05. Decembris 2011, 09:34
05. Decembris 2011, 14:17
05. Decembris 2011, 19:31
05. Decembris 2011, 20:22
Izklausās, ka esi ieberzies... Matemātika tur vienkārša — Sportline ir zemāks, bet nosēdinot jebkuru auto jebkādā pakāpē ir jāpārregulē savirze! Jā, programmā droši vien būs tikai rūpnīcas iestatījumi, tātad, 2 varianti. Izvēloties nepareizo neko labu saregulēt nevar. Tad jau varētu vēl ņemt un regulēt pēc citas auto markas datiem... Pārējais ir meistaru kompetencē izdarīt kā vajag.05 December 2011 19:31:18 naziitis rakstīja:
Pagajusa nedela tika gatavota masina ziemai. Parieta visa ritosa dala un nomainitas gan bojatas dalas, gan tadas kuras vel vareja ari kalpot. Uzliku ari diskus ar ziemas riepam un protams pec visiem darbiem devos regulet saversumu-sagazumu. Aizbraucu sestdiena uz servisu un kad tika regulets biju pats klat. Pirmais kas man skita jocigi bij fakts, ka vadot programma tika uzstadits modelis ar SPORT piebildi. Pats gan no tam lietam maz ko saprotu. Zinu ka ir tada SPORTLINE piekare un vienigais ko izdariju pateicu meistaram ka man tadas nav. Man tika atbildets ka p...j visiem esot vienadi. Ja ta tad labi. Gaidu savu masinu. Biju nedaudz ari izbrinits par to ka prieksas supolem skruves vispar netika reguletas, lai gan prieksa tika parjaukta pilniba ieskaitot supoles nost nemsanu. Atpakal liekot neviens ipasi necentas skruves likt ka bij, jo ziemas diskiem pavisam cits ET un saversums vienalga bij jataisa. Jatajums sekojoss-Ar ko atskiras Sportline piekare no parastas? Jautaju tapec ka naksies atgriezties pie saversuma taisitajiem, jo masina diezgan jutami velk uz vienu pusi, kas agrak netika noverots. Pasam ir aizdomas ka meistars kludijas ar programmas uzstadisanu.
05. Decembris 2011, 20:35
05 December 2011 20:22:05 Mizx rakstīja:Izklausās, ka esi ieberzies... Matemātika tur vienkārša — Sportline ir zemāks, bet nosēdinot jebkuru auto jebkādā pakāpē ir jāpārregulē savirze! Jā, programmā droši vien būs tikai rūpnīcas iestatījumi, tātad, 2 varianti. Izvēloties nepareizo neko labu saregulēt nevar. Tad jau varētu vēl ņemt un regulēt pēc citas auto markas datiem... Pārējais ir meistaru kompetencē izdarīt kā vajag.05 December 2011 19:31:18 naziitis rakstīja:
Pagajusa nedela tika gatavota masina ziemai. Parieta visa ritosa dala un nomainitas gan bojatas dalas, gan tadas kuras vel vareja ari kalpot. Uzliku ari diskus ar ziemas riepam un protams pec visiem darbiem devos regulet saversumu-sagazumu. Aizbraucu sestdiena uz servisu un kad tika regulets biju pats klat. Pirmais kas man skita jocigi bij fakts, ka vadot programma tika uzstadits modelis ar SPORT piebildi. Pats gan no tam lietam maz ko saprotu. Zinu ka ir tada SPORTLINE piekare un vienigais ko izdariju pateicu meistaram ka man tadas nav. Man tika atbildets ka p...j visiem esot vienadi. Ja ta tad labi. Gaidu savu masinu. Biju nedaudz ari izbrinits par to ka prieksas supolem skruves vispar netika reguletas, lai gan prieksa tika parjaukta pilniba ieskaitot supoles nost nemsanu. Atpakal liekot neviens ipasi necentas skruves likt ka bij, jo ziemas diskiem pavisam cits ET un saversums vienalga bij jataisa. Jatajums sekojoss-Ar ko atskiras Sportline piekare no parastas? Jautaju tapec ka naksies atgriezties pie saversuma taisitajiem, jo masina diezgan jutami velk uz vienu pusi, kas agrak netika noverots. Pasam ir aizdomas ka meistars kludijas ar programmas uzstadisanu.
05. Decembris 2011, 21:39
Lielu uzticibu mani neviesa ari pats meistars, jo ta pieeja pie darba bij nu tada "garam rokam" apmeram- Kotu te sestdiena atvilkies? Rit meginasu doties otrreiz uz to pasu servisu lai tas pats vai cits meistars labo kludas, jo ritosa ir parlasita pilniba un tur kasiem nevajadzetu but.
05. Decembris 2011, 22:17
05 December 2011 21:39:20 naziitis rakstīja:
Paldies par informaciju! Pasam jocigi likas tas fakts ka supoles skruves netika aiztiktas vispar. Pat neticami liekas fakts, ka liekot uz dullo skruves var uzlikt pareizi. Varbutibas procents ne lielaks ka loterija.Lielu uzticibu mani neviesa ari pats meistars, jo ta pieeja pie darba bij nu tada "garam rokam" apmeram- Kotu te sestdiena atvilkies? Rit meginasu doties otrreiz uz to pasu servisu lai tas pats vai cits meistars labo kludas, jo ritosa ir parlasita pilniba un tur kasiem nevajadzetu but.
05. Decembris 2011, 22:38
05. Decembris 2011, 22:57
05. Decembris 2011, 23:05
Patalu man lidz Rigai pec saversuma braukt. Meginasu aizbraukt uz to pasu lai skatas. Ja saks tur gudri runat un visadas atmazkas taisit aizbrauksu pie konkurentiem lai sataisa. Sadza mums liela, bet saversumu cik zinu var sataisit tikai divas vietas. Viena biju, bet otra ja vajadzes busu un pilnigi noteikti neaizmirsisu pastastit kur man saversums taisits.05 December 2011 22:17:18 p220 rakstīja:05 December 2011 21:39:20 naziitis rakstīja:
Paldies par informaciju! Pasam jocigi likas tas fakts ka supoles skruves netika aiztiktas vispar. Pat neticami liekas fakts, ka liekot uz dullo skruves var uzlikt pareizi. Varbutibas procents ne lielaks ka loterija.Lielu uzticibu mani neviesa ari pats meistars, jo ta pieeja pie darba bij nu tada "garam rokam" apmeram- Kotu te sestdiena atvilkies? Rit meginasu doties otrreiz uz to pasu servisu lai tas pats vai cits meistars labo kludas, jo ritosa ir parlasita pilniba un tur kasiem nevajadzetu but.
aizbrauc uz normalu servisu ..piemeram es braucu uz cenu klubu piedrujas iela!! tur labs meistars ir ..vel labi taisa matisa iela netalu no rusobalta, rats- saucas servis!