Tēma slēgta

nepatīkams gļuks...

30. Novembris 2006, 21:55

sistemas degvielas spiediens ir no 4,5 lidz 5,5bar

nepatīkams gļuks...

30. Novembris 2006, 21:58

es te pa AUTO data skatos ir te visadi veidi ka so to parbaudit ar ommetru un vel sadam lietam to tik vienkarsi tev te neuzrakstit ir daudz dazadu lietu kas saistitas ar degvielas sistemu ka piem spiediena regulators , gaisa padeves reguloators ..utt sakuma jatiek gala ir ar sukni.... jo tev tuksgaita recinot varbut pietiek tas degvielas a braucot paterins palielinas un sak pietrukt degvielas un tapec sis nabags tur raustas un ristas ....a suknis pats kad strada skali uzvedas

nepatīkams gļuks...

30. Novembris 2006, 22:03

jaa INTARS, apmeeram taa arii izskataas, kaa Tu saki!

Kad aizdedzes atsleegu pagriezh 2ajaa poziicijaa, var just taadu kaa duukshanu, droshvien, ka tas ir degvielas suuknis!

Par to raustiishanos, shodien braucot uz servisu mazu gabalinju vienu reizi vinsh takaa saaka gjiipt, bet tad es gaazes pedaali palaidu mazliet mazliet valjiigaak un auto aizgaaja taalaak normaali....

nepatīkams gļuks...

30. Novembris 2006, 22:05

sukni nonem pats nost un aizved lai parbauda un redzes uzreiz vai darbsspejigs vai ne un apmeram izmksas ja jaremonte ir lidz 30ls + pasa darbs palist zem masinas un atskruvet paris skruves uz 8atslega man liekas

nepatīkams gļuks...

30. Novembris 2006, 22:06

bet nu neaizmirsti ari tadu lietu ka filtru sakuma nomainit un vel baka to sietinu parskatit vai nav aizserejies no rusas kas ir baka

nepatīkams gļuks...

30. Novembris 2006, 22:09

Vieniigais, kaa jau mineeju ieprieksh, man nav garaazhas, kur to dariit! Auto stavvietaa jau es nekruuveeshu!

Varbuut Tev ( INTARS) ir garaazha? :lol:

nepatīkams gļuks...

30. Novembris 2006, 22:11

garaza ir tikai patalu no rigas un riga es savas masinas neremonteju jo tas summas nereali aug ka senes pec lietus, es pat nezinu ko lai tev iesaka kur aizdzit lai comi paskatas tavu kupci

nepatīkams gļuks...

30. Novembris 2006, 22:16

Jaa, tas jau vispaar buutu uuber-kruti aizdziit pie kaada choma, kursh paarzin taas lietas un ir atsauciigs un palidizeet gribosh!

Tie servisos jau tikai naudu kaash :evil:

Attieksme arii necilveeciiga, nu piekritiishu nav jaunaa S klase, bet vienalga... :P

nepatīkams gļuks...

30. Novembris 2006, 22:18

saproti pats par visiem servisiem to teikt nevar bet ja nav sava konkreta kur visu laiku remontejies tad ta sudigak ir ar to ieklaisanos rinda ja ir svaejie tad tie uzzvana kad ir kads brivkas un panemas ap to masiniti

nepatīkams gļuks...

01. Decembris 2006, 11:00

[user]135967|wasgo|[/user]man ari ir tāda lieta,kad skrūvēju vaļā bāku ,tad baigi nošņācas.VAI TAS VARĒTU BŪT VAAKUMA IESPAIDĀ?

Runājot par šņācienu taisot vaļā benz bākas vāciņu. Vai Tu gadienā nemēdz braukāt ar gandrīz tukšu bāku- tas ir ar 1/4 daļu? Ja tā, tad tas ir tikai benzīna tvaiks. Labāk un daudz drošāk ir braukāt ar pilnu bāku, jo tas tvaiks ir bīstams un ļoti viegli uzliesmojošs. Vislabāk to šņācienu var novērot braukājot ar gandrīz tukšu bāku vasarā, kad ir karsts.
Īsāk sakot bākā rodas spiediens, ko izraisa šis tvaiks.
Tēma slēgta