Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

27. Septembris 2011, 15:03

27 September 2011 15:59:18 stereophonic rakstīja:
kur tas "Jūsu" meklētājs ir?
Augšā labajā pusē. Problēma ļoti pierasta, attiecīgi daudz aprakstīta. Man nav gadījies, tāpēc es skaidrot nepratīšu.

Tehniski jautājumi I

27. Septembris 2011, 15:04

thx meiģināsim....

Tehniski jautājumi I

27. Septembris 2011, 15:10

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....neko tur samekleet nevar... katram postam ar caur neieshu

ja ar kauko atradu +- tad vaļā never.... wtf???? :emo:

varbūt vienkārši kāds zin kur ko meklēt?:hvz:

Tehniski jautājumi I

27. Septembris 2011, 15:42

Instrumentu panelim otrā pusē ir maziņš, skrūvējams drošinātājs ;)
Pēdējo reizi laboja Richy - 27. Septembris 2011, 15:42, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

27. Septembris 2011, 15:45

27 September 2011 16:10:21 stereophonic rakstīja:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....neko tur samekleet nevar... katram postam ar caur neieshu

ja ar kauko atradu +- tad vaļā never.... wtf???? :emo:

varbūt vienkārši kāds zin kur ko meklēt?:hvz:

Paneli var samērā vienkārši izraut uz āru.
Manam W124 varēja paraut aiz stūrīšiem un izvilkt ārā, tad ar roku no aizmugures bija jānoskrūvē spidometra trose. Pārējie ir štepseļi, kas jāatvieno.
Manam gan tādas problēmas nebija, bet ir dzirdēts, ka uz paneļa aizmugures virsmas kaut kāds drošinātājs ir.
Vēl pie vainas var būt apgaismojuma spilgtuma regulēšanas poga. Tai var būt pārdedzis tinums.

Tehniski jautājumi I

27. Septembris 2011, 15:48

es pat nezinu kur tā poga ir.... :emo: es ar to auto braucu vidēji 15 minūtes diennaktī.... brīvajā laikā taisu skatei... pa salonu pat nēsmu vandijies kur tur kas ir :emo: :shura: give us a bilde please :shura:

Tehniski jautājumi I

27. Septembris 2011, 15:50

Uz spidometra paneļa ir divas melnas griežamās pogas. Ar vienu regulē pulksteni, ar otru apgaismojuma spilgtumu.

Tehniski jautājumi I

27. Septembris 2011, 16:01

27 September 2011 16:48:56 stereophonic rakstīja:
es pat nezinu kur tā poga ir.... :emo: es ar to auto braucu vidēji 15 minūtes diennaktī.... brīvajā laikā taisu skatei... pa salonu pat nēsmu vandijies kur tur kas ir :emo: :shura: give us a bilde please :shura:

Ja pats neproti, tad aizbrauc uz jebkuru MB servisu. Salauzīsi vēl kaut ko un tad būs bļaušana, ka MB klubā ne tā pateica :D

Tehniski jautājumi I

27. Septembris 2011, 16:08

par apgaismojuma pogu thx....

nekas ja nemaku tas nenozīmē ka kautko salauzīšu, gan jau bez servisa tikšu ar šo lietu skaidrībā

thx anyway

Tehniski jautājumi I

27. Septembris 2011, 20:57

:super: sataisīts... te pat pagalmā... vis spīd un laistās :emo:
Tēma slēgta