21. Novembris 2008, 16:51
the_jok3rz:
Tāds offtops, bet lieta tāda ka otram mersim 89g 260e, ir nojūdzies ABS, jo sit visu laiku pedāli atpakaļ pat pie minimālas bremzēšanas, te neviens daunis nevar sataisīt, teicām lai atvieno to ABS, ka brauks bez, šie saka ka nevarot to izdarīt, jo tad vispārnebūšot bremzes... Tad kā īsti ir, var atvienot, un kas tieši javieno nost?[/quote]
tas pats kas man bija ar 91 gada 200d :!
21. Novembris 2008, 16:53
Protams, ka var noņemt to Abs pa visam. tikai nedaudz ar hidraulikas trubām jāpapiņķerējās.
21. Novembris 2008, 17:03
libra — man arī W123 savulaik ABS ārdījās pat sausā vasarā pilsētā uz asfalta. Uzliku normālas riepas un problēma pazuda. Nav ko braukt ar izkaltušām atjaunotajām, kas pēc skata labas, bet patiesībā koka kluči. Tā kā pirms remonta labāk pamēģināt labas riepas un tad saprast, vai tiešām ABS nojūdzies.
21. Novembris 2008, 17:11
[user]379|Mizx|[/user]libra — man arī W123 savulaik ABS ārdījās pat sausā vasarā pilsētā uz asfalta. Uzliku normālas riepas un problēma pazuda. Nav ko braukt ar izkaltušām atjaunotajām, kas pēc skata labas, bet patiesībā koka kluči. Tā kā pirms remonta labāk pamēģināt labas riepas un tad saprast, vai tiešām ABS nojūdzies.
doma jau nav slikta dazhadas riepas un ta talak. bet man uz to bridi nebija tadas iespejas mixet riepas,visas bija vienadas,man pazinam ved no vacijas servisa.vienu ,divas sezonas brauktas.
12. Februāris 2009, 07:13
ka tie ir par devējiem? man pašam nedarbojas ne ABS, ne ASR, bet vēlme atdzīvināt tos tomēr ir...
03. Marts 2009, 04:09
man arii taada lieta ir 320 kupeja pie izspoleet nau nekaadas probleemas un saak degt taa lampinja ar triistuuri spidometra viduu bet nekaadas reakcijas nenotiek