Switch to full style
Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
Tēma slēgta

BEIDZAS AUTOMATS!!!!!!

24. Decembris 2010, 20:52

tauta mo$ kads var pasviest ideju..210.automats nesledzas uz auksu.a elektroniku kompis neko neizmeta. izardiju,acim redzamu defektu nau,ella bija ok.. ir aizdomas hidraulika vai hidromufta... ieprieks paldies

BEIDZAS AUTOMATS!!!!!!

25. Decembris 2010, 00:56

man liekas, ka ideja var but viena - pie meistariem, kas nodarbojas ar kaarbu remontu :) pats diez vai tu tur kko salabosi.

BEIDZAS AUTOMATS!!!!!!

25. Decembris 2010, 11:19

nau ja gluzi pirma reize-nau uzticibas svesam rokaam-mos vari ieteikt parbauditu meisi,kas toc salabo to karbu...

BEIDZAS AUTOMATS!!!!!!

25. Decembris 2010, 22:20

Es nee, kadreiz, kadbij BMW, taisiju karbu Cesiiis, bet neko konkreto ieteikt nevaru. Uzprasi kadiem pierexzetiem lietotaajiem - Ome, Richy (nesen taisijis karbu), vabo - vinjiem jazin.

BEIDZAS AUTOMATS!!!!!!

25. Decembris 2010, 22:24

24 December 2010 20:52:30 AndzusE300 rakstīja:
tauta mo$ kads var pasviest ideju..210.automats nesledzas uz auksu.a elektroniku kompis neko neizmeta. izardiju,acim redzamu defektu nau,ella bija ok.. ir aizdomas hidraulika vai hidromufta... ieprieks paldies

Kārbai ir gana pagrūti pārbaudīt eļļas līmeni, - jabūt noteiktai temperatūrai, iedarbinātam dzinējam, P pozīcijai.

Es ieteiktu labāk vērsties Biķernieku ielā 17, Sergejs, viņš varēs noteikt problēmu konkrētāk. Arī šīm kārbām remonts nemaksā miljonu.

BEIDZAS AUTOMATS!!!!!!

26. Decembris 2010, 00:01

25 December 2010 22:24:47 Ome rakstīja:
24 December 2010 20:52:30 AndzusE300 rakstīja:

Kārbai ir gana pagrūti pārbaudīt eļļas līmeni, - jabūt noteiktai temperatūrai, iedarbinātam dzinējam, P pozīcijai.

Es ieteiktu labāk vērsties Biķernieku ielā 17, Sergejs, viņš varēs noteikt problēmu konkrētāk. Arī šīm kārbām remonts nemaksā miljonu.

Tieši tā. Pie viņa puse kluba kārbu ir pabijušas ...ir dzirdēti tikai daži negatīvi komentāri kas saistīti ar "ņedadelkām"

BEIDZAS AUTOMATS!!!!!!

26. Decembris 2010, 00:07

Jā, man bija ne tik veiksmīga pieredze - bet nekļūdās tas, kurš neko nedara.

Kopumā izvēle nav tik liela, lai uzreiz no viņa atteiktos (Sergeja).

BEIDZAS AUTOMATS!!!!!!

26. Decembris 2010, 11:19

Vienu $aizi atradu(gultnis kas krukijas uz vienu pusi tik,GALIGIlupatas) tik tada aizdoma ka vins vareja sabirt PEEC ta kad tie gangi pazuda.. bus vien japiebrauc pe jusu ieteikta cilveka.! Atas i privats vecis vai serviss-tiesi servisiem nu galigi nau uzticibas.??
Tēma slēgta