Tēma slēgta

Kodicionieris nedzesē

01. Jūnijs 2009, 11:08

01 June 2009 11:41:02 Renoir rakstīja:
01 June 2009 11:08:04 SZ rakstīja:
kad ieslēgts EC- lampiņa deg- tad kondiška ir izslēgta

Un ja ir problēmas ar AC, tad EC lampiņa ieslēdzas automātiski un to nevar izslēgt.

Nu un ja reizem EC lampina izsledzas iedarbinot auto, ko tas nozime?

Kodicionieris nedzesē

01. Jūnijs 2009, 11:10

01 June 2009 12:00:04 SZ rakstīja:
01 June 2009 11:55:26 Bpa4 rakstīja:
uzliekat normālu elektro ventilatoru un braucam

vari bik plašāk lūdzu ?

Piecelies no rita. pachura, itiri zobus, varbut pirms tam pamili sievu. paed brokastis. iesedies auto un aizbrauc uz shrotu. noskruve no kada vw vai ford elektrisko ventilatoru. pirmstam pafunktiere, kursh labak pieskruvesies pie dzeses radiatora. ieliekam bagazhnieka, laizham uz veikalu. perkam vadinjus un releju. ok, laizham uz darbnicu. nemama nost oem ventilatoru. viena skruve, ir nost tas sūds. var aizbraukt uz mb konstruktoru biroju un ar to ventilatoru tam IZDOMATAJAM sadot pa pieri (bet tas pec izveles). kad noņemts tas draņķis. skruvejam jauno pie radiatora (es personigi pieliktu no mb kondishkas, jo nebija jasaspringst ar stiprinajumiem). panemam vadus un OEM termo sledzi. pie ta montejam releju baroshanu un vadus uz ventilatora. Kad viss gatavs, normali braucam !

Kodicionieris nedzesē

01. Jūnijs 2009, 11:13

wot tas ir izsmeļošiAttēls

Attēls
Pēdējo reizi laboja ZV - 01. Jūnijs 2009, 11:22, kopā labots 1 reizi.

Kodicionieris nedzesē

01. Jūnijs 2009, 11:16

Vismaz 124tajam. Ir blokā dačiks ar 3 kājiņām. Viena kājiņa iet uz paneļa termometru, pārējās divas pie ~98°C saiet uz īso - slēdz iekšā ventilatora sajūgu. (2.3, ja nemaldos, ir elektromagnētiskie sajūgi ventilatoram)

Savācējs un vebtilators jānoņem nafig nost, jādabū plakans (ar NE dziļu motoru) elektro ventilators ar visu savācēju, jāpieķīmiķo pie radiatora, un jāpieslēdz caur releju, informāciju ņēmot no dotā dačika 2 kājiņām. Ja grib kā MB, var slēgt caur aizdedzi, ja nē, pa taisno no akumulatora. (Izslēgtai mašīnai ventilators strādās. Varētu būt problēmas skaļa ventilatora un jūtīgas signalizācijas gadījumā)

Kodicionieris nedzesē

01. Jūnijs 2009, 11:17

Ārsts paspēja pirmais :)

Kodicionieris nedzesē

01. Jūnijs 2009, 11:26

Mjā. izsmeļoši.

124 ir termo mufta, ne?
Īstenībā es arī esmu ievērojis, ka audi (vismaz paveciem) ventilators dzesē radiatoru arī pēc tad, kad motors ir izslēgts. MB tā nav bijis nekad. Darbojas tikai tad, kad motors strādā.

Bet AC ventilatori ir uz elektrību. Es par to, ka vajag pa laikam iztīrīt radiatoru starpeni. :)

Kodicionieris nedzesē

01. Jūnijs 2009, 11:28

Liekas 3.0 bija termo mufta, bet 2.3 (vismaz tiem, ko esmu redzējis) - elektromagnētiskais sajūgs.

Kodicionieris nedzesē

01. Jūnijs 2009, 11:32

01 June 2009 12:28:25 Jazznfunk rakstīja:
Liekas 3.0 bija termo mufta, bet 2.3 (vismaz tiem, ko esmu redzējis) - elektromagnētiskais sajūgs.

Ā. Man bija 3.0. Meistari minēja termomuftu. Tā strādāja.

Zinājāt, ka audi un VW panelī motora temp rādītājs melo? Kā motors uzsilt, tā tikai 90 var redzēt vienalga kādos apstākļos brauc. Varētu domāt, ka šiem ir super dzesēšanas sistēma - bet īstenībā melo, lai braucējs nezinātu.

Kodicionieris nedzesē

01. Jūnijs 2009, 13:19

Nu tas jau priekš manis augstākā metemātika. Būtu labi, ja kāds biedrs man parādītu ar pirkstu, kas kur jāmaina un kā pareizi jāsasprauž, aliņš no manis.

Kodicionieris nedzesē

01. Jūnijs 2009, 13:50

01 June 2009 14:19:52 aldigs rakstīja:
Nu tas jau priekš manis augstākā metemātika. Būtu labi, ja kāds biedrs man parādītu ar pirkstu, kas kur jāmaina un kā pareizi jāsasprauž, aliņš no manis.

Sestdienas rītā brauksi? :D
Tēma slēgta