08. Decembris 2008, 12:49
08. Decembris 2008, 12:51
[user]236846|dixi|[/user]... protams nepretendeju uz originalitaati, bet es paņemtu atvertkai lidzīgo priekšmetu, iesistu to ar amuriņu iekšā pr.labas puses durvju sledzenes serdenē un ar parasto gāzes atslēgu nogrieztu to slēdzenes serdeni... Tu neko nezaudee, jo tapat Tev ir signalizācija, un tas fakts ka sledzenes serdene bus teoretiski salauzta, nepalielinaas prettiesiskas ieksļūsānas riksu salonā!!! Es velāk būtu uzlicis korķīti (zaglušku) virsu pr.lab. puses durvju sledzenes serdenei....
08. Decembris 2008, 12:55
[user]466795|Bpa4|[/user][user]236846|dixi|[/user]... protams nepretendeju uz originalitaati, bet es paņemtu atvertkai lidzīgo priekšmetu, iesistu to ar amuriņu iekšā pr.labas puses durvju sledzenes serdenē un ar parasto gāzes atslēgu nogrieztu to slēdzenes serdeni... Tu neko nezaudee, jo tapat Tev ir signalizācija, un tas fakts ka sledzenes serdene bus teoretiski salauzta, nepalielinaas prettiesiskas ieksļūsānas riksu salonā!!! Es velāk būtu uzlicis korķīti (zaglušku) virsu pr.lab. puses durvju sledzenes serdenei....
nu johaidī. ar speciālu skrūvgriezni sit tikai aizdedzes slēdzenē un pagriež.
08. Decembris 2008, 12:58
[user]236846|dixi|[/user]... protams nepretendeju uz originalitaati, bet es paņemtu atvertkai lidzīgo priekšmetu, iesistu to ar amuriņu iekšā pr.labas puses durvju sledzenes serdenē un ar parasto gāzes atslēgu nogrieztu to slēdzenes serdeni... Tu neko nezaudee, jo tapat Tev ir signalizācija, un tas fakts ka sledzenes serdene bus teoretiski salauzta, nepalielinaas prettiesiskas ieksļūsānas riksu salonā!!! Es velāk būtu uzlicis korķīti (zaglušku) virsu pr.lab. puses durvju sledzenes serdenei....
08. Decembris 2008, 13:00
08. Decembris 2008, 13:03
[user]236846|dixi|[/user][user]466795|Bpa4|[/user][user]236846|dixi|[/user]... protams nepretendeju uz originalitaati, bet es paņemtu atvertkai lidzīgo priekšmetu, iesistu to ar amuriņu iekšā pr.labas puses durvju sledzenes serdenē un ar parasto gāzes atslēgu nogrieztu to slēdzenes serdeni... Tu neko nezaudee, jo tapat Tev ir signalizācija, un tas fakts ka sledzenes serdene bus teoretiski salauzta, nepalielinaas prettiesiskas ieksļūsānas riksu salonā!!! Es velāk būtu uzlicis korķīti (zaglušku) virsu pr.lab. puses durvju sledzenes serdenei....
nu johaidī. ar speciālu skrūvgriezni sit tikai aizdedzes slēdzenē un pagriež.
Es meģinātu, domaju ka tos kapara izbīdņus serdenē varēs noraut tikai taa... Pirms tam gan LABAK BUTU AR NAZIITI IZŅEMT DEKORATIVO APLIDI no roktura, lai vareetu pec tam to atpakaļ ielikt...
08. Decembris 2008, 13:04
08. Decembris 2008, 13:05
problema ir ar mikroviļnu devēju, nebus kur eedienu sildiit....
08. Decembris 2008, 13:12
[user]236846|dixi|[/user]:D![]()
problema ir ar mikroviļnu devēju, nebus kur eedienu sildiit....
![]()
![]()
08. Decembris 2008, 14:00