Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

18. Marts 2012, 23:42

18 March 2012 22:00:37 Misters X rakstīja:
18 March 2012 21:55:15 mipe rakstīja:
PS varētu uz savējiem uzmatēt mazu kluba logo.

IDEJA :super:

+1
Pašam bij tāda doma.. tik kad uztaisījām ploteri nestādījos priekšā kurš varētu izlobīt izploterēto :wtf: pašam nesanāca un reklāmists smējās kā kutināts :P
Pēdējo reizi laboja Vecais - 18. Marts 2012, 23:42, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

19. Marts 2012, 18:31

Sveiki! Tikko uz w201 uzliku vasaras piecstaru BBS R17 8J ET35 un riepu platumu priekšā 225 mm un aizmugurē 235 mm. Sāku ar aizmuguri, uzliku un pabraucu gabalu - jomajo, ka metāja un ik pa bridim kā olu iemetā mašinu. Pirms tam r15 ziemas pelmeņi, ar tiem mašīna vnk. suupa uzvedas.
Pārliku arī priekšejos uz r17 un priekša uzvedas labi, bet pakaļu iemet kā olu šad tad ļoti nevācami :( Bukses un ritoša nav pie vainas, ir aizdomas ka jāvalce diski.

Jautājums sekojoš, man meklēt vainu riepu platumā, mašīnas masā, mikstajā piekarē, collās vai tajā ka diski ir olas. Bet nevar saprast, ja disks visu laiku vibrētu tād pat nejautātu, bet man iemētā uz nelīdzenumiem.
Varbūt kādam kas līdzīgs uz tas mazas nemašīnas bijis? Un tak 17 collas diametrs nav nekāds uuber trakais...
Attēls
Pēdējo reizi laboja Roliss - 19. Marts 2012, 18:48, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

19. Marts 2012, 18:59

Es domāju, ka esi mazliet pārcenties ar izmēriem. Un tas fakts, ka jo izmēri lielāki, jo visi sīkie sū vairāk sāk atsaukties uz braukšanu, vairāk ceļš jāķer utt. Visam jābūt ne tikai kārtībā, bet ideālā kārtība un tad arī standarta ritošā daļa būs par ļumīgu ekstrēmiem izmēriem. Man tāda negatīva pieredze ar lieliem riteņiem uz W202 Classic.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 19. Marts 2012, 18:59, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

19. Marts 2012, 19:21

19 March 2012 18:59:29 Mizx rakstīja:
Es domāju, ka esi mazliet pārcenties ar izmēriem. Un tas fakts, ka jo izmēri lielāki, jo visi sīkie sū vairāk sāk atsaukties uz braukšanu, vairāk ceļš jāķer utt. Visam jābūt ne tikai kārtībā, bet ideālā kārtība un tad arī standarta ritošā daļa būs par ļumīgu ekstrēmiem izmēriem. Man tāda negatīva pieredze ar lieliem riteņiem uz W202 Classic.

Uz w126 tie diski ar neturas kā vajag, ne c126, ne w126 :( Mētā aizmuguri, priekšpuse super. Un man BBS RS uz visiem MB ar platumu J10 turas apbrinojami fantastiski, tikai šitam tas ET neatbilst lai uzstelletu. Tā ka man šķiet ka platums diez vai pie vainas...

Tehniski jautājumi I

19. Marts 2012, 19:40

Ja diski būtu bojāti, tad mētātu arī priekšu + balansējot to vajadzēja redzēt. Man vienmēr norāda, kur un kādi disku defekti, ja nu ir. Un ir bijušas reizes kad pabrīdina, lai nākamo reizi brauc ar salabotiem / notīrītiem.

Tiesa, pašam bija gadījums ar riepu, kas "peldēja". Nopirku lietotu pāri Michelin, sākumā bija labs, protektors ļoti labs, bet kad padila, tad visa riepa staigāja un arī bija jūtamas liekas vibrācijas. Mums lietotās riepas parasti ir no auto pēc avārijām vai kādiem tamlīdzīgiem defektiem, kas atklājas tikai lietojot, domāju, ka tai iekšā kaut kas vairs nebija īsti labi.

Tehniski jautājumi I

19. Marts 2012, 20:32

Sāc ar riepām - tām pie šada izmēra ir jābūt labām,protektora dziļums,vecums.Ceļš,šitie ripuļi noklabina pat uz tāda salaiduma,uz kura 205/65-16 nejūt neko,garenrisas vispār vāks(platums!),ja netīk mašīnas neparedzama nostaigāšana,tad jāliek vien ir šaurākas,ja gribi izskatu,neko,brauc vien.

Tehniski jautājumi I

19. Marts 2012, 21:47

19 March 2012 20:32:32 uudensputns rakstīja:
Sāc ar riepām - tām pie šada izmēra ir jābūt labām,protektora dziļums,vecums.Ceļš,šitie ripuļi noklabina pat uz tāda salaiduma,uz kura 205/65-16 nejūt neko,garenrisas vispār vāks(platums!),ja netīk mašīnas neparedzama nostaigāšana,tad jāliek vien ir šaurākas,ja gribi izskatu,neko,brauc vien.

Izskata velos tikai shos piecstarniekus, gumiju man nevajag nekadu uuber plato... Vnk. Shie diski uz vecajiem MB neizskatas gaumigi, vinji piestav shadiem, w201, w124 tapec parliku. Bet shoka ka uz w201 nav braucami...
Un ja, prieksha turas super, nemeta, nestaiga, tikai aizmugure to dara...
Vienigi riepa kadu menesi pastaveja nolaidusi, bet vai tad tas varetu atsaukties uz metashanu? Vienreiz jau vienu disku valceju, bet tad vinjsh vibreja, nevis shupoja mashinu. Pie tam ta shuposhana pa lidzenu asfaltu nav, tikai uz labitajam bedritem un ieliekumiem.

Tehniski jautājumi I

19. Marts 2012, 22:38

PLATUMS!!!
Šādi izmēri paredzēti gludam piķim BEZ RISĀM - kolīdz ir risas,tā sākas mēsli ... Paprovē uzlikt visus 4 vienādus,kaut teikšu,ka uz LV ceļiem max ir 205 platums.Ja proti braukt(izmantot maliņu starp nomali un risi),esi gatavs vākt autiņu jau pie 100,ja met uz pusmetru,tad,kad esi risē,vari to savākt,visu cieņu,brauc,tā tam jābūt.
Esmu pabraucis ar smukiem ļitakiem uz 18 collām,negribu vairāk...,vecs vai palieku...:)

Tehniski jautājumi I

19. Marts 2012, 23:03

Nu nez.. man SEL`am 16" priekšā 225 un aizmugurē 255 laivas :D Neko nemētā :hvz:Attēls

Tehniski jautājumi I

20. Marts 2012, 01:59

Neteicu,ka slikti...:D
Mazohists...:D
Tēma slēgta