Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
Tēma slēgta

nianses ar automātu

28. Decembris 2007, 12:02

dumaju, 4to takaja diagnostika (obnjuhivanie s4upa) v mojom slu4ae ne opredelit ni4ego konkretnogo - maslo i filjtr v korobke nedavno pomenjali :)

nianses ar automātu

28. Decembris 2007, 12:05

[user]326107|sovereign|[/user]dumaju, 4to takaja diagnostika (obnjuhivanie s4upa) v mojom slu4ae ne opredelit ni4ego konkretnogo - maslo i filjtr v korobke nedavno pomenjali :)

Eto ne pokazateļ 4to maslo menjano,esli diski gorjat to zapah vserovno budet :ninja:

nianses ar automātu

28. Decembris 2007, 21:13

Man ar, kamer auksts, ieliekod D vai R neko nejut, kad ir uzsilis - ir neliels grudiens. Kamer auksts, braucot, parslegshanas bridis ar ir ar grudienu, bet kad uzsilis, braucot un vienmerigi uznemot atrumu parslegshanos gandriz vai nejut. Cik nu es sapratu tas vis ir normali, ta tam jabut. Bet. Kamer ir auksts, ar 3. atrumu atrak par 3K neparsledzas. Un pat ja ir kadu laiku braukts,tad piestaj pie veikala, aizej iepirkties, tad uzsakot braukshanu atkal aizvilks lidz 3K. Bet tikai ar 3. robu. :whistle:

nianses ar automātu

28. Decembris 2007, 21:40

[user]350313|Vile|[/user]Man ar, kamer auksts, ieliekod D vai R neko nejut, kad ir uzsilis - ir neliels grudiens. Kamer auksts, braucot, parslegshanas bridis ar ir ar grudienu, bet kad uzsilis, braucot un vienmerigi uznemot atrumu parslegshanos gandriz vai nejut. Cik nu es sapratu tas vis ir normali, ta tam jabut. Bet. Kamer ir auksts, ar 3. atrumu atrak par 3K neparsledzas. Un pat ja ir kadu laiku braukts,tad piestaj pie veikala, aizej iepirkties, tad uzsakot braukshanu atkal aizvilks lidz 3K. Bet tikai ar 3. robu. :whistle:

Ja pirms paarmeshanas baigi zaagjee vnk - nomet gaazi vinsh uzreiz
iesleegs naakamaja robaa ;)

nianses ar automātu

28. Decembris 2007, 21:41

Ka ludzu? :D

nianses ar automātu

18. Aprīlis 2008, 16:56

man arī bija nelieli grūdieni pārslēdzot no D uz R ēļļa bija nomainīta vis čikiniekā,nobraukāju gadu tagat čau 5pakāpju kārbu meklēju,labāk nomaini kārbas diskus laicīgi būs lētāk ;)

nianses ar automātu

18. Decembris 2008, 12:38

cik biezhi ir jamaina ella automatam karba? un vai to labak izdarit uzreiz pec auto nopirkshanas vai ari var kaut ka to noteikt cik laba karba ir ella un vai vel var braukt ar veco?

nianses ar automātu

18. Decembris 2008, 12:43

[user]237492|GatisL|[/user]cik biezhi ir jamaina ella automatam karba? un vai to labak izdarit uzreiz pec auto nopirkshanas vai ari var kaut ka to noteikt cik laba karba ir ella un vai vel var braukt ar veco?

Meklētājs pirmajā lapā — atradīsi vairāk, kā mēs te 15 min paspēsim sarakstīt!

nianses ar automātu

18. Decembris 2008, 13:08

Man domeniksā pateica ka vispār nav jāmaina.Ja ir kādas problēmas tad.Man čakarējās kārbā vadības bloks un pie reizes nomainīju eļļu.Nomainīju arī bloku.

nianses ar automātu

18. Decembris 2008, 13:14

[user]402773|Uldis|[/user]Man domeniksā pateica ka vispār nav jāmaina.Ja ir kādas problēmas tad.Man čakarējās kārbā vadības bloks un pie reizes nomainīju eļļu.Nomainīju arī bloku.

Vai pie noteikta nobraukuma. Pirmā maiņa pie 150000 km. Ātrāk visiem saka, ka nav jāmaina.
Tēma slēgta