Tēma slēgta

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 12:49

... protams nepretendeju uz originalitaati, bet es paņemtu atvertkai lidzīgo priekšmetu, iesistu to ar amuriņu iekšā pr.labas puses durvju sledzenes serdenē un ar parasto gāzes atslēgu nogrieztu to slēdzenes serdeni... Tu neko nezaudee, jo tapat Tev ir signalizācija, un tas fakts ka sledzenes serdene bus teoretiski salauzta, nepalielinaas prettiesiskas ieksļūsānas riksu salonā!!! Es velāk būtu uzlicis korķīti (zaglušku) virsu pr.lab. puses durvju sledzenes serdenei.... ;)

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 12:51

[user]236846|dixi|[/user]... protams nepretendeju uz originalitaati, bet es paņemtu atvertkai lidzīgo priekšmetu, iesistu to ar amuriņu iekšā pr.labas puses durvju sledzenes serdenē un ar parasto gāzes atslēgu nogrieztu to slēdzenes serdeni... Tu neko nezaudee, jo tapat Tev ir signalizācija, un tas fakts ka sledzenes serdene bus teoretiski salauzta, nepalielinaas prettiesiskas ieksļūsānas riksu salonā!!! Es velāk būtu uzlicis korķīti (zaglušku) virsu pr.lab. puses durvju sledzenes serdenei.... ;)

nu johaidī. ar speciālu skrūvgriezni sit tikai aizdedzes slēdzenē un pagriež.

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 12:55

[user]466795|Bpa4|[/user]
[user]236846|dixi|[/user]... protams nepretendeju uz originalitaati, bet es paņemtu atvertkai lidzīgo priekšmetu, iesistu to ar amuriņu iekšā pr.labas puses durvju sledzenes serdenē un ar parasto gāzes atslēgu nogrieztu to slēdzenes serdeni... Tu neko nezaudee, jo tapat Tev ir signalizācija, un tas fakts ka sledzenes serdene bus teoretiski salauzta, nepalielinaas prettiesiskas ieksļūsānas riksu salonā!!! Es velāk būtu uzlicis korķīti (zaglušku) virsu pr.lab. puses durvju sledzenes serdenei.... ;)

Es meģinātu, domaju ka tos kapara izbīdņus serdenē varēs noraut tikai taa... Pirms tam gan LABAK BUTU AR NAZIITI IZŅEMT DEKORATIVO APLIDI no roktura, lai vareetu pec tam to atpakaļ ielikt... ;)

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 12:58

Man patīk Tavs variants un tā izklāsts vēl jo vairāk, taču ir tāds sīkums, ka man šis autiņš ir ļoti mīļš, un es nespētu tam šādi nodarīt pāri :must:

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 13:00

Bet pec tam uzliksi atpakļ to hrometo riņķiti un no ārpuses nevareesi redzeet ka sledzenes serdene ir norauta... Vizuaali nekas necietis... un izmaksas nekaadas... Varbuut kads izdomaas kaut ko labaaku :)

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 13:03

[user]236846|dixi|[/user]
[user]466795|Bpa4|[/user]

Es meģinātu, domaju ka tos kapara izbīdņus serdenē varēs noraut tikai taa... Pirms tam gan LABAK BUTU AR NAZIITI IZŅEMT DEKORATIVO APLIDI no roktura, lai vareetu pec tam to atpakaļ ielikt... ;)

ja profesionāli pieejam. tad ņemās durvju atvāžņu sviras (ar ko no iekšas durvis taisa vaļā). kā arī durvju kņopes, kuras nospiežot lejā var tās attaisīt. liekās mikro viļņu devējs, peidžeris un magnētiskā karte, nevis pults

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 13:04

kuras nospiežot lejā var tās aiztaisīt.

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 13:05

:D :D :D problema ir ar mikroviļnu devēju, nebus kur eedienu sildiit.... :D :D :D

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 13:12

[user]236846|dixi|[/user]:D :D :D problema ir ar mikroviļnu devēju, nebus kur eedienu sildiit.... :D :D :D

problēmas var būt tikai ar kaimiņiem, kas dusmās var logu izgāzt. tāpēc viņam jāatrod pareiza vieta. labāk to likt zem aizmugurējā sēdekļa. redz, galvenais uzdevums zaglim atsist vēlmi ņemt šo auto. principā visus auto var aizdzīt :D

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 14:00

šādi risinājumi var radīt erekciju :lol:
Tēma slēgta