Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

28. Augusts 2011, 22:16

28 August 2011 23:02:57 ralfijs rakstīja:
w202 1999 spidometram vienā pusē izdega lampiņa, varbūt ir kāds bilžu ceļvedis kā nomainīt pašam vai labāk to dot kādam, kas labi zin ko dara? vēl radās jautājums - ja jau viss tur jājauc vaļā, vai ir iespējams tur ielikt spožākas lampiņas? es nerunāju par diodēm vai tādiem brīnumiem,kad rada ziemassvētku eglīti un dažādas nesankcionētos errorus, bet vienkārši spožākas spuldzes, spigtākam un baltākam spidometram?
1) Te ir daudz aprunāts, kā to izdarīt.
2) Nē, neko spilgtāku oriģināli ielikt nevar, tur pat spuldzes der tikai oriģinālās. Ieliekot spilgtākas plastmasas sakusīs kā jau ja to karsē pārāk daudz W. Starp citu, dzeltenīgā gaisma ir MB "firmas zīme", nevienam citam tā sānu apgaismojuma nebija un tāpēc tas stils tika ieturēts gadu desmitiem.

Tehniski jautājumi I

28. Augusts 2011, 22:17

28 August 2011 23:16:00 Mizx rakstīja:
28 August 2011 23:02:57 ralfijs rakstīja:
w202 1999 spidometram vienā pusē izdega lampiņa, varbūt ir kāds bilžu ceļvedis kā nomainīt pašam vai labāk to dot kādam, kas labi zin ko dara? vēl radās jautājums - ja jau viss tur jājauc vaļā, vai ir iespējams tur ielikt spožākas lampiņas? es nerunāju par diodēm vai tādiem brīnumiem,kad rada ziemassvētku eglīti un dažādas nesankcionētos errorus, bet vienkārši spožākas spuldzes, spigtākam un baltākam spidometram?
1) Te ir daudz aprunāts, kā to izdarīt.
2) Nē, neko spilgtāku oriģināli ielikt nevar, tur pat spuldzes der tikai oriģinālās. Ieliekot spilgtākas plastmasas sakusīs kā jau ja to karsē pārāk daudz W. Starp citu, dzeltenīgā gaisma ir MB "firmas zīme", nevienam citam tā sānu apgaismojuma nebija un tāpēc tas stils tika ieturēts gadu desmitiem.

Nezinu kā citiem, bet man nešancē meklētājs.
Varbūt šis modelis vēl ir pietiekami vecs, lai nemestu ārā redzamus errorus, ja ieliek diodes? Kāds ir darījis šo lietu un sanācis kas labs? Jo es zinu, ka sen sen 9000 Saabam tika tiktas praktiski pirmās paaudzes diodes un viss kas sanāca, bija patumšs un nevienmērīgi izgaismots spidometrs.
Pēdējo reizi laboja ralfijs - 28. Augusts 2011, 22:19, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

28. Augusts 2011, 23:34

Mizx! Paldies Tev:super:

Péc savas ieliktás bildes panjému to mehánismu izjaucu :shura:...sarakanam slédzim bija nolúzushas chepas....saliku visu atpakalj, nekas nemainíjás...péc tam iznjému árá to lieláko blekíti, tagad strádá vismaz pagriezieni, bet nav avárijas gaismas! :)

Paldies vienalga Jums, mílu to savu w201! :love3:

Tehniski jautājumi I

30. Augusts 2011, 22:10

29 August 2011 00:34:56 Sirdsmiers rakstīja:
Mizx! Paldies Tev:super:

Péc savas ieliktás bildes panjému to mehánismu izjaucu :shura:...sarakanam slédzim bija nolúzushas chepas....saliku visu atpakalj, nekas nemainíjás...péc tam iznjému árá to lieláko blekíti, tagad strádá vismaz pagriezieni, bet nav avárijas gaismas! :)

Paldies vienalga Jums, mílu to savu w201! :love3:

nem un noperc no meyles to pogu un brauc mierigs ...ko var nodarboties ar nekrofiliju...:shura:

Tehniski jautājumi I

31. Augusts 2011, 11:29

26 August 2011 09:48:08 Daniels rakstīja:
25 August 2011 20:25:34 marchello777 rakstīja:
Sveiki, biedri!
Es atkal ar savu problēmu! Šodien tika nomainītas pusasis, bet nekas nemainījās un vibrācija turpinās. Sāk jau lēnā garā tā mašīna krist uz nerviem... Starp citu pirmais MB manā mūžā...:) Bet tā kā maniem draugiem ar tādi ir, tad nebūšu tas, kas tagad teiks, MB ir garām un, ka vairs nemūžam. Varbūt vēl ir kādas idejas? Varbūt kāds varat ieteikt kādu servisu, kur varbūt varētu man palīdzēt? Ir vērts braukt uz Domeniku?

