Switch to full style
Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
Tēma slēgta

Ātrumkārba w124 čakarē

01. Jūlijs 2008, 08:04

Vakar braucot ap 19:00 pēc lielālietus Rīgā nobraucu dažas reizes pa lielām peļķēm un pēc minūtes mašīna izrubījās un vairs neleca klāt. Atvēru kapotu, kaut ko pabakstīju un pēc minūtes pieleca, bet ļoti negribīgi.
Pēc šī notikuma mašīna, kad stāvu krustojumā un Drive, grib slāpt nost, itkā sistu pa ātrumu vai kas tamlīdzīgs. Ļoti iespējams, ka kārba ir nočakarējusies galīgi, jo jau pirms tam pirmais ātrums sita (tāda skaņa uzņemot ātrumu "duk duk duk duk" :) ). Laikam būs jāved pie kāda meistara, kas var ko tamlīdzīgu atremontēt.
Kā Jums škiet, kas par vainu un varbūt kādam ir bijis līdzīgi?
Kur labāk veikt remontu? Dzirdēju ka RAAP vairs nav normālu meistaru...
Ceru uz Jūsu atbalstu.

Auto: QP124 1992.gada automāts.

Ātrumkārba w124 čakarē

01. Jūlijs 2008, 08:19

Hmmm, esli ehal po luzham i posle nih eto proizoshlo, to eto vratli korobka.
Navernoe zalilo elektroniku, poetomu i glohnet. Provoda, raspredelitelj, trambljor, zazhiganie. Vsjo chto ugodno.

Ātrumkārba w124 čakarē

01. Jūlijs 2008, 08:22

es arī balsoju par elektroniku + arī kārba, ja jau agrāk bija duk duk duk....

Ātrumkārba w124 čakarē

01. Jūlijs 2008, 08:23

Es arī domāju, ka ne kārba. Man savulaik skaļi klaudzēja bremžu sistēma vienā ritenī. Nevienā servisā nevarēja atrast, jo neiedomājās, kas par vainu, kamēr reiz neparaustīja visu bremžu bloku reizē (disks, suports un blablabla), izrādījās, ka kaut kāds stiprinājums bija vaļā. Bet klaudzēja dažreiz, neizskaidrojami un skaļi.

Ātrumkārba w124 čakarē

01. Jūlijs 2008, 08:24

Sākotnējā problēma bija tāda, ka pirmais ātrums (uzņemot ātrumu dod tādus nepatīkamus sitiemus pa kārbu), bet pārslēdzoties otrajā itkā viss okey. Domāju, ka tā ir kārbas vaina, bet tagad laikam viss tas ir sajaucies ar slapju elektroniku un pavisam čupā ir :(

Ātrumkārba w124 čakarē

01. Jūlijs 2008, 08:26

Varbūt varat ieteikt kādu servisu kur nodarbojas gan ar AK un motoru? Tā lai visu uzreiz pārbaudīt? Škiet ka es atkal papal na babki :(

Ātrumkārba w124 čakarē

01. Jūlijs 2008, 08:28

[user]498250|jjonikans|[/user]Sākotnējā problēma bija tāda, ka pirmais ātrums (uzņemot ātrumu dod tādus nepatīkamus sitiemus pa kārbu), bet pārslēdzoties otrajā itkā viss okey. Domāju, ka tā ir kārbas vaina, bet tagad laikam viss tas ir sajaucies ar slapju elektroniku un pavisam čupā ir :(

Te cilvēki labi runā par to Biķernieku ielu 17. Pats bijis neesmu, bet, ja vajadzētu, brauktu uz turieni.

Esi drošs, ka ar piekari viss kārtībā? Aprakstītais nav tipisks kārbas simptoms.

Ātrumkārba w124 čakarē

01. Jūlijs 2008, 08:34

Par piekari nēesmu īsti drošs. Itkā aizmugurējie amartizatori un atsperes jāmaina, nu bet tie klaudzieni nāk no priekšas un kad klaudz ātrumkloķis pat raustās. Kad uzlieku roku uz ātrumkloķa jūtu klaudzienus un dzirdu.

Ātrumkārba w124 čakarē

01. Jūlijs 2008, 08:35

moš no spilvena norāvies?

Ātrumkārba w124 čakarē

01. Jūlijs 2008, 08:39

nezinu, kas ir spilvens :( Esmu noobs :)
Tēma slēgta