Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 26 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Дизель+автомат
AtbildeAtbilde saņemta: 15. Jūlijs 2004, 18:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nezinu, man nebūtu bail tādu ņemt ne ar 2,0, ne automātu -- tie vecie tak tagad visus passatus laukos izkonkurējuši un pa ziemām, pa sniegiem iet uz nebēdu. OK, ir šiem ieskrējiens līdz 100 virs 20 sek, bet cik tad reāli apkārtējo izmanto iespējas ieskrieties ātrāk?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Jūlijs 2004, 07:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

ikdienā jau neizmantoju maximāliem uzrāvieniem arī es savu 3.0 benzīnu. un vispār, ja cilvēks grib dīzeli, tad uzrāvienam nav jābūt prioritātei - tipa ar to jārēķinās, ka tas nebūs nekāds mega spridzeklis. Dīzelim ir pavisam cita filozofija.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Jūlijs 2004, 08:24 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Pilnīgas muļķības,
normāls labs dīzelis ripo pat ļoti labi (Reti kad esmu otrais izbraucot no krusta, kaut arī neizmantoju visas jaudas iespējas) un ja vēl to vari dabūt ar automātu, tad vispār .....

PS. Mans dizelis līdz 100 ieskrienas aptuveni 10 sekundēs
PSS. Vienīgā problēma, kas man personīgi viņam nepatīk, ir turbocaurums....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Jūlijs 2004, 09:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

skeram, tu runā par W202 vai jaunākiem dīzeļiem. Georgy jau domāja līdz 90. gadam. Tie sanāk 124 vai 201 dīzeļi. Man liekas, tie neiet īpaši jestri, ja vēl tiem kāds 2.0 parastais dīzelēns. varbūt turbinieks iet ok?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Jūlijs 2004, 09:35 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 745
Atrašanās vietas: Riga
Марек, ты не путай!!! У тебя ХОРОШИЙ дизель, плюс 2,5 литра с ТУРБИНОЙ!!! А это опупительное сочетание с АКПП. Речь то идет о старом 2-х литровом дизеле, который ставился на 190-е/124-е кузова до 93-го года. А это еще тот моторчик, слабенький. В сочетании с такой же старой АКПП тех же годов коктейль получается довольно слабенький. Я на таком 124-м ездил, для разгона на обгон требуется вечность, перестраиваться из ряда в ряд просто мучение, быстроты никакой. А если такой вариант еще и с дерьмовым дизелем, то зимой завестись в уличных условиях НЕВОЗМОЖНО!!! А так я с тобой согласен: шустрый дизелек да с автоматом - класс!!!:)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Jūlijs 2004, 09:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]skeram, tu runā par W202 vai jaunākiem dīzeļiem. Georgy jau domāja līdz 90. gadam. Tie sanāk 124 vai 201 dīzeļi. Man liekas, tie neiet īpaši jestri, ja vēl tiem kāds 2.0 parastais dīzelēns. varbūt turbinieks iet ok?

Nezinu, man jau šķiet, ka skeptika par MB dīzeļiem ir lieka. MB ir pirmie, kas vieglajās mašīnās sāka izmantot dīzeļmotorus (jau pirms 2. pasaules kara), ap 80 gadu vairākus gadus pēc skaita dīzeļi tika pārdoti vairāk kā benzīnnieki, piedevām, W123 ASV (!!!) un Japānas tirgos piedāvāja mazāk variantu ar benzīna motoriem (tikai mazie tilpumi...), šiem tak tur pat kupejas masveidā bija ar dīzelīšiem! Amerikā, kur benzīns vienmēr kapeikas maksājis! OK, viņiem piedāvāja arī turbodīzeļus, kas jau tolaik pēc parametriem īpaši neatpalika no benzīna motoriem, to Eiropā oficiāli nebija. Domāju, ka šī milzīgā pieredze un savulaik lielais uzsvars uz dīzeļiem ir tieši tas, kas liek no tiem nebaidīties. Kad notiek izvēle, tā jau ir paša privātā darīšana un motīvi izvēloties to vai citu variantu, tiem nav nekas saistīts ar to, vai MB "iet" vai "neiet", jo pēdējais variants ir tikai nokautiem MB. Kā iet un kā grib, lai iet ir tas, par ko jāsatraucas. Es, piemēram, pagaidām dīzeli neizvēlētos kaut tāpēc, ka gadās tāli un ātri braucieni pa pilnām šosejām, bet ar lielu benzīna motoru šis pasākums (apdzīšana u.t.t.) ir ātrāks un drošāks.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Jūlijs 2004, 10:14 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Renior,
Jā, es runāju par W202 C 250 TD T-model ar automātu.
Es esmu pilnīgi apmierināts ar tā jaudu un dinamiku kā arī ar piecpakāju automāta darbību.
Es jau te kādu laiku atpakaļ piedāvāju visiem dīzeļ-automātu skeptiķiem novērtēt to un salīdzināt ar līdzvērtīgiem benzīnniekiem.

