Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
01. Jūlijs 2007, 17:16
[user]261791|Doberman|[/user]Tieši tā
8)
01. Jūlijs 2007, 17:39
visticamaak, ka diski nodilushi un jaamaina. detaljas nemaksaa miljonu un darbs arii nee. reali - uz 250..300 lvl, ne vairaak. ir cita probleema - vajag samekleet normaalu meistaru, kursh tiesham tos diskus nomaina, nevis karina Tev vecus un smirdiigus makaronus uz ausiim.
ja aizbrauksi uz dirseeju brigaadi RAAP vai tamliidziigu kantori "ar vaardu": vinji izjauks aaraa, iztiiriis un saliks atpakalj. Tev pateiks ka ciitiigi mainiijushi detaljas un tad Tu vareesi jaaties ar vinjiem ilgi un dikti.
01. Jūlijs 2007, 21:12
[user]238181|MAX_BND|[/user]
[user]3783|Rezo|[/user]Pirms gadiem diviem, šāda defekta novēršana izmaksāja 300 Ls, ar visu eļļas maiņu. Bija nodiluši diski.
Ganjau tagad peec tiem 2 gadiem buus piemetushi cenai klaat tos 150-200ls

pirms pus gada man at teica ka tas vareetu ap 300Ls maksaat bet sakaraa ar stuulbo inflaaciju shie ar cenu uzmeta par paaris meeneshiem.
01. Jūlijs 2007, 21:16
[user]261791|Doberman|[/user]nu cik gan tā darba uzlikt manuālo kārbu
.gif)
Ar manuaalo kaarbu nav tas komforts un es personiigi gribu sataisiit savu jo 5-pakaapju automaati nav daudz 124 mershiem cik es zinu.
01. Jūlijs 2007, 21:20
[user]445|kristapz|[/user]visticamaak, ka diski nodilushi un jaamaina. detaljas nemaksaa miljonu un darbs arii nee. reali - uz 250..300 lvl, ne vairaak. ir cita probleema - vajag samekleet normaalu meistaru, kursh tiesham tos diskus nomaina, nevis karina Tev vecus un smirdiigus makaronus uz ausiim.
ja aizbrauksi uz dirseeju brigaadi RAAP vai tamliidziigu kantori "ar vaardu": vinji izjauks aaraa, iztiiriis un saliks atpakalj. Tev pateiks ka ciitiigi mainiijushi detaljas un tad Tu vareesi jaaties ar vinjiem ilgi un dikti.
ir bijusi pieredze?
Jo citi atkal slavee vinjus.
Varbuut ir kaads kantoris ko tu vareetu ieteikt MAX_BND???
Starp citu tur arii man to cenu taadu nosauca un doma ir uz to bodi vilkt savu QP
01. Jūlijs 2007, 23:55
marcello, o jaa. taapat vien skarbus vaardus es neteiktu par vinjiem, pieredze man ir un diemzheel ljoti ljoti slikta - gan ar savu auto, gan ar draugu auto. bet nu tas taa, kas bijis bijis. ieteikt neko nevaru, jo tas ir diezgan bezjeedziigi - vienu reizi kantoris X salabo normaali, otru reizi uzmet.
01. Jūlijs 2007, 23:57
par to slaveeshanu. nereti ir taa, ka ir kaut kaads kaarbas defekts, kura noveershanai principaa pietiek ar izjaukshanu, iztiiriishanu un varbuut kaut kaadas shaibas nomainju. ja gala iznaakums ir pozitiivs, tad klients brauc prom un slavee ar putaam uz luupaam. BET - ja probleema ir smagaaka un tur reali ir jaaiedziljinaas probleemaa, jaamaina detaljas, jaaskataas, kaa tas straadaa, jaatestee - tad iznaakums ir beediigs, jo to vinji vienkarshi nedara klientam no malas.
02. Jūlijs 2007, 09:23
MB automātiskajām ātrumkārbām atpakaļgaitā esot jāļauj ripot pašām. Ja atpakaļgaitā vēl spiedīšot gāzi, tad kārba palēnām tiek piebeigta, to nedrīkstot darīt. Tāda esot MB automātu specifika – braukt atpakaļgaitā negāzējot.
Par remontiem piekritīšu kristapsz.. Arī automašīnai atpakaļgaita nestrādā tik labi, cik vajadzētu, arī laikam diski nodiluši. Pagaidām iztieku tāpat tieši tāpēc, ka nav lielas uzticības un pārliecības par mūsējo servisu godaprātu. Teorētiski vienu kārbu servisu esmu atradis, bet uz remontu vēl neesmu saņēmies. Gribu pārliecināties, ka izdarītais atbildīs cenai un otrādi.
02. Jūlijs 2007, 10:29
Veel ir dzirdeets tads variants ka ja noperk lietotu aak kura ir ilgi stavejusi tad bez izjauksanas vina var arii nestradat laikam tur tie diski no staavesanas saliip
02. Jūlijs 2007, 10:34
Starp citu, W210 ar 5 pakāpju kārbu mani pārsteidza tas, ka viņš atpakaļ gaitā tā īsti pats ripot negrib. Vispār vecajai 124tā kārba bija spēcīgāka atpakaļ gaita. Pats gāja labi, bija tikai bremze jātur. A šitam tā nav. Mazliet pat jādod gāze. Kā ir citiem ar šīm kārbām?