Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
Tēma slēgta

Par eļļas pārbaudi automātiskajā ātrumkārbā

02. Decembris 2007, 22:12

[user]173655|vabo|[/user]
[user]356590|Polianna|[/user]vidēji cik bieži obligāti būtu jāpārbauda eļļa ātrumkārbā? :blink:

Primerno každije 30 000 km,esli korobka ,,nepla4et,, :ninja:

a kak ponjatj, kogda korobka "plachet"???
Ja ponela, shto proshlij hozain ne razu nemenjal i nesmotrel tam maslo, a avtomat korobka u mena pervije.

02. Decembris 2007, 22:33

Polianna...

Vai tev ir iemesls baidīties par savu kārbu ?

kāpēc vēlies uzreiz un tagad mainīt eļļu ?

02. Decembris 2007, 22:43

principā man tā darbojas okej, bet mani moka apziņa, ka iepriekšējais ir nobraucis ~120 000 km un nav mainījis eļļu, un protams pirms tam to Vācijas saimnieku es ar nezinu- cik viņš mīļš pret savu auto bija. :ermm:

02. Decembris 2007, 23:39

Tiri teoretiski automatam ellu karba vajadzetu mainit ik pa 50 T km
Protams atkarigs ka mes vinju ekspluatejam.....

Pats savam 320 ar mehanisko karbu , karba ellu mainu pie katras 2 motorellas mainjas. Respektivi tas i ik pa 16 T km 8D

03. Decembris 2007, 00:02

[user]356590|Polianna|[/user]principā man tā darbojas okej, bet mani moka apziņa, ka iepriekšējais ir nobraucis ~120 000 km un nav mainījis eļļu, un protams pirms tam to Vācijas saimnieku es ar nezinu- cik viņš mīļš pret savu auto bija. :ermm:

ja viss slēdzas labi, tas i-ligani un bez rāvieniem, nav bagi jāsatraucas....

ziemā, pēc starta kārba būs nedaudz flegmatiska (pie mīnuss grādiem)-arī nav jāsabīstās, kad iesils eļļa-viss būs labi...

galvenais braucošā režīmā nelikt uz R un P un arī N nevajadzētu.

P.S> jebkurš normāls un liels serviss Domenikss, RAAP utt, var izveikt eļļas maiņu, protams, ja vēlies pārbaudīt, zvani un pieraksties...

nepilnā maiņa- ap ls 60

pilnā, ap ls 120

03. Decembris 2007, 00:02

[user]352370|Lidojoshais|[/user]
Pats savam 320 ar mehanisko karbu , karba ellu mainu pie katras 2 motorellas mainjas. Respektivi tas i ik pa 16 T km 8D

MB mehānika vispār ir nenokaujama ;) protams, ja speciāli lauž...tad viss iespējams :)

03. Decembris 2007, 11:36

Ja tik ļoti interesē eļļas maiņas un citas lietas, pameklē sava auto aprakstu šēit http://www.mbclub.lv/board/?parentid=58 ... Fi#p265872

03. Decembris 2007, 18:17

Paldies! :handshake:
Tēma slēgta