Tēma slēgta

Logu tīrītājs atteica :(

19. Janvāris 2008, 14:02

[user]350313|Vile|[/user]Tad jamaina viss, vai tikai tas uzgals? Der ari no kada cita modelja, vai ari takai no W202?

Viss miets līdz savienojumiem stūrē. Domāju, ka nav savietojams ar citiem modeļiem, bet apgalvot nevaru. Zinu kā tas izskatās izjaukts, pēc tā arī spriežu.

19. Janvāris 2008, 15:03

Njaa... Das ist naf good...

10. Septembris 2008, 12:05

Jaunieši, lūdzu palīdziet ar padomu...

Vienā dienā, ieslēdzot stikla tīrītāju, sapratu, ka tas sācis "uzvesties ļoti neadekvāti" :( 0 pozīcijā tas strādā nepārtraukti, I pozīcijā, strādā un tad pēc minūtes apstājas (tad šofera pusē, tad pa vidu-kā kuru reizi)

it kā teica, ka motoriņš pie vainas
Jautājums:

vai kāds nezin, kur var nopirkt jaunu motoriņu vai lietotu (vai lietotu ir vērts pirkt) ? :)

10. Septembris 2008, 12:07

ļoti apšaubu motoriņa vaina.
Drīzāk jau relejs iet uz beigām vai kaut kas ar kontaktiem.

man liekas, kak varētu mehānismā būt aprauts kaut kāds zobrats un tad viņš pilnīgi nepareizi strādā!
jauns ir ļooti dārgs!
labāk meklēt lietotu, bet arī risks

[user]540|RICHY|[/user]ļoti apšaubu motoriņa vaina.

domā tad viņš stātos nepareizajās vietās,,,nez nu moš, protams pirms tam ir jāpārbauda

10. Septembris 2008, 12:08

[user]540|RICHY|[/user]ļoti apšaubu motoriņa vaina.

nu vot man ar tā liekas, ja motoriņš būtu beigts, tad jau tam vispār nevajadzētu strādāt... :? ehh, vai tiešām atkal jābrauc uz servisu?! :cry:

10. Septembris 2008, 12:09

diemžēl, būs vien jādodas uz servi.

10. Septembris 2008, 12:12

nu es kādu laiku braucu arī bez! :lol:

10. Septembris 2008, 12:13

Mans minējums, ka pirmā vaina ir ar visādiem sū aizķepējis mehānisms. Jāizjauc un jāiztīra, tad arī redz, kas par vainu. Ja vispār kustas, tad motoriņš diez vai būs pie vainas. Bet es labāk censtos logu lieki netīrīt, lai to nenobeigtu. Tīrīšana servisā maksā kādus 25 ls, tāds mans minējums.
Tēma slēgta