Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 26 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Auto no UK
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2008, 10:20 
Lietotāja avatārs
Sveicināti biedri mersedesisti. Ka jau pēc postu skaita nojaušāt kad esmu jauniņais. Parādnieks no UK man atdod savu MB C180 98 gada. Bet ir problēma ar labās puses stūri. Esmu dzirdējis kad braļukas leiši veiksmīgi metost otrādāk un tepat Rīgā MB busiņiem ar veic šādas manipulācijas. Kur varētu dabūt info kas vajadzīgs šim remontam jo pašam rokas aug pareizā vietā un ar remontiem tieku pats gala.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2008, 10:26 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Janvāris 2008, 08:33
Atbildes: 2815
Atrašanās vietas: Ropaži
Mašīna: Honda CBR 900RR StreetBlade
Leiši ta met uz otru pusi, bet no sākuma uzzini, vai vispār varēsi to mašīnu piereģistrēt CSDD. jo mani māc šaubas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2008, 10:28 
Lietotāja avatārs
tadu pashu virsbuvi ar sturi labaja puse un visiem ankiniem :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2008, 10:42 
Lietotāja avatārs
Pierģistrēt var CSDD arī ar labajā pusē stūri, pats redzēju vienam padjeļņikam atdzītu no UK peugeotu, jo ja jau esam Eiropas savienībā tad nedrīkst būt nekādai diskriminācijai, paša atbildība braucot. Bet jautāju es kur lai dabus info kas jāmaina no detaļām.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2008, 10:44 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]tadu pashu virsbuvi ar sturi labaja puse un visiem ankiniem :D

Un kas tad tie būtu tādi ANKINIEM? Vismaz es tādu vārdu savā leksika nepazīstu. :lol:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2008, 10:50 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Janvāris 2008, 08:33
Atbildes: 2815
Atrašanās vietas: Ropaži
Mašīna: Honda CBR 900RR StreetBlade
Citēt:
[user]465712|Alfits|[/user]Pierģistrēt var CSDD arī ar labajā pusē stūri, pats redzēju vienam padjeļņikam atdzītu no UK peugeotu, jo ja jau esam Eiropas savienībā tad nedrīkst būt nekādai diskriminācijai, paša atbildība braucot. Bet jautāju es kur lai dabus info kas jāmaina no detaļām.

Ar stūri labajā pusē nevar reģistrēt, jo pēc latvijas likumiem, šāda mašīna nevar iziet tehnisko.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2008, 10:59 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]465712|Alfits|[/user]
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]tadu pashu virsbuvi ar sturi labaja puse un visiem ankiniem :D

Un kas tad tie būtu tādi ANKINIEM? Vismaz es tādu vārdu savā leksika nepazīstu. :lol:

ankini ir visadi shtrunti...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2008, 10:59 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
:D Domaju ka neatmaksajas....... Izjauc labaak dalas... :sleep:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2008, 11:04 
Lietotāja avatārs
tur tak viss achgarini... tada sajuta, ka viss priekshejas lanzherons japarmetina.. :D Varbut busam tas viss nav ta saspiests ka vieglajam...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Aprīlis 2008, 11:08 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]465712|Alfits|[/user]
Citēt:

ankini ir visadi shtrunti...

Esi 100% pārliecināts? :scratchchin: Jo daudz kas no likumdošanas ir mainījies iestājoties EU, no savas pieredzes to zinu. Nestrīdos kad bija tāds punkts CSDD likumā kad, ja nemaldos, kad registrēs līdz 2003. gadam bet braukt varēs līdz 2004.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 26 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012