Tēma slēgta

help

02. Janvāris 2007, 20:18

kautkāda atslēgu krīze iestājusies. mēneša laikā jau trešais...

dīvainākais ir tas ka visi kautkā čerez žo*u grib to atrisināt...

vai tad par lineāla metodi visi aizmirsuši?

help

02. Janvāris 2007, 20:19

[user]209392|plashs|[/user]Ja jāmaina slēdzene tāpat, tad paņem nazi (labu, kvalitatīvu) iebāz atslēgas vietā un pagriez. Viss :blush:

Jā,tikai no sākuma sadaboni slēdzenes, vai suni, ko piesiet, kad iesi uz veikalu. :whistle:

help

02. Janvāris 2007, 20:23

Starp citu-
:whistle: ja labs meistars, tad viņš var izņemt serdeni, un pārtaisīt slēdzenes serdeni pēc faktiskās atslēgas.
Tas noteikti būtu lētāk , kā serdeņu komplekts ar atslēgām ;)

help

02. Janvāris 2007, 20:46

[user]83747|pinguin|[/user]kautkāda atslēgu krīze iestājusies. mēneša laikā jau trešais...

Jāiet būs naktī pa rajonu trenēties ,skrienu es tīri ņečo :lol:

help

02. Janvāris 2007, 21:47

[user]156395|Nompelis|[/user]Starp citu-
:whistle: ja labs meistars, tad viņš var izņemt serdeni, un pārtaisīt slēdzenes serdeni pēc faktiskās atslēgas.
Tas noteikti būtu lētāk , kā serdeņu komplekts ar atslēgām ;)

Jā,tas ir iespējams........pats gadus 10 atpakaļ ar točakarējos.
Bet ja nemaldos,to darīju tāpēc,ka slēdzene bija taisīta vaļā ar skrūvgriezi vai ko cutu,tika noporkta cita slēdzene,un lūk šo pirkto es pārtaisīju,lai ar vienu atslēgu varētu taisīt visas durvis.Īstenībā nekas jau tur sarežģīts jau tur nava,bet lai ar to vēl kādreiz nodarbotos.............diez vai :whistle:

help

03. Janvāris 2007, 00:55

[user]85971|dadziic|[/user]
Bez gaismas vēl vajadzētu pagarākus vadus, ar kuriem tikt klāt...

vadi ir,lādētāju dabūšu,vīrieti nevajag-man mamma gudra :P ;) viņa ar līdīs...kru4e ljubogo mužika! 8) :P :P :P :whistle: :woohoo:

help

03. Janvāris 2007, 00:56

[user]83747|pinguin|[/user]kautkāda atslēgu krīze iestājusies. mēneša laikā jau trešais...

par to man arī stāstija,bet sapratu ka bez 100 gram nu nekā nesapratu :whistle: :blush: :drunk:

help

03. Janvāris 2007, 00:58

[user]209392|plashs|[/user]Ja jāmaina slēdzene tāpat, tad paņem nazi (labu, kvalitatīvu) iebāz atslēgas vietā un pagriez. Viss :blush:

un ja tā nesanāk?tad ko bāzt?
es labak neriskēju-un rīt nododos visiem pārējiem veidiem...par izmaiņām ziņošu...moš kādu labu metodi jaunu izdomāsim...

man te viens profesionāls mašīnu uzlauzējs uzradās-tāpēc pirmām kārtam runāšu jau ar viņu un tad jau laikam ja nekas nesanaks-būs pašdarbībai jāpievēršas....
Tēma slēgta