Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
Tēma slēgta

Automāts

22. Novembris 2010, 12:02

Kad es jautāju, ko viņš lej, viņš teica — pēc klienta vēlmēm. Man salēja oriģinālo eļļu, pats gan to arī aizvedu.

Papēti gan, vai nav noplūdes, izklausās, ka pārāk īss laiks pagājis kopš pilna (?) remonta. Kādas blīves izvēlējies likt vai hermētiķi? Man blīvju izvēle radīja +30% pie gala cenas, bet ceru, ka izvēle bija pareiza.

Automāts

22. Novembris 2010, 13:17

22 November 2010 12:02:49 Mizx rakstīja:
Kad es jautāju, ko viņš lej, viņš teica — pēc klienta vēlmēm. Man salēja oriģinālo eļļu, pats gan to arī aizvedu.

Papēti gan, vai nav noplūdes, izklausās, ka pārāk īss laiks pagājis kopš pilna (?) remonta. Kādas blīves izvēlējies likt vai hermētiķi? Man blīvju izvēle radīja +30% pie gala cenas, bet ceru, ka izvēle bija pareiza.
Ar to kārbu situācija bij sekojoša- Auto pēkšņi pārtrauca iet uz priekšu(atpakaļgaita bij). Sazinājos ar Sergeju un nostāstīju savu bēdu uz ko viņš atbildēja, ka vaina varētu būt visai neliela un iespējams novēršama pat neņemot nost kārbu. Pats atrodos visai patālu no Rīgas un sanāca man tā ka auto uz darbnīcu aizvedu sestdienā un tika nodots sargam. Visas nianses aprunājām ar Sergeju telefoniski. Pirmdienā piezvanīja Sergejs un informēja par to ka vaina ir tā pati ko bij domājis(pušu bremžu lenta vai kā tamlīdzīgi), bet bez nost ņemšanas neiztikt un pajautāja vai novēršam tikai defektu vai taisam visai kārbai pilnu remontu. Ja reiz kārba ņemama nost tad izlēmu ka prātīgāk uzreiz visu sataisīt, jo ar šo auto vel taisos braukt. Par iespējamām daļu izvēlēm nekas netika teikts- teica vien to ka esot kaut kādi speciāli remkomplekti šīm kārbām un ar šiem komplektiem arī strādājot(Pats arī neko par daļu izvēli nejautāju). Nosauca protams arī kapitālā remonta cenu diapazonu. Samaksāju augstāko minēto pie auto saņemšanas

Automāts

22. Novembris 2010, 13:21

Nu, jā, man kārba bija veca, droši vien tāpēc jautāja par blīvēm, ka "parastais" piegādātājs tādas nepiedāvāja.
Tēma slēgta