Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
Tēma slēgta

Eļļas noplūde automātam.

16. Decembris 2005, 08:24

gsan jau ka širmis ciet... tā viņiem normāla parādība :)

Eļļas noplūde automātam.

16. Decembris 2005, 08:58

Ar širmi ir švaki.
Man pēdējā apskatē ielika 1 par stūres ratu. Esot pārāk slikts - nodilis.
Pārējās vietās visas 0.

Eļļas noplūde automātam.

16. Decembris 2005, 09:06

Man te pačukstēja, ka īpaši "jautri" ar viņiem TA vienmēr ejot gada beigās (t.i. tagad), tad visādus brīnumus nākoties dzirdēt. Nez, varbūt pie vainas tumšie un garie vakari, pesimisms u.t.t. nāk virsū... -- interesējas, kāpec stūre tāda, kāpēc numura zīme pieskrūvēta citādi, nekā paša auto u.t.t....

Eļļas noplūde automātam.

16. Decembris 2005, 14:06

Man paziņa pačukstēja, ka CSDD ir bezmaz likuši nelaist autiņus uz pirmo, jo esot pārāk mazi ieņēmumi... Mjaa, izklausas ticami, ja jau vismaz pie kaut kā jāpiečakarējas...

Eļļas noplūde automātam.

16. Decembris 2005, 15:53

Ir jau gan toč tāda sajūta. Manam ilgi ložņāja pa apakšu, kustināja un pat gāja apskatīties kura gada autiņš :D beigās piesējās pie stabilizatora gumijām "esot izdilušas" aizdzinu uz servisu veči ņirdza ka laikam tie tur TA nav redzējuši izdilušas gumijas 8D Par pāris Ls nomainīju un tagat jau braucu ar jauno uzlīmi. :) vienīgi ka otro reizi maksāt par apskati vajadzēja gan :x

Eļļas noplūde automātam.

16. Decembris 2005, 16:04

Man pavasarī neiedeva tehnisko, jo nebija ugunsdzēšamā aparāta :D :D

Eļļas noplūde automātam.

16. Decembris 2005, 18:23

bauskā ja paspēj tās pašas dienas laikā sataisīt - var braukt otreiz nemaksājot. vairākas reizes esmu to izmantojis... zolīdi.

Eļļas noplūde automātam.

18. Decembris 2005, 02:50

manējais automāts ar tāds nedaudz nedaudz "piesvīdis" , bet pēc DC servja ļaužu teiktā, tas esot normāli.......

TA, nu ja kāda pile eļļas aizkrīt apskates vīriņam aiz kakla, tad nav brīnums, ka nedod uzlīmi.....
Tēma slēgta