Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

24. Februāris 2011, 18:10

24 February 2011 17:21:42 Renoir rakstīja:
Ja motors uzsilst līdz 90 normāli, tad nav ko termostatu mainīt. problēma ir klimatniekā.

Lūk, tajā slēpjas man jautājums un problēma. Ja pečka izslēgta, motors uzsilst līdz 90gr. ka prieks. Tiklidz ierubii, taa saakas joki. Nezinu to sistemu, tapec nav ne jausmas, vai tomer termostats arii nav ar dalju vainas.

Ok, ja klimas problema, tad ir kapi? No kurienes saakt mekleet?

Tehniski jautājumi I

24. Februāris 2011, 20:18

Ja motors uzsilst līdz 90 normāli, tad nav ko termostatu mainīt. problēma ir klimatniekā.
Paga, paga... Ja palaižot arī salona radiatoru (klimatu) motora temperatūra krīt, tad es tik viennozīmīgi neteiktu... Jo tas nozīmē, ka "otrā" galā tomēr dzesē pārāk labi, ja salonam nepietiek. Jo klimats jau nedrīkst ietekmēt motora temperatūru šādi, teorētiski ir pretējs efekts — lieks radiators, kas attiecīgi apgrūtina motora dzesēšanu... Nu nevar būt, ka salona mazais radiators izdara to, ko nespēj lielais motora radiators, ja ar cirkulāciju viss OK. Un regulē tak to visu būtībā termostats, nekas cits... Es saprastu, ja motora uzsilšana ir palēnināta, kad vienlaicīgi salons tiek sildīts uz max, bet ne jau silta motora atdzesēšanu līdz tik zemiem grādiem.

Tehniski jautājumi I

24. Februāris 2011, 23:57

labs vakars ! var kāds izlīdzēt ar WDB2102251A790724 ? :D

Tehniski jautājumi I

25. Februāris 2011, 00:12

opcijas?

Tehniski jautājumi I

25. Februāris 2011, 00:17

25 February 2011 00:12:40 zvaigzne rakstīja:
opcijas?

ir vēl kāda cita info?

Tehniski jautājumi I

25. Februāris 2011, 00:29

pm

Tehniski jautājumi I

25. Februāris 2011, 00:35

24 February 2011 20:18:43 Mizx rakstīja:
Paga, paga... Ja palaižot arī salona radiatoru (klimatu) motora temperatūra krīt, tad es tik viennozīmīgi neteiktu... Jo tas nozīmē, ka "otrā" galā tomēr dzesē pārāk labi, ja salonam nepietiek. Jo klimats jau nedrīkst ietekmēt motora temperatūru šādi, teorētiski ir pretējs efekts — lieks radiators, kas attiecīgi apgrūtina motora dzesēšanu... Nu nevar būt, ka salona mazais radiators izdara to, ko nespēj lielais motora radiators, ja ar cirkulāciju viss OK. Un regulē tak to visu būtībā termostats, nekas cits... Es saprastu, ja motora uzsilšana ir palēnināta, kad vienlaicīgi salons tiek sildīts uz max, bet ne jau silta motora atdzesēšanu līdz tik zemiem grādiem.

Ok, nu es vairs neko nesaprotu... :D

Tehniski jautājumi I

25. Februāris 2011, 10:29

Tātad man problēma ar CLK 200 w208 cabrio, 98 gada.... Ar 1. ātrumu uzsākot braukt, ir vibrācija, mašīna noraustās vairākas reizis, mīksti.... strauji uzsākot braukt arī pie 2. ātrumna tā pati vibrācija....

Sākumā likās kad spararats beigts, bet izrādijās kad kārbas paduška beigta. Es to nomainiju, vibrācija samazinājās ļoti jūtami, bet vel joprojām ir...
To padušku uzliku kkādu lēto, pa 15ls... Vel itkā prasās kreiso motora padušku mainīt. Gribēju jautāt, vai motora padušāk var būt pie vainas, un vai nevar gadīties tā kad kārbas paduška ir mēsls, vnk jauzliek kādā labāka....

Un varbūt kāds var izstāstīt, kādas ir izjūtas, kad spararats ir beigts, man teica kad tad ir 1 sitiens pie uzsākšanas....

Tehniski jautājumi I

26. Februāris 2011, 21:44

kaa w124 njemaas nost tas plastmass uz logu tiiriitaaja mehaanisma?

Tehniski jautājumi I

27. Februāris 2011, 12:14

Gribi izjauktloga tīrītāja mehānismu? Tur ir daži knifi, kas jāņem vērā.

26 February 2011 21:44:37 zvaigzne rakstīja:
kaa w124 njemaas nost tas plastmass uz logu tiiriitaaja mehaanisma?
Tēma slēgta