Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
Tēma slēgta

clk320

09. Jūlijs 2010, 12:19

RAAP pat summu nepateica, kārba iekšas ir vienās lupatās, tapēc arī neesot jēgas remontēt.

clk320

09. Jūlijs 2010, 12:25

Un es saku, ka, iespējams, lietotu kārbu uzlikt ir 100reiz ātrāk un vienkāršāk (un iehavot 400 LVL) nekā ņemt un sataisīt kārtīgi :)

Dari pats kā zini, mēs tev infu iedevām. Ja ir aizdomas, ka vēlas kādu MB lietotāju uzmest uz naudām, neļauj mums MB solidaritāte kaut kā to tā vienkārši pieļaut :)

clk320

09. Jūlijs 2010, 13:58

Rezo - sazinies ar šiem. Varbūt tomēr nebūs tik traki ar izmaksām.
Ātrumkārbu remonta rūpnīca Cēsīs

09 July 2010 12:03:50 Rezo rakstīja:
Neveidošu jaunu tēmu. Manam CLK nobira kārba. Atjaunot nav iespējams.Varbūt kādam ir CLK 320 W 208 uz izjaukšanu, vai zin kur jauc. SS.lv apzvanīju, nekā. Iepriekš pateicos par atsaucību.

clk320

10. Jūlijs 2010, 08:41

09 July 2010 12:27:21 Rezo rakstīja:
RAAP. Tā varētu būt, jobira pēkšņi uz ceļa, tāds kā sitiens un ar baigo grabēšanu kārba izbeidzās. Var jau būt ka salabot var, bet naudas izteiksmē ļoti dārgi. Meklēju lietotu.

Pamēģini Biķernieku ielā atrādīt.
Viņi manai kārbai iekšas mainīja, rādīja visādus iekšējos korpusus utt. Tur viss ir maināms un štuka latu savākties var tikai, ja no Domenika pasūta katru sīkumu :D
Uzzvani šiem un aizved. Man RAAP arī teica, ka viss, kārbai pilnīgas un galīgas beigas. Biķernieku ielā pa 300 ls salaboja un iet kā smērēts :)
Biķernieku 17a tel.29277068

clk320

11. Jūlijs 2010, 13:15

Ja tas ir kāds 1996-1998. gads, tad var gadīties, ka nav labojama — tieši Biķernieku ielā par to mani brīdināja. Tur modernizējot izveidoja neveiksmīgu kārbas un motora savienojumu, kas var pārlekt. Un tas ir neatkarīgi no nobraukuma, pietiek pat ar 100000 km. Ja savienojums pārlec, pārlec zobrati kārbā un principā visas iekšas tiek mehāniski iznīcinātas. Tur īsti vairs neesot ko labot. Ja vecākās varēja lietot mazliet bojātas (slēdzas ar rāvieniem, slīd), tad šī perioda gan esot ļoti rūpīgi jāpieskata un servisa apmeklējumi biežāki. Arī elektronikas dēļ. Biķernieku ielā teica, ka viņi parasti šīm kārbām mēģinot to savienojumu pārveidot tādu, kā bija vecākām, tad vairs neesot šāda riska.
Tēma slēgta