Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
Tēma slēgta

Automātiskā ātrumkārba.

29. Maijs 2007, 10:10

A kas varetu but pa fisku ka pakalgaita nesledzas ieksa vai ir masina jaiestumj lai saktu vai ari ta loti lenam velkas - sajuta tada ka starp diskiem ir loti svaka sakere...parejie robi ir ok.

Automātiskā ātrumkārba.

29. Maijs 2007, 10:27

Man līdzīgi -- siltam motoram un kārbai atpakaļgaita tāda švaka, švaka, it kā sajūgu neatlaistu. Uz priekšu viss ideāli, pilnīgi nejūtama pārslēgšanās. Pieregulēt tur neko neizdevās, pagaidām braukāju tāpat, izrunājos kārbu servisā, ka būs jājauc vaļā un jātaisa, bet pagaidām varu braukt. Ko var gribēt -- 300000 tūkstoši nobraukti, bet kārba līdz šim vēl nav aiztikta. Kaut kad jau tas sākas.

Automātiskā ātrumkārba.

29. Maijs 2007, 11:54

A kur remontet? :ninja: RAAP man paskaidroja vienkarsi 300Ls uz galda tad saksim jaukt ara ... nu piedodiet bet tas ir viens robs tatad vinjam nav japavada 100 gadi parlasot karbu. Kur ir kads letaks vecis kas nodarbojas ar automatiem?

A vispar mos vienkarsak citu karbu iehavot srota? ko sakat?

Automātiskā ātrumkārba.

29. Maijs 2007, 11:57

vari mēģināt, bet tur tev neviens neies pārbaudīt un teikt, vai tā kārba ies, vai nē- loterija...

Automātiskā ātrumkārba.

29. Maijs 2007, 12:10

[user]209392|plashs|[/user]A kur remontet? :ninja: RAAP man paskaidroja vienkarsi 300Ls uz galda tad saksim jaukt ara ... nu piedodiet bet tas ir viens robs tatad vinjam nav japavada 100 gadi parlasot karbu. Kur ir kads letaks vecis kas nodarbojas ar automatiem?

A vispar mos vienkarsak citu karbu iehavot srota? ko sakat?

es tikai atgādinu: nekas nav dārgāks par lētu mersi.
vecu kārbu izjaucot un atrodot vainu tajā vienā robā, atpakaļ vairs ar vecajām gumijām u.c. štruntiem nesaliksi. jāliek remonta komplekts.
A tas vien jau maksā ~100ls, plus eļļa plus darbs - kopā sanāks vēl vairāk kā 300ls. arī diski noteikti būs apdeguši utt.
toties ir cerība, ka pēc tam brauksi ilgi... a savādāk var jau dračīties ar šrotu kārbām utt.

Automātiskā ātrumkārba.

01. Jūnijs 2007, 08:50

Nu tad tā! Vakar biju uz diagnostiku. Manā gadījumā kompis neparādīja pilnīgi neko, tipa viss OK, viss kārtībā. Problēma izrādījās neticami vienkārša - eļļas līmenis. Tā kā manu auto uzreiz uz apkopi (eļļas, filtra maiņu) paņemt nevarēja, vienojamies pieliet 1l eļļas klāt, lai pāris dienas līdz apkopei var braukt. Pēc veiktās manipulācijas, auto brauc vienkārši perfekti, nespiežot pedāli grīdā(akseleratora protams :) ), pārslēgšanās praktiski nav jūtama.
ME happy :D

Automātiskā ātrumkārba.

01. Jūnijs 2007, 08:54

apsveicu!

eļļas līmenis ir ļoti svarīgs

Automātiskā ātrumkārba.

03. Jūlijs 2007, 12:30

[user]153767|STRJOMS|[/user]Sveiki, man shodien uz MB 300 TD saka parslekties atrumi ar baigiem stipriem raustieniem varbut kadam ta ir bijis ,un kaa to var izarstet?

Manas domas ir taadas ka tev vareetu buut trubinja kas naak no vakum pumpi norauta.(ir bijis liidziigs gadijums)Pievienojot atpakalj sitieni pazuda kaa nebijushi
Tēma slēgta