Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

10. Aprīlis 2012, 20:05

10 April 2012 18:55:43 Saldo. rakstīja:
10 April 2012 15:11:58 Kalnins rakstīja:
Varbūt starp foruma biedriem ir kāds izglītots cilvēks šajā jomā un varētu dot padomu, kādus labāk skaļruņus ielikt aizmugurējās durvīs(izmērs, jaudas utml.) pēc kādiem parametriem vadīties tos iegādājoties?
Vai arī neko labāku par oriģinālajiem attiecībā uz skaņu nav jēgas likt?

Ja negribas neko "ķīmiķot", stiept vadus, zāģēt, slīpēt vai ko bagāžniekā vizināt lieku,tad atstāj stock.:)

Tad sanāk, ka skaņas ziņā par oriģinālajiem nekas labāks nebūs?
[/quote]Protams,ka var panākt kvalitatīvāku skanējumu par stock skaļruņiem. Tikai nomainot skaļruņus vien tiks panākts 50procentu uzlabojums,un arī diez vai. Ticamāk,ka viss tur grabēs.. Otri 50 ir atkarīgi no instalacijas un pārējās sistēmas.Ja negribas neko "ķīmiķot", stiept vadus, zāģēt, slīpēt vai ko bagāžniekā vizināt,tad neredzu jēgu mainīt stock uz kādiem krutākiem!Ieskatam: http://www.mobileaudio.lv/index.php?start=0&navig=31&topic=5650 Pie sakārtotas sistēmas skaļruņi aizmugurē nav vajadzīgi vispār. Un šitos postus vajadzētu mest pie audio lietām.
[/quote]
tas viss ir smuķi un kruta.BET! Neviens parasts lietotais tos tekstus neizlasīs līdz galam un pusi no tā visa rakstitā nesapratīs!Ja negrib neko darīt tad ar nekā tur nebūs.Lai nopērk šrotā un liek iekšā,un skanēs kā skanēja.Ja gribat tēmu ,,kačāt,,tālāk dariet to attiecīgā sadaļā,viss maz citiem noderīga informācija paliks.
Pēdējo reizi laboja vabo - 10. Aprīlis 2012, 20:05, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

10. Aprīlis 2012, 20:23

Jautājumu uzdevu vienkāršu, bet atbildē saņēmu n-tās lapas ar ne visiem saprotamiem terminiem. Paldies Saldo., bet, laikam tas nav īsti tas ko man vajadzēja. Saprotu, ka tas nav tik vienkārši, ja tai lietai piejiet nopietni. Nu nav man tikai daudz laika,lai izpētītu katru db, frekvenci utml. un varbūt pat tas nemaz man nav vajadzīgs...

Tehniski jautājumi I

10. Aprīlis 2012, 20:39

10 April 2012 21:23:22 Kalnins rakstīja:
Jautājumu uzdevu vienkāršu, bet atbildē saņēmu n-tās lapas ar ne visiem saprotamiem terminiem. Paldies Saldo., bet, laikam tas nav īsti tas ko man vajadzēja. Saprotu, ka tas nav tik vienkārši, ja tai lietai piejiet nopietni. Nu nav man tikai daudz laika,lai izpētītu katru db, frekvenci utml. un varbūt pat tas nemaz man nav vajadzīgs...

Aizbrauc uz auto audio veici un uzjautā to pašu ko te pajautāji!!! Tev pat lasīt nevajadzēs! :super:

Tehniski jautājumi I

10. Aprīlis 2012, 20:41

Pēdējo reizi laboja waarna - 10. Aprīlis 2012, 20:44, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

10. Aprīlis 2012, 23:05

10 April 2012 18:00:37 Richy rakstīja:
10 April 2012 16:34:02 Ricco rakstīja:
10 April 2012 13:34:29 Richy rakstīja:
No salona puses.
Viss atrodas vienā blokā, kas saucās "pečka". Tajā ir divi radiatori - tosola un freona.

Skaidrs.Bet ka viniem tikt klat,vai janem panelis nost (torpeda),vai ka tur savadak var iztikt?

Būs vien jāņem nost, citādi nekā.
w124 ar kondiķi,lai tiktu klāt pie motoriņa ir jaizņem viss panelis,baigais čakars,man spečuks gandrīz dienu ņēmās.bez kondiķa tas ir krietni vienkāršāk
no dzinēja puses

:super::lol:

Tehniski jautājumi I

15. Aprīlis 2012, 21:33

Viri,karteja problema,mosh kadam ir taa bijis!
MB 190 1.8 91g.Ziema,kad bija auksts,negaja,spied gazi un ristidamies gaja uz prieksu,tikliz uzsila,taa aizgaja,tgd siltaja laika,auksts,tikko iedarbinats,iet ideali,kaa uzsilts,taa momentali pazud jauda un neiet,sajuta butu tada,kada bija ziema,ristas un neiet uz prieksu!!! :doh:

Tehniski jautājumi I

15. Aprīlis 2012, 22:36

Met vinu ārā :D

Tehniski jautājumi I

16. Aprīlis 2012, 09:05

Captain Obvious :D :doh:

Tehniski jautājumi I

16. Aprīlis 2012, 18:21

Klau, vai W210 nāca kaut kas līdzīgs servotronic? Gribētos sev tādu, bet nezinu no kura gala sākt un ko meklēt.

Tehniski jautājumi I

16. Aprīlis 2012, 19:27

Podskazhite, perestal otkrivatsja bagazhnik na w211 kuzove:doh:
chto delatj? kak ego otkritj??
Tēma slēgta