Viss par un ap MB automātiskajām kārbām
14. Decembris 2005, 21:21
Šodien apskatē izdrāza par eļļas noplūdi no automātiskās ātrumkārbas. Dīvainākais ir tas, ka gan kārbai, gan motoram eļļas līmeņi nekrītas. Kas tā varētu būt par lietu?
15. Decembris 2005, 08:58
Pil vai kā?
Tas ka noplūst ne vienmēr nozīmē, ka zūd. Pilienos aiziet maz.
Man pēc pēdējās eļļas maiņas kārbā bija piliens pēc 5 sekundēm. Tad gan līmenis zuda strauji un peļķe bija baigi lielā.
Vispār, kārbas vāka blīve varētu būt pie vainas.
Motora eļļa nav saistīta ar kārbu.
Ļaunākais gadījums varētu būt mans - visas blīves bija pārkokojušās un eļļu spieda ārā kaut kur no augšpuses. Nebija jēgas mainīt to vienu blīvi, ja visas pārējās arī pilnīgi d... Taisīja kapitālo. Lieliem nobraukumiem tā var būt.
15. Decembris 2005, 09:11
apskates džekiem nepatīk ka ir nosulojis, golfam pirms apskates līdu apakšā un motora un kārbas apakšu nomazgāju un noslaucīju, jo tur vienmēr bija nosulojis. vajadzēja arī tev tā darīt.
15. Decembris 2005, 10:50
Kārba gan izskatās tāda kā apsvīdusi, un tagad mitrs ir, kamēr līdz apskates vietai aizbrauc, fakts, ka tur viss mitrs... Bļāviens, bet ej viņiem iestāsti. :evil:
15. Decembris 2005, 11:04
Kaut kas nedzirdēts.
Man jau tā kārba arī mazliet suloja apakšā. Kā ir pašlaik, nezinu.
Bet iepriekš nebija pilnīgi sausa arī pēc kap remonta.
15. Decembris 2005, 11:06
Nezinu vienkārši kā to probzu risināt. Dot uz ķepas?
15. Decembris 2005, 11:44
ir vēlviens variants - NOVĒRST TO NOPLŪDI
15. Decembris 2005, 16:13
Tas ir labs variants, tikai es neesmu īsti pārliecināts, ka VIŅA IR!!!
15. Decembris 2005, 16:35
kā vai tad tu pats neredzēji vai ir vai nav? Ja nav, varēji taču prasīt lai parāda tieši kur viņam nepatīk un kas. Nezinu kā rīgā, bet kad es eju apskati, lienu līdzi vīriņam zem kratītāja un skatos līdz...
15. Decembris 2005, 19:28
Diemžēl, pats es strādāju un pats netieku. Palūdzu draugu aizdzīt uz apskati. Neilgi pirms tam, proti, uzdzinu auto uz bedres un paskatījos, vai kāds krimināls nav parādījies. Nē, viss kā bija visu laiku. Brīvdienās iedzīšu atkal boksā, paskatīšos vēlreiz.
Es domāju, ka tas jaunais puika apskatē varbūt automātus nav redzējis, vai širmis ciet, vai vēl kas...