Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

30. Jūlijs 2012, 19:03

26 July 2012 10:51:36 DEALER rakstīja:
25 July 2012 20:58:40 RaimisMB rakstīja:
steidzami vajag riepu r17 225/55 kadam nav gadijuma ? var pāri! 4 nē ja vienīgi par 2 cenu!:O

Kas tev sanāk būs viena repa tada otra sāda? katra savs protektors nodilums uz 1 ass? ja

Jau palidzeja :) Nu man to riepu vajadzeja uz dazam dienam,kamer dabuju komplektu, jo parsitu vienai riepai kordus :)

Tehniski jautājumi I

31. Jūlijs 2012, 20:55

Добрый день. Последнее время заметил что если на ходу нажимаеш педаль тормоза, то раздаётся довольно сильный щелчёк гдето из под низа. Подозреваю что какаянибудь ерунда, тормоза работают отлично, но что ьам может щёлкать ?

Tehniski jautājumi I

01. Augusts 2012, 08:06

31 July 2012 21:55:52 Slaffk rakstīja:
Добрый день. Последнее время заметил что если на ходу нажимаеш педаль тормоза, то раздаётся довольно сильный щелчёк гдето из под низа. Подозреваю что какаянибудь ерунда, тормоза работают отлично, но что ьам может щёлкать ?

Mozhet suport atkrutilsja! :hallo:

Tehniski jautājumi I

01. Augusts 2012, 12:54

nevaru izveidot jauno tēmu, līdz ar to mēģināšu prasīt šeit - vajag cilvēku, kas var kvalitatīvi pārvilkt detaļu ar hroma plēvi. Man nav ne jausmas par to, kā tas tiek darīts un kāda plēve tiek izmantota, bet vajag pārvilkt priekšējo resti. Ceru, ka pie mums ir tādi speciālisti.

Tehniski jautājumi I

01. Augusts 2012, 13:42

01 August 2012 13:54:12 SJ rakstīja:
nevaru izveidot jauno tēmu, līdz ar to mēģināšu prasīt šeit - vajag cilvēku, kas var kvalitatīvi pārvilkt detaļu ar hroma plēvi. Man nav ne jausmas par to, kā tas tiek darīts un kāda plēve tiek izmantota, bet vajag pārvilkt priekšējo resti. Ceru, ka pie mums ir tādi speciālisti.

Es domāt ka tā hroma plēve neko neatšķiras no citām plēvēm un un to var mierīgi izdarīt pats vismaz es darīju! Vai jebkurā kantorī, kas tās tirgo!

Tehniski jautājumi I

03. Augusts 2012, 07:19

Sveicināti!
Ir sanācis iegādāties 96.g. C220 ar gāzi. Viss ir baigi OK, bet besī tas lielais rezerves ritenis bagažniekā. Pa Rīgu nekas, bet tālākos gabalos tomēr negribas riskēt bez viņa. Vai kāds varētu pateikt, kur var iegādāties plāno rezerves riteni (tableti),šrotus apzvanīju, nekur nav.

Tehniski jautājumi I

03. Augusts 2012, 09:42

30 July 2012 15:02:00 Roliss rakstīja:
Vecais automats, konkreti w126 560 Sel. Tikai nomainits motors, ieprieksh karba stradaja oke.
Shobrid ar karbu ir tads gljuks ka ljoti lenu "met robaa", parslegshanas bridii ir 1. 5 sec laika ar tadu kaa neitralo poziciju, kur parslegshanas bridi kad ir 4.5rpm pa 1. 5 sec jau aiziet tahometrs lidz redline, 7.0rpm...

Trosite karbas tika reguleta un nejut nekadu atshkjiribu, megjinaju ari ar atvienotu, nejutu ka kkas mainitos.

Vakuums arii karbai pievienots...

Konkretak interesee ka notiek ta troses iereguleshana karbai, jo kronshteinaa ir arii paredzets brivgaitas solis, pec kura sak stiept gazes kjega karbas trosi.
Padalas ar info ka pareizi reg. Sho pasacienu....

Tehniski jautājumi I

03. Augusts 2012, 14:26

Sveiki. Varbūt kāds zin, var ātri pastastīt. Problēma sekojoša - neslēdzas iekšā atpakaļgaitas lukturi, bet tieši problēma ir kautkur ap pārsleguma kloķi, jo dažreiz tomēr ieslēdzas, ja tā labāk iespraust. W202, 1995 g. benzīns, mehanika, sedans. Kur tur jālien, ko jāskatas ? Paldies

Tehniski jautājumi I

03. Augusts 2012, 15:42

03 August 2012 08:19:20 Valdo100 rakstīja:
Sveicināti!
Ir sanācis iegādāties 96.g. C220 ar gāzi. Viss ir baigi OK, bet besī tas lielais rezerves ritenis bagažniekā. Pa Rīgu nekas, bet tālākos gabalos tomēr negribas riskēt bez viņa. Vai kāds varētu pateikt, kur var iegādāties plāno rezerves riteni (tableti),šrotus apzvanīju, nekur nav.

Tā ir MB netipiska lieta, jo nav nemaz tie plānie paredzēti. Piedevām, ir redzēti, bet tad izrādās, ka der kaut kādam nez kādam modelim, nevis tam, kuram gribas to ielikt bagāžniekā. Veiksmi meklējumos, man tieši C-klasei neizdevās atrast tādu, kas derētu.

Tehniski jautājumi I

03. Augusts 2012, 21:02

03 August 2012 16:42:02 Mizx rakstīja:
03 August 2012 08:19:20 Valdo100 rakstīja:
Sveicināti!

Tā ir MB netipiska lieta, jo nav nemaz tie plānie paredzēti. Piedevām, ir redzēti, bet tad izrādās, ka der kaut kādam nez kādam modelim, nevis tam, kuram gribas to ielikt bagāžniekā. Veiksmi meklējumos, man tieši C-klasei neizdevās atrast tādu, kas derētu.

Individuali uztaisi savam no jebkuras audi vai vw razjojuma rezerves ritenja...
Iemetini centru ar savu skruvju attalumu un bus oke, ka rez. Variants lidz 80km/h bus labs.
Pashi esam bagijiem un visadiem verkjiem taisijushi, nav tik traki ar to disbalansu un stipribu...
Tēma slēgta