25. Februāris 2017, 12:22
Iespējams, ka sekretku slikti atslēdza, vai kaut kā citādi provodku sabojāja. Ironija ir tajā, ka šāda tipa gļuku, kad auto, te, lec te, nelec var novērst tikai tad, kad auto reāli vairs nelc. Parasti ir tā, ka aizdzenot uz diagnostiku, tas atkal sāk strādāt. Tādā gadījumā neviens elektriķis neko neatradīs.
Iesaku obligāti pārbaudīt to provodkas daļu, kur bijusī sekretka savienojās ar degvielas sūkņa elektro sistēmu. Tur problēmai būtu jāuzpeld. Kāpēc? Tavs auto brīžiem nelec tāpēc, ka aut kādu iemeslu dēļ tiek atslēgsts/atslēdzas degvielas padeves sūknis (sekretkas to arī parasti atslēdz). Ja nav benzīna, motors nedarbojas. Šiņī gadījumā degvielas sūkņa elektrība būtu pirmais ko es skatītos.
P.S. Juglā ir elektriķis Raitis, kuram es uzticos. Tikai viņa telefons man ir pazudis. Varbūt kāds no foruma to zina un va iedot. Ja nē un Tev tiešām vajag, varu sameklēt.
25. Februāris 2017, 14:18
Man kadreiz,vel manam pirmajam MB,kaut kur 2003-2004 gada bija lidziga problema.Ar 102 motoru.W124.
Ari bija tapat,brauc,viss ir labi.Ka motors ir silts,jjau iebraukts,kaut kur apstajies,pie veikala vai majas,pec tam vairs nevar piedarbinat.Ilgi jagaida kamer pielec.Aukstu vareja uzreiz piedarbinat.Problema bija ar uzsilusu dzineju,noslape un talak jau laiku nepielaidisi.
Ari braucu uz servisu,pie elektrikiem,katrs stastija savu diagnozi,bet nu neviens nevarejja atrisinat.
Bet problema bija parkarseta dzinejaa.Vel ieprieksejais ipasnieks to bija panacis.Bija iedevis MB meitai aizbraukt uz BY un si tur mizojusi uz nebedu,Rezultata kaut kadigi bija parkarsets dzinejs.Vins te bija centies ko taisit,laikam bija galva mainita vai kas vel tur,bet nu problema palika.
Ta es ari ar vinu kadus 2 gadus nomocijos un tadu ari pardevu talak.Ar to visu neatrisinamo dzineja problemu.