Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

17. Decembris 2011, 23:48

17 December 2011 23:33:56 Ganzi rakstīja:
w202 gļuko benzīna dačiks.
citreiz rāda, citreiz paceļās griežoties pa kreisi.
bet pārsvarā visu laiku rāda tukšu bāku.
kur var šo problēmu sataisīt. esmu dzirdējis ka vajag kautkādu speciālos instrumentus.
varētu būt ka vnk jāizņem un jānotīra kontakti??

Vini ir divi gabali,katra bakas dala.Nemas ara no masinas apaksas,turpat ari ir korki pa kuriem vispirms noliet degvielu.Nekadus ekstra instrumentus nevajag.

http://automn.ru/mercedes-w201/mercedes ... -1246.html
Pēdējo reizi laboja ega322 - 17. Decembris 2011, 23:54, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

18. Decembris 2011, 00:24

Ir kautkādi iemesli kāpēc varētu pastiprināti nākt tvaiks no izpūtēja? Dzesēšanas šķidrums nezūd, tā kā balti gaistoši dūmi man liekas varētu būt vienīgi tvaiks. Mašīna gan tiek iedarbināta un līdz darba temperatūrai tiek tikai vienu, divas reizes nedēļā, bet salīdzinot ar otru tādu pašu stāvētāju mans W201 2.6 dūmo stipri vairāk. Tikko iedarbinot nedūmo vispār, pēc tam pakāpeniski vairāk un vairāk. Itkā uzsilstot līdz darba temperatūrai visam mitrumam kas ir sakrājies trubā taču vajadzētu iztvaikot? :roll:

Tehniski jautājumi I

18. Decembris 2011, 01:19

18 December 2011 00:24:56 Klusais rakstīja:
Ir kautkādi iemesli kāpēc varētu pastiprināti nākt tvaiks no izpūtēja? Dzesēšanas šķidrums nezūd, tā kā balti gaistoši dūmi man liekas varētu būt vienīgi tvaiks. Mašīna gan tiek iedarbināta un līdz darba temperatūrai tiek tikai vienu, divas reizes nedēļā, bet salīdzinot ar otru tādu pašu stāvētāju mans W201 2.6 dūmo stipri vairāk. Tikko iedarbinot nedūmo vispār, pēc tam pakāpeniski vairāk un vairāk. Itkā uzsilstot līdz darba temperatūrai visam mitrumam kas ir sakrājies trubā taču vajadzētu iztvaikot? :roll:

winter is comming .... tas ari viss

Tehniski jautājumi I

18. Decembris 2011, 11:04

18 December 2011 00:24:56 Klusais rakstīja:

Tu pats tikko atbildēji uz savu jautājumu - Mašīna gan tiek iedarbināta un līdz darba temperatūrai tiek tikai vienu, divas reizes nedēļā.
Tad noņem vēl eļļas korķi un apskaties vai nav ar biezu pelēku masu viss.
Kaut kad sen jau biju par to rakstījis, ja ar auto brauc īsus gabalus un motors nedabuj normāli izsilt, tad karterī uzkrājas kondensāts, līdz tādam stāvoklim, ka sāk kāpt eļļas līmenis, respektīvi eļļā uzkrājas ūdens. Īsi gabali ir, piemēram Rīgas ietvaros no mājām uz darbu un atpakaļ. Īpaši šī problēma ir aktuāla tagad, kad relatīvais gaisa mitrums pārsvarā ir 100%.
Risinājums ir braukt garākus gabalus, tas ir, 100 km un vairāk, tā lai normāli uzsilst motora bloks un uzkrājies kondensāts pa kartera ventilāciju nāk ārā.

Tehniski jautājumi I

18. Decembris 2011, 13:39

Cik litrus antifrīza man vajadzēs priekš w201 2.3-8v? :)

Tehniski jautājumi I

18. Decembris 2011, 14:03

18 December 2011 13:39:35 Klavz rakstīja:
Cik litrus antifrīza man vajadzēs priekš w201 2.3-8v? :)

8,5l

Tehniski jautājumi I

18. Decembris 2011, 14:06

Un kā man vislabāk veco suslu izdabūt ārā, kādu trubu atraut vai nāk kāds speciāls korķis?

Tehniski jautājumi I

18. Decembris 2011, 14:16

18 December 2011 14:06:09 Klavz rakstīja:
Un kā man vislabāk veco suslu izdabūt ārā, kādu trubu atraut vai nāk kāds speciāls korķis?

Radiatori ir dažādi.. paskatīsies tad jau sapratīsi vai cauruli atvienot vai korķi skrūvēt :) Ja tev tur ir susla tad iesaku sistēmu skalot(labāk divas reizes).. kad liesi arā skaloto sapratīsi kapēc ;)

Tehniski jautājumi I

18. Decembris 2011, 15:59

Ar to skalosanu reizem var iebraukt auzas ar. Ja vecaks auto un ir gadijies pabraukt ari ar udeni, kas ir loti labs iemesls radiatora vaidoties apaugumam, tad skalojot var aizdambet raditoru ta ka var nakties ari mainit.

Tehniski jautājumi I

18. Decembris 2011, 16:10

18 December 2011 15:59:48 naziitis rakstīja:
Ar to skalosanu reizem var iebraukt auzas ar. Ja vecaks auto un ir gadijies pabraukt ari ar udeni, kas ir loti labs iemesls radiatora vaidoties apaugumam, tad skalojot var aizdambet raditoru ta ka var nakties ari mainit.
Bet tad jau tāpat tas radiators vairs nav labs. Un tad kāda atšķirība, tad labāk nomainīt "servisā", nevis kādā karstā vasaras dienā palikt uz ceļa un varbūt arī bez motora...
Tēma slēgta