Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

13. Jūnijs 2012, 21:59

tad skaidrs tad tur vajadzetu radit ara temperaturu,bus japaskatas kapec nerada:)

Tehniski jautājumi I

13. Jūnijs 2012, 23:41

kads varbut zin kur var dabut manuali prieks w202!??

Tehniski jautājumi I

14. Jūnijs 2012, 00:40

14 June 2012 00:41:42 terauds rakstīja:
kads varbut zin kur var dabut manuali prieks w202!??
Te ir diskusija par manuāļiem un tur ir linki. Meklētājā meklē, būs dažādi par dažādiem tematiem.

Tehniski jautājumi I

14. Jūnijs 2012, 07:54

13 June 2012 22:15:19 terauds rakstīja:
cik esmu interesejies tad mercedes c220 benzinam ir nevis zobsiksna bet kede,interesejos kas var notikt ja ta laicigi nav nomainita,nezinu kad vina mainita,vina ari var plist ka zobsiksna vai kaa?varbur paradas kada skana kad vina ir jamaina?esmu dzirdejis ka vina varot ari izstaipities!!??un vel gribetu zinat ko rada tas mazais displejins kas ir zem benzina raditaja un temperaturas raditaja,vins man vispar nedeg,varbut tikai butaforija,paldies:)

Ja ķēde iet uz beigām, tad tā parasti sāk grabēt, parasti uzgāzējot. Ja laicīgi maina eļļu, tad tādiem parastiem motoriem tā droši noiet savus 500 000 km.
Ķēdes stāvokli parasti pārbauda pēc ķēdes izstiepuma un zobratu stāvokļa. Kā arī jāuzmana ķēdes spriegotājs.

Tehniski jautājumi I

14. Jūnijs 2012, 09:56

paldies,manam auto laikam tad vis oki,jo nekas motora negrab,

Tehniski jautājumi I

14. Jūnijs 2012, 10:42

vel jautajums par prieksejo lukturi,noregulet vinu var bet vins ieksa kustas un kad noregule "izkrit"ara no regulejuma,skatijos un petiju kas vinu tur tur bet isti nesapratu,

Tehniski jautājumi I

14. Jūnijs 2012, 11:03

14 June 2012 11:42:03 terauds rakstīja:
vel jautajums par prieksejo lukturi,noregulet vinu var bet vins ieksa kustas un kad noregule "izkrit"ara no regulejuma,skatijos un petiju kas vinu tur tur bet isti nesapratu,
Nu, arī pajautāji... "Man uz kājas kaut kāda pumpa. Tāda kā dzimumzīme, bet varbūt ne dzimumzīme. Skatījos, nesapratu, ko jūs domājat?" /Un gaidu atbildi tagad, uzreiz./

Tehniski jautājumi I

14. Jūnijs 2012, 11:12

14 June 2012 11:42:03 terauds rakstīja:

pats lukturis vispirms pie korpusa japieskrūvē, tad tikai sāc regulēt.

Tehniski jautājumi I

14. Jūnijs 2012, 11:34

nuja drosvien ta skruve kas tur lukturi ir atskruvejusies vai nav vispar nezinu nekur neredzeju,un tad sanak ka vins turas tik uz regulesanas mehanismu,

Tehniski jautājumi I

14. Jūnijs 2012, 11:50

14 June 2012 12:34:38 terauds rakstīja:
nuja drosvien ta skruve kas tur lukturi ir atskruvejusies vai nav vispar nezinu nekur neredzeju,un tad sanak ka vins turas tik uz regulesanas mehanismu,
Lukturī skrūvju, stiprinājumu un fiksatoru ir vesela sauja. Un pats lukturis ir piestiprināts ar vismaz 4 (cik atceros), plus noseglīsti. Ja Tev tur tikai viena, tad meklē skrūves pārējām vietām / maini lukturi.
Tēma slēgta