrunāja no "pilnās maiņas" ar ārā sūknēšanu pa dārgo, jo pie mums tā bieži esot klientu čakarēšana, neko tur tik rūpīgi neizsūcot, bet par iztērēto naudu var eļļu "nepilnīgi" mainīt kaut katrus desmit līdz divdesmit tūkstošus kilometru. Parēķināju, ka tā arī sanāk...

Skaidrs! Man pagaidām izskatās, ka vajadzētu tikai uzliet, ja pareizi mēru līmeni! Ja nemaldos, tad automātiskajām kārbām līmeni mēra pie strādājoša motora, ja? Kādu eļļu man labāk pirkt uzliešanai?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Aprīlis 2011, 18:14 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
09 April 2011 19:00:04 MBjanka rakstīja:
Citēt:
Citēt:

Skaidrs! Man pagaidām izskatās, ka vajadzētu tikai uzliet, ja pareizi mēru līmeni! Ja nemaldos, tad automātiskajām kārbām līmeni mēra pie strādājoša motora, ja? Kādu eļļu man labāk pirkt uzliešanai?
Pieliešana pret izslīdēšanu noteikti nepalīdzēs, uz to neceri! Apskati, kāda eļļa ir iekšā, pēc tā arī vadies. Neoriģinālās ir sarkanīgas, oriģinālā dzeltena, ja nekļūdos. Tās gan savā starpā jaukt nevajadzētu, tāpēc labāk lej tādu, kāda tur jau ir priekšā. Šīs lietas servisos nerekomendē jaukt un man ir atteikuši pieliešanu, jo kārbā oriģinālā, bet servisā cita ražotāja.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Aprīlis 2011, 18:29 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
09 April 2011 19:14:38 Mizx rakstīja:
Citēt:
09 April 2011 19:00:04 MBjanka rakstīja:
Citēt:
[quote]

Pieliešana pret izslīdēšanu noteikti nepalīdzēs, uz to neceri! Apskati, kāda eļļa ir iekšā, pēc tā arī vadies. Neoriģinālās ir sarkanīgas, oriģinālā dzeltena, ja nekļūdos. Tās gan savā starpā jaukt nevajadzētu, tāpēc labāk lej tādu, kāda tur jau ir priekšā. Šīs lietas servisos nerekomendē jaukt un man ir atteikuši pieliešanu, jo kārbā oriģinālā, bet servisā cita ražotāja.
[/quote]
Man ir sarkana, smuki tīra, tikai līmenis knapi mērstieņa galā! Iepriekš bija noplūde, to novērsu un iepriekš arī nebija nekādas izteiktas izslīdēšanas! Tad jau sanāk, ka man tā eļļa ir jau mainīta un varbūt tomēr līmenis pie vainas! Iepriekš kaut kur lasīju, ka varot pirkt Dexron III eļļu un ja jau viņa ir neorģinālā, tad Dexron III derētu uzliešanai?

Pēdējo reizi laboja MBjanka - 09. Aprīlis 2011, 18:31, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012