Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
26. Novembris 2004, 09:51
A man ir tikai P R N un D, un ta pie tā D ir + un -, tad to D grūstot pa labi un pa kreisi uz displeja mainās 1, 2, 3, 4 un atpakaļ. Tad jau es to 2 uzreiz ielikt nevaru ?
26. Novembris 2004, 10:30
[user]10439|Deepsider|[/user]A man ir tikai P R N un D, un ta pie tā D ir + un -, tad to D grūstot pa labi un pa kreisi uz displeja mainās 1, 2, 3, 4 un atpakaļ. Tad jau es to 2 uzreiz ielikt nevaru ?
Kas par MB? Jauniem ar ievilkšanu nevar... Tas tikai vecajiem...
26. Novembris 2004, 10:59
Deepsider, tev taču tip tronic kārba... par to es neko nezinu. nez vai vispār var ievilkt. turklāt, ja tev jauns mersis, nafig tev jādomā par ievilkšanu? Aķis mironis vai?
26. Novembris 2004, 11:13
Mašīns ir C200 CDI. Ar viņu viss kārtībā, es tik tā katram gadījumam gribēju zināt, jo daudz braukāju pa Latviju, un sanāk visādos laukos iebraukt
.gif)
Un ja nu kas atgadās ? :? Cik es sapratu tad ņemot vērā to ka jaunajos auto daudz elektronikas, tad par iedarbināšana no citas mašīnas aķīša nevar būt i runas. Tad es arī domāju kāds tad cits variants ir? ievilkt? Bet acīm redzot šajā gadījumā ir bez variantiem

Cerēsim ka nekas arī neatgadīsies
Ja tā padomā, tad vēl pat žiguļiem bija trešais variants - ar kurbuli
.gif)
Es gan nezinu cik tas bija reāli iegriezt to matoru ar to kurbuli, bet tāda opcija pastāvēja
26. Novembris 2004, 11:13
[user]398|Renoir|[/user]Deepsider, tev taču tip tronic kārba... par to es neko nezinu. nez vai vispār var ievilkt. turklāt, ja tev jauns mersis, nafig tev jādomā par ievilkšanu? Aķis mironis vai?
Starp citu, gudra doma no tepat viena pirmskara MB īpašnieka: Beigts aķis jaunai mašīnai -- nu, normāli, kam negadās; Beigts aķis vecai mašīnai -- lūznis, kam sen vieta autokapsētā... Tāda ir cilvēku domāšana... Tāpēc viņa vecie auto ir ideālā kārtībā, bet ikdienas auto kā jau ikdienas auto gadās...
26. Novembris 2004, 11:18
[user]10439|Deepsider|[/user]Mašīns ir C200 CDI. Ar viņu viss kārtībā, es tik tā katram gadījumam gribēju zināt, jo daudz braukāju pa Latviju, un sanāk visādos laukos iebraukt
.gif)
Un ja nu kas atgadās ? :? Cik es sapratu tad ņemot vērā to ka jaunajos auto daudz elektronikas, tad par iedarbināšana no citas mašīnas aķīša nevar būt i runas. Tad es arī domāju kāds tad cits variants ir? ievilkt? Bet acīm redzot šajā gadījumā ir bez variantiem

Cerēsim ka nekas arī neatgadīsies
Ja tā padomā, tad vēl pat žiguļiem bija trešais variants - ar kurbuli
.gif)
Es gan nezinu cik tas bija reāli iegriezt to matoru ar to kurbuli, bet tāda opcija pastāvēja
.gif)
To Tev neievilkt...
Žiguli iekurbulēt var... darījis neesmu, bet kaut kad esmu mācīts to darīt...
Kāpēc lai nepalaistu no cita akumulatora? Nevajag to otru darbināt un tā... Tā jau esot iespēja visu ko nosvilināt, bet man iepriekš vienmēr bija vadi mašīnā un ir gadījies ļoti daudz reižu palīdzēt arī pavisam jaunām mašīnām -- nekādu problēmu. Kā tad akumulatoru nomainīt -- var tak! Tāpat var pielikt to citu palaišanai! Jāuzmanās tik no iespējamām pārslodzēm un dzirksteļošanas, bet tad jau jebko var nosvilināt.
26. Novembris 2004, 11:22
drošākais variants ir nomainīt aķi uz palaišanas brīdi. Neesmu redzējis normālus vadus, kas varētu droši palaist motoru. Vismaz 3.0 motoru ar tādiem vadiem nepaidīsi. Pārskrūvē aķi uz pielaid, tad no rūcoša noņem un liec atpakaļ savējo. Čakars, bet drošāk nekā ar kaut kādiem mēsla vadiem, kam kontakta vietas tikai daži milimetri.