Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

27. Novembris 2011, 23:12

Tas vienvirziena vārsts man ar nepalīdzēja. Vaina bija tāda, kaut kur gar degvielas filtru mazliet sūca gaisu un caur "abratku" degviela aizbēga uz bāku.

Tehniski jautājumi I

28. Novembris 2011, 00:03

27 November 2011 23:12:52 Guntis_P rakstīja:
Tas vienvirziena vārsts man ar nepalīdzēja. Vaina bija tāda, kaut kur gar degvielas filtru mazliet sūca gaisu un caur "abratku" degviela aizbēga uz bāku.

opejiem ta gadas .. man 4omam ar zafiru tas pats bij .. isti neticas .. ka to meslu slimibas citam markam pielip:D(ja aizvainoju -piedod)

Tehniski jautājumi I

28. Novembris 2011, 08:39

skaidrs jāmaina visas pārejas trubas laikam.. :shura:

Tehniski jautājumi I

28. Novembris 2011, 19:12

w208 clk ar manuālo kārbu uzsākot braukt, kkādos mirkļos nedaudz novibrē, tas ir motors nolēkā.... pirms kkāda laika(9 menešiem), nomainiju kārbas padušku, pazuda, tagad atkal tas pats... motora paduškas sausas, netek, meistari saka kad viss kartiba ar viņām, bet motoru diezgan viegli pakustināt... nevar būt kad motora paduškas vnk jau izļurkātas??? un tādēļ pie slodzes kkas tus nestav vietā?

Tehniski jautājumi I

28. Novembris 2011, 19:40

Ja motora spilveni iziet no ierindas, ne vienmēr tur būs kas slapjš. Apskaties vai spilveni vispēr nav nosēdušies. Citreiz tikai noņemot spilvenu var saprast, ka tas ir beigts. :)

Tehniski jautājumi I

28. Novembris 2011, 21:55

Pirms laika jautāju par durvīm, kāpēc no viņām nāk vēja skaņa, atbilde bija ka vajag noregulēt, bet uz aci nederot. Tātad jautājums, kā pareizi noregulēt durvis? (W124 sedans)

Tehniski jautājumi I

28. Novembris 2011, 22:04

28 November 2011 21:55:42 RTXs rakstīja:
Pirms laika jautāju par durvīm, kāpēc no viņām nāk vēja skaņa, atbilde bija ka vajag noregulēt, bet uz aci nederot. Tātad jautājums, kā pareizi noregulēt durvis? (W124 sedans)

ja gumijas veselas tad iespejams ta ka man bija ar w201 mersi durvim augshjeja mala nebija pietiekami bliva (iespejams kads shoferitis to bija stumis ar atvertu durtinju un nedaudz deformejis durvju geometriju) ,,es tas nezeligi atliecu atpakalj(ar rokam) un super viss bija nekas vairs nesvilpoja un vejsh vairs neputa !! :super:

Tehniski jautājumi I

28. Novembris 2011, 23:11

Man arī šis jautājums varētu būt aktuāls. Šofera durvis nosēdušās, jādauza gandrīz kā žigulim. Kā noregulēt?

Tehniski jautājumi I

29. Novembris 2011, 07:21

28 November 2011 23:11:02 slavis rakstīja:
Man arī šis jautājums varētu būt aktuāls. Šofera durvis nosēdušās, jādauza gandrīz kā žigulim. Kā noregulēt?
ja eņges ar luftu neko tur nenoregulēsi.

Tehniski jautājumi I

29. Novembris 2011, 07:54

29 November 2011 07:21:38 vabo rakstīja:
28 November 2011 23:11:02 slavis rakstīja:
ja eņges ar luftu neko tur nenoregulēsi.

:super: pareizi ..ta ne ko nesaregulesi .
Tēma slēgta