Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 3715 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 372  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Tehniski jautājumi I
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Marts 2011, 22:34 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2010, 16:54
Atbildes: 1912
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: W126 SEL & Mazo Zaļo
Pilnīgi piekrītu benzman teiktam..
Var veikt eksperimentus ja vadītājs gaida sānslīdi un ir tam gatavs, bet sākoties sānslīdei(ne uz sausa asfalta) pārmetot N saķere pilnīgi pazudīs(laiks).. atlaižot strauji gāzi panāksi pretejo efektu jo uz sekundes desmitdaļām tiks veikta pastiprināta brenzēšana... pārmetot zemākā robā uz sekundes simdaļām taspats efekts..
Kurš to ir trenējis un eksperimentējis labi sapratīs ka šajos gadījumos ir jāreaģē sekundes simdaļu ietvaros, bet ja cilvēks atjegsies kad sānslīde ir vairāk par 45grādien tad cilpa garentēta..
Viegli atlaist gāzi ir pareizais risinājums ;)

Pēdējo reizi laboja Vecais - 10. Marts 2011, 22:35, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Marts 2011, 22:58 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
10 March 2011 22:34:13 Vecais rakstīja:

Viegli atlaist gāzi ir pareizais risinājums ;)
tikai mehāniskajām kārbām. Ja automāts nav nočakarēts, tad tam gāze jāatlaiž strauji, jo vienkārša pedāļa atlaišana gan būs analoga neitrālajam. No galvas nepateikšu, bet degvielas ekonomijas nolūkos apmēram 1976. gadā MB kārbas tika pārtaisītas tā, lai nebūtu nepārtraukta gāzēšana noteikto motora apgriezienu nodrošināšanai. Lai ripinoties degviela tiktu padota tikai motora darbības nodrošināšanai un ne vairāk. Principā tas ir neitrālais ar vienīgo atšķirību, ka ir iespējama pēkšņa uzgāzēšana. Pa ledu ar automātisko kārbu atlaist pedāli sen vairs nenozīmē saglabāt motora un ceļa "kontaktu", bet drīzāk neitrālu pārnesumu.

Savulaik skaidroju, kā pamatīgā sniegputenī ar AMG braucu no Liepājas un kā tādos ceļa apstākļos veikt drošu un strauju apdzīšanu ar jaudīgu motoru + pakaļas piedziņu. Tas pieļaujams sniega vaļņu šķērsošanas brīžos, kad visiem riteņiem jābūt vienādai ritei, kad neviens no 4 riteņiem nedrīkst piebremzēt vai uzgāzēt. Visas darbības ar pedāli tad, kad vai nu visi riteņi ir ar vienādu saķeri, vai arī saķere jau pazudusi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Marts 2011, 13:17 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Neticiet Mizixam, viņš atkal fleitē.. Mizix atkal ir interese par detaļu 102 050 01 67

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Marts 2011, 22:18 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Februāris 2008, 20:53
Atbildes: 480
Atrašanās vietas: LV
Mašīna: Das Auto
Citēt:
09 March 2011 17:21:05 Tomzs rakstīja:
Vienmēr mani ir nomocījis viens jautājums, ko darīt, ja jūti, ka mašīnas pakaļa aiziet šķērsām un nevar vairs iztaisnot. Brīdī, kad mašīna sāk veikt 180 grādu pagriezienu mest N, atstāt D?

Ziemā galvenais RWD auto labas ziemas riepas ar radzēm un rupju protektoru lai tīrās laukā riepas no tās šļuras kas mums parasti uz koplietošanas ceļiem.
Ja negaidīti sanes tad likt N nav jēgas labāk atlaist jeb turēt vienmērīgu gāzi(protams atkarīgs no apstākļiem) bet ja jau tik tālu samests ka vairs neko nevar izdarīt tad spied pa bremzēm un gaidi ka apstāsies.:)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Marts 2011, 22:39 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Jūnijs 2010, 21:16
Atbildes: 138
Atrašanās vietas: Latvian,Rīga
Mašīna: 190e
Varetu kads ieteikt kadu gruns pretrusejošo lidzekli priekš plikam metāla virsam doma tada sagatavot dažas lietas krasošanai!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Marts 2011, 11:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Citēt:
11 March 2011 22:39:19 Emik rakstīja:
Varetu kads ieteikt kadu gruns pretrusejošo lidzekli priekš plikam metāla virsam doma tada sagatavot dažas lietas krasošanai!

Metālu sākumā gruntē ar skābo grunti, šī grunts labi saķerās un ieedās metālā, tad tai pa virsu gruntē ar kādu epo grunti un krāso.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2011, 01:37 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Jūnijs 2010, 21:16
Atrašanās vietas: Latvian,Rīga
Mašīna: 190e
Citēt:
12 March 2011 11:42:52 benzman rakstīja:
Citēt:

Metālu sākumā gruntē ar skābo grunti, šī grunts labi saķerās un ieedās metālā, tad tai pa virsu gruntē ar kādu epo grunti un krāso.

Ja man ir sīki virsbuves defekti?vispirms metāla virsmu es pārklaju ar skābo grunti velāk ar špakteli?kadu labāk izmantot?Es domāju firmas ziņā!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2011, 09:31 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Aprīlis 2010, 06:42
Atbildes: 1614
Atrašanās vietas: Jūrmala,Sloka
Mašīna: w 203

Citēt:
13 March 2011 01:37:16 Emik rakstīja:
Citēt:
Citēt:

Ja man ir sīki virsbuves defekti?vispirms metāla virsmu es pārklaju ar skābo grunti velāk ar špakteli?kadu labāk izmantot?Es domāju firmas ziņā!

Var palasīties šeit .

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2011, 11:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Mašīna: W124
Citēt:
13 March 2011 01:37:16 Emik rakstīja:
Citēt:
Citēt:

Attiecībā uz virsbūves ārējām daļām, tad labāk ir bojātās vietas apstrādāt ar smilšu strūklu, tad nogruntēt ar skābo grunti (ortofosforskābes grunts), tad pārklāj ar epo grunti, tad špaktelē, tad atkal ar epo grunti, tad krāso. Lielākā daļa meisteru liek špakteli uz negruntēta metāla, tur domas dalās, kā ir labāk, bet ja prasa manu viedokli, tad es domāju, ka sākumā ir jāgruntē.
Attiecībā uz iekšējām konstrukcijām, tad likt daudz grunts, krāsu kārtas nevajadzētu, jo tādas vietas ir grūti apstrādāt pirms gruntēšanas/krāsošanas un tad zem krāsas kārtām veidojās korozija un krāsa vienkārši paceļās augšā. Tāpēc iekšējās konstrukcijās kā pēdējo apstrādi ir jāliek vasku vai kādu biezu eļļu (piemēram, nigrols), te bija runāts nesen arī par kaut kādu eļļu sajaukumu. Atsevišķās vietās vasku vai eļļu var izmantot kā vienīgo apstrādi. Tikai jāņem vērā, ka ar vasku vai eļļu vajadzētu apstrādāt konstrukcijas regulāri katru sezonu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Marts 2011, 16:39 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Augusts 2009, 21:37
Mašīna: W208
Varbūt ir kādam kāds krāsotājs zināms, kas var nokrāsot/piekrāsot detaļas fragmentus?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 3715 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 372  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012