Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
Tēma slēgta

Дизель+автомат

16. Jūlijs 2004, 10:47

Es netaisos ar tevi te strīdēties, bet jā ļoti, Loti vajag tad es varu pierādīt (MARATONS: Rīga-Ventspils-Rīga) ka es ar savu dīzeli to atālumu varu veikt tikpat ātri un droši kā tu ar savu T280, un tad beigās salīdzināt, cik tu patērēji degvielu un cik es.....

PS. Piedevām dīzeli tagat var nopirkt pa apm. 0,25 sant litrā, bet benzīnu..... :cry:

Дизель+автомат

16. Jūlijs 2004, 11:14

Nav jau tik traki ar to strīdēšanos, es jau nevienu mirkli te dīzeļus nenoliedzu. Benzīnā 100% iztērēšu vairāk, bet cik turbīnas pats jau esi "lāpījis"? Man, piemēram, līdz šim motors nav aiztikts... Vai tur arī neaiziet tā ieekonomētā nauda?

Дизель+автомат

16. Jūlijs 2004, 11:21

Man ir nomainīta viena jauna turbīna "Domenikā" un starp citu pa garantiju.....
Bet apkopes es veicu vidēji uz 10-15 tkm un tas man izmaksa aptuveni 30 Ls.....

PS. Es tegad nerunāju par nepieciešamajiem remontiem protams (Amīši, bukses utt), kā arī nerunāju par nojātiem dīzeļiem....

Дизель+автомат

16. Jūlijs 2004, 22:15

Turbimas naebus jalapa, ja elai pieliesi tadu ipatneju piedevu!?

-turbinu pie slodzes un lieliem apgriezieniem darbina praktiski ar "uguni" -tad lai izbektu no turbinas salju dilsanas un.t.t;-)

Дизель+автомат

17. Jūlijs 2004, 13:18

[user]2717|Last2|to Mizx [/user]Turbimas naebus jalapa, ja elai pieliesi tadu ipatneju piedevu!?

-turbinu pie slodzes un lieliem apgriezieniem darbina praktiski ar "uguni" -tad lai izbektu no turbinas salju dilsanas un.t.t;-)

Tas man bija slēptais mājiens uz to, ka vienam te ar tām turbīnām neveicas...

Дизель+автомат

19. Jūlijs 2004, 08:23

Nav jau tik traki, bet tikuntā esmu dilēmas priekšā:
- Vai nu nosūtīt uz Vāciju, kur rūpnīcā tai uztaisa kapitālo remontu un izmest par to aptuveni 500 EURO
- Vai lai paliek kā ir un uz 10 000 km pieliet vidēji 2-3 litri eļas un tad tikai reizi gadā uz teh apskati to motoru nomazgāt....

PS. Uz doto brīdi es esmu izvēlējies otro variantu.... :whistle:
Tēma slēgta