Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

14. Novembris 2010, 10:08

Kā ir domāts stiprināt tās gumija pie priekšējā stikla apakšējā malā w124?
Cik saprotu viņas vai nu jālīmē klāt vai tur ir kautkā speciāli domāts viņas piestiprināt, jo iepriekšējais saimnieks ir laikam mainījis stiklu ,licis lietotu bet tās gumijas nav piestiprinātas tadēļ ūdens nonāk uz salona filtra un nenormāli svīsts logi.
Kā atrisināt šito problēmu?

Tehniski jautājumi I

14. Novembris 2010, 13:48

Patiesībā tās gumijas ir jāmaina katru reizi, kad tiek mainīts vējstikls. Detaļas stiprinājums ir vienreizējai lietošanai.

Bet, to nedara, jo šīs detaļas maksā vairākus desmitus latu gabalā.

Tehniski jautājumi I

14. Novembris 2010, 18:48

Par kādām gumijām īsti iet runa? Ja tās, kas nosedz stikla apakšējo malu, tad tās ir vairākkārt lietojamas.

Tehniski jautājumi I

14. Novembris 2010, 20:12

Man trūkst tas kas līmējas pie stikla laikam japielīmē būs ar silikonu un miers.

Tehniski jautājumi I

14. Novembris 2010, 20:19

ja līdz faceliftam, tad bij tas labās gumijas, kas uz klipšiem likās, bet pēc facelifta jau stiklam speciāla maliņa platsmasas vajadzīga un to laikam nepiedāva vietejie auto stiklu licēji

Tehniski jautājumi I

14. Novembris 2010, 21:31

14 November 2010 13:48:58 Ome rakstīja:
Patiesībā tās gumijas ir jāmaina katru reizi, kad tiek mainīts vējstikls. Detaļas stiprinājums ir vienreizējai lietošanai.

Bet, to nedara, jo šīs detaļas maksā vairākus desmitus latu gabalā.

Var foto kā izskatās un kur,pa cik var nopirkt?

Tehniski jautājumi I

14. Novembris 2010, 21:47

Attēls

Nr. 32, Ls 15,49/gb. (autospares.lv)

Tehniski jautājumi I

15. Novembris 2010, 08:49

Paldies par info.

Izskatās ka man trūkst tieši Nr.35 jo Nr.32 ir bet nepieguļ stiklam.

Tehniski jautājumi I

15. Novembris 2010, 10:36

Detaļa Nr. 32 stiprinās pie virsbūves ar detaļu Nr. 41. Kas tur ir vienreizēji lietojams?

Tehniski jautājumi I

15. Novembris 2010, 13:47

Kā ir domāts stiprināt tās gumija pie priekšējā stikla apakšējā malā w124?
Cik saprotu viņas vai nu jālīmē klāt vai tur ir kautkā speciāli domāts viņas piestiprināt, jo iepriekšējais saimnieks ir laikam mainījis stiklu ,licis lietotu bet tās gumijas nav piestiprinātas tadēļ ūdens nonāk uz salona filtra un nenormāli svīsts logi.
Kā atrisināt šito problēmu?

Es arī ar to broblēmu saskāros un nevarēju saprast, kas tā par debīlu konstrukciju, ka viss ūdens no stikla tek kaut kur iekšā un beigās nonāk uz pečkas un rodas tāda siltimnīca.
Beigās izdomāju, ka tā gumija vienkārši jāpielīmē ar izoleni pie stikla. Baigi labi palīdzēja:mhihi: tikai reizi kādos divos mēnešos vajag mainīt. Varbūt tāda primitīva metode neliksies MB cienīga, bet vispār ir diezgan efektīga un lēta. + vēl, ja tie plastmasas stiprinājumi ir vienreizēji, tad jautājums, vai tie ir dabonami viegli un lēti vai speciāli jāpasūta OEM? Jo mainīt nāksies tad pie katras salona filtra maiņas arī.
Ja kādam mana prakse liekas derīga, tad kā vislabāko iesaku parasto melno plastmasas izoleni.
Tēma slēgta