Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

15. Janvāris 2011, 21:30

Nu ja es aizbraucu uz placi un skatos w140. ko viņiem vajag skatīties visvairāk?

Tehniski jautājumi I

15. Janvāris 2011, 23:20

15 January 2011 21:30:10 arturs130 rakstīja:
Nu ja es aizbraucu uz placi un skatos w140. ko viņiem vajag skatīties visvairāk?

Uz vietas neko īpaši jau pats nepateiki Skaties lai nav šķībs, lai nav redzams ka ir bijis sists stipri lonzeroni. Un lai bloki strādā logi. prisoskas, apsilde, benki brauka, luka darbojas, lai mot neraustās, kārbā strādā. utt. Kā arī skaties vai nav liegumi un kīlas virsū... Es tak tev teicu ka aizbrauc uz servisu un pieslēgz pie Stara un lai pacel uz paceleja utt. Veic pilnu apskati...
Ideja: piezvani piedāvā maiņu ja izskata piekrīt pa tel. Tad pirmoreiz aibrauc apskaties tur apskaties kas kā uzdodies kā pircējs kas kā aizved uz diagnostiku uzzini, kas kā.:znaika:
Iesaku pirms doties to skatīties apmeklē Autohof un pa izstaigājies rumbulu apskaties tur šroteļus vai kādus citus pāris lai rastos priekšstats par vidējo cenu stāvokli utt.
Tad ja ir ok GUDRI!!! piedāvā maiņu

vai var paņēmt arī kārtis un uzspēlēt Montana, tiem tur patīk tik šī spēle tik ļoti. Tik obligāti jābūt dženteļmenz komplektam: ūsām, portfelim un kāršu kavai :mhihi:
Pēdējo reizi laboja DEALER - 15. Janvāris 2011, 23:21, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

16. Janvāris 2011, 00:07

Tiem kam interesē varu beidzot atskaitīties par MEYLE -pēc 3,6 gadiem un ~40kkm sāk mirt standarta amortizātora atbalsti - parādijušās plaisas gumijā.
Tā kā autiņu nesaudzēju ...bedres retti kad apbraucu domāju ka tas ir normals rezultāts.:max: kā jums šķiet?

Tehniski jautājumi I

16. Janvāris 2011, 00:33

Bišķi off topic
Kā sauc to verķi ar ko nosaka krāsas biezumu uz mašīnas?? Pieliek pie mašīnas un viņš parada krāsas biezumu!!

Tehniski jautājumi I

16. Janvāris 2011, 00:54

16 January 2011 00:33:24 eils rakstīja:
Bišķi off topic
Kā sauc to verķi ar ko nosaka krāsas biezumu uz mašīnas?? Pieliek pie mašīnas un viņš parada krāsas biezumu!!

Pārklājuma biezuma mērītājs..

Tehniski jautājumi I

16. Janvāris 2011, 11:36

cik galvas blīvi maksā nomainīt 190 2.0?? ir aizdomas,ka derētu

Tehniski jautājumi I

16. Janvāris 2011, 12:07

15 January 2011 21:30:10 arturs130 rakstīja:

Stipri šaubos vai Tev plača īpašnieks ļaus braukt uz servisu, kas var nodrošināt kvalitatīvu diagnostiku ārpus Rumbulas robežām. Kad vienreiz biju noskatījis w220, piedāvāju aizbraukt uz Domeniksu plača īpašniekam. Lieki teikt, kas notika tālāk.

Tehniski jautājumi I

17. Janvāris 2011, 09:52

paūtīja Tevi ? :P

Mjā, viņiem dikti nepatīk, ja ierodas kāds, kuru nevar "aptīt ap pirkstu" :D

Tehniski jautājumi I

17. Janvāris 2011, 10:43

Nē, viņš pateica, ka Domenikss viņam nepatīkot :D

Piedāvāja iziet TA, kura būtu beigusies pēc 2-3 mēnešiem vai arī aizbraukt uz kaut kādu vietējo Rumbulas servisu, lai uztaisītu diagnostiku :doh: Es tik varu iedomāties, ko tajā Rumbulas servisā man pateiktu. Un TA iziešana priekš manīm nav radītājs,ka ar mašīnu viss ir tip-top.
Pēdējo reizi laboja Tomzs - 17. Janvāris 2011, 10:44, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

17. Janvāris 2011, 13:43

Sveika tauta :shura:

ir Jelgava sakarīgs elektriķis, kas nodarbojās ar signalizācijām, centrālā atslēga ir :smokin:
Tēma slēgta