03. Decembris 2006, 21:08
Man arii ruuc kaa jaruuc, nestaigaa apgriezieni!
05. Decembris 2006, 19:37
biju aizbraucis liidz savam meistaram, un shoto uzzinaaju - vismaz potenciaalo vainu sev!
manam modelim - 3.0-24v esot taa, ka ir divi kompji! un viens no tiem ir taads, kursh pasargaa no paarslodzeem! un tas nu tagad nikjojjas, jo shoriit viss bija kaartiibaa un peec tam atkal - ilgaak jaastartee un gaita ar taada jociigaaka un saraustiitaaka!
finaalaa ir taa, ka tas otrs kompis, pasargaadams no paarslodzeem, vismaz man, atsleedz ABS , plus kaut ko izsleedz elektroniskajai shpricei "paarveershot" to par parastu mehaanisko shprici! tad nu taadeelj man ar tik ilgi jaalaizh klaat + nav ABS!
piektdien atstaashu auto uz vairaakaam dienaam, lai salabo, tad nu arii naakamnedeelj vareeshu pateikt - vai taa bija taa vaina tieshaam u.t.t.
06. Decembris 2006, 09:01
Labriit!
Vakar biju aizvedis auto uz diagnostiku! Lieta tāda, ka sadaliitaaja vaacinja centraalais svechvads bija "piecepies" pie pasha vaacinja, taadeejaaji radot paraak lielu pretestiibu! Vaacinsh tika nomainiits + protams sachakareetais svechvads + veelviens svechvads, kas biki biki chakarejaas! Tas taa iisumaa viss!
Tad jau patesteeshu un veelaak zinjoshu par rezulaatiem!
06. Decembris 2006, 15:36
itka atradu ka manam ir lielaaka pretestiiba uz 4 cilindra svechvadu, (8 komh) paareejiem krietni mazāka, vai kaads zin kaadaam ir jaabuut taam pretestiibaam?
06. Decembris 2006, 16:39
Nezinu cik tam ir jaabuut, bet kaa meistars teica, centraalajaam jaabuut ar ne lielaaku kaa 1 ! Man vinsh "lekaaja" liidz pat 9