MIZX,
Par šoseju braukšanu es tev pilnīgi nepiekrītu. Tu pamēģini ar benzīna motoru pabraukt uz kādiem 160-180 līdz Ventspilij un atpakaļ- noēdīs tev kādus 15-20 l/100, bet es braucot ar tādu pašu ātrumu un dinamiku patērēšu kādus 9-12 l/100.

PS. Mans piedāvājums vēl ir spēkā- Piedāvāju visiem dīzeļautomātu skeptiķiem izbraukt ar manu MB un tad izteikt savu viedokli...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Jūlijs 2004, 10:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]377|skeram|Atbildes[/user]
MIZX,
Par šoseju braukšanu es tev pilnīgi nepiekrītu. Tu pamēģini ar benzīna motoru pabraukt uz kādiem 160-180 līdz Ventspilij un atpakaļ- noēdīs tev kādus 15-20 l/100, bet es braucot ar tādu pašu ātrumu un dinamiku patērēšu kādus 9-12 l/100.

Te nu tu kļūdies... Ar W123 280TE ekonomiskākais ātrums svārstās ap 130 km/h, tad varu "palīst" zem 10l/100km, iespējams, kad būšu atradis kur un kā civilizēti savest motoru kārtībā, cipari mainīsies, bet patēriņam vajadzētu samazināties. Un W107 bija šāds eksperiments -- rallijs Rīga -- Jūrmala -- Ogre -- Jēkabpils -- Daugavpils -- Krāslava -- Ogre -- Jūrmala -- Rīga ar pilnu mašīnu + ekskursijām pa pilsētām. Ātrums visu laiku mainījās starp 50 un 150 km/h, bet vidējais patēriņš: 11l/100 km + pārliecinājos, ka labākais paātrinājums ir no 120 km/h, kad motors strādā ar gandīz max jaudu. Neko vairāk man nevajag. To, ko nobraucu degvielas cenas atšķirībā, ietaupu uz retāku un lētāku motora apkopi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Jūlijs 2004, 10:29 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Es te nerunāju par kruizātrumu no 120-140, bet gan par dinamisku un ātru braukšanu (Virs 160 km). Bet braucot kruizātrumā es domāju, ka apdzīt vai uzcelt ātrumu es varu vienlīdzātri kā tavs pieminētai T280.....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Jūlijs 2004, 10:40 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]377|skeram|MIZX[/user]Es te nerunāju par kruizātrumu no 120-140, bet gan par dinamisku un ātru braukšanu (Virs 160 km). Bet braucot kruizātrumā es domāju, ka apdzīt vai uzcelt ātrumu es varu vienlīdzātri kā tavs pieminētai T280.....

Es jau tieši gribēju parādīt, ka degvielas patēriņi ir vienādi. Kā lietotāji saka, W107 ir domāts šosejām ar ātrumu virs 150-180 km/h, bet pārējie ceļi ir murgs, bet neviens ar to nebrauks, ja tas izmaksās 3x vairāk, kā ar dīzeli...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 26 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Bing [Bot] un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012