Tēma slēgta

Kā var nelekt

21. Aprīlis 2008, 09:05

[user]173655|vabo|[/user]
[user]238909|aldigs|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]es vienmer esmu teicis... nafig tas visas signalizacija... ar cirviti nocert un miers :D

A pēctam pielaist varēs?

4tob imobilaizer sņatj nado ehatj gde ego ustanavlivali,drugie ne hotjat kopatsa i riskovatj...petļu perenjos?

ja tas ir rupnicas imobilaizeris... nevajag vinu aiztikt... ja kautkads papildus, tad bez problemam. Piemeram man ir ne no šā ne no tā nodegušas 2 signalizācijas... visas esmu veiksmīgi amputējis :D

Kā var nelekt

21. Aprīlis 2008, 10:59

Bpa4, es jau ar to cirīti trīs nedēļas gar to mašīnu ložņāju :must: , bet baidos tāpēc ka nav zināšnu.
Vot ceru, ka šodien saformātēšu un salikšu tās fotkas, moš tu varēsi pateikt kur cirst :ninja:
Starpt citu, Valentīns rakstīja, ka masīna nepielec un tukšķinās, ja aķis bišku švakāks, vot man ar tā bija, kā uzlādēju tā uzreiz pieleca, bet kad pārliku no vecās mašīnas aķi vienalga nelec, akad pārlieku to pašu aķi atpakaļ vecajai, vecā lec :pillepalle:

Kā var nelekt

21. Aprīlis 2008, 11:01

kiņ tester na klemi i posmotri estj ute4ka ili net...

Kā var nelekt

21. Aprīlis 2008, 11:06

[user]173655|vabo|[/user]kiņ tester na klemi i posmotri estj ute4ka ili net...

Uže meril 0,04A kogda vsjo vikļučeno, vroģebi vnorme.

Kā var nelekt

21. Aprīlis 2008, 11:07

kon4aj trahatsa...Tebja aw žalko...Poprobuj suda-Brīvības 116 , tel 67310573 www.autosignalizacija.lv mne tam pohožuju problemu rewili. :ninja:

Kā var nelekt

21. Aprīlis 2008, 12:05

Spasiba za sovet, tak i budu ģelaķ, toko hočetsa sperva kakto etot trup oživiķ, ato evakuator :|

Kā var nelekt

22. Aprīlis 2008, 08:40

[user]238909|aldigs|[/user]Spasiba za sovet, tak i budu ģelaķ, toko hočetsa sperva kakto etot trup oživiķ, ato evakuator :|

Esli ti ho4ish realjno znatj v 4om delo v takom slu4ae!
1- proverj naprjazhenie na AKB, esli tam vsjo ok (12-12,7V), proverj podhodit li naprjazhenie na sam starter! Esli da ! Vina v startere... Esli net, kone4no zhe sistemi protivougonki ili sama provodka ot zamka zazhiganija ili kontaknaja gruppa! Mnogo raznogo mozhet bitj tut...

Kā var nelekt

22. Aprīlis 2008, 22:56

Attēls
Tas ir tas jocīgais vads, tāda kā cilpa, laikam imobilaizers.

Attēls
Signalizācijas bloks "Eaglemaster".

Attēls
Tad vēl tāda podziņa, kuru var paspaidīt :whistle:
Ar to podziņu kaut ko var tai signalizācijai programmēt, bet nezinu kā signalizāciju deaktivizēt. Varbūt kāds zin kā var resetot?

Kā var nelekt

22. Aprīlis 2008, 22:59

Fočenes ir fotki.lv, a kā tās bildes lai dabon redzamas?

Kā var nelekt

22. Aprīlis 2008, 23:02

neliec kā privāto galeriju :whistle:
Tēma slēgta