Skatos, ka auto "sāk izvest no pacietības" :) Tā reizēm gadās. Pats arī ilgi meklēju vibrācijas cēloni W220. Beidzot izrādījās, ka ir nosēdusies viena dzinēja "poduška". Un šī bojātā "poduška" radīja ļoti neptīkamu vibrāciju. Citam tas varbūt netraucē, bet man gan ĻOTI traucē.
Tātad pēc kārtas:
Ja nomainīji reduktoru, kas jau ir bijis lietots,tas nenozīmē,ka tas būs bez defektiem. Šrotu detaļu mīnuss. Līdz ar to nevar apgalvot,ka vibrācijas vaina tomēr nav reduktorā. Pusasis arī,ja tās neliek pilnīgi jaunas, bet gan lietotas, arī var būt "līkas un greizas". Teici par gultņiem, ka tie ir OK! ??? Kā to secināji? Izjauci gultņus un secināii, ka gultņu lodītēm un gredzeniem nav "uzrauts" cementējums??? Vai tikai pakustināji riteni un secināji,ka gultnim nav brīvkustību un to var it kā brīvi pagriezt? Nu nebūs šāda veida diagnostika tā labākā.
Iesaku atbraukt uz "mazpilsētu" un apmeklēt man sen pārbaudītu servisu , kur cilvēki strādā ne ar "divām līkām kreisām rokām maskačkas šķūnī" :D
Domenikss apmeklējums šinī gadījumā nav obligāts :D
Un vibrācijas cēlonis var būt no "115 vietām" :D

Sveiki, biedri!
Paklausīju Tavam padomam un aizbraucu uz ``mazpilsētu`` konsultēties. Uztaisīja normālu diagnostiku, nomainīja nepieciešamo un beidzot viss KĀRTĪBĀ!!!! :super:
Vienvārdsakot caur ss.lv meklēju jau kārbu un man ieteica čalīti vārdā Andrejs, kurš pa meršiem esot diezgan liels spečuks. Sazvanījos, pieslēdza kompi un noteica, ka vaina ir hidromuftā. Vakar tika nomainīta un ir ok! Beidzot šis 2 mēnešu garais murdziņš ir beidzies. Secinājums tāds, ka pirms kaut ko mainīt vajag obligāti pieslēgt kompi, lai pārliecinātos, ko mainīt, savādāk var sanākt tāpat kā man!
Paldies visiem par padomiem!
MB rulzz... :yo:

Tehniski jautājumi I

31. Augusts 2011, 17:46

Sveicināti!
Kā 3.2 dzinējiem ir ar ūdenssūkņiem (pompa kr. val), ir vērts meklēt lietotu vai viennozīmīgi jāliek jauns?
Ja ir vērts vai kādam gadienā nav pa rokai?
Sācis čīkstēt kamēr dzinējs auksts.
Otra lieta. Vai šeit ir kāds kurš nodarbojās ar automātiskajām kārbām- vajadzetu apkopi uztaisīt, frikcioni, eļļa utt kas pa ceļam uzradīsies.
Pēdējo reizi laboja Gregers - 31. Augusts 2011, 17:48, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

31. Augusts 2011, 20:47

Labvakar,

Kas pateiks, kam domāts un kāds uzdevums ir mazajam akumulatoram zem salona gaisa filtra? Auto MB w211.

Tehniski jautājumi I

01. Septembris 2011, 10:27

Sveiki - sveiki- sveiki !!!

- sen nav būts un rakstīts šeit :)

- jautājums ir sekojošs: vajadzēja noņemt manam MB 190` 2,6 1992.g motora siksnu` par cik to darīju pirmo reizi šim auto - protams neiegaumēju, ka pareizi viņu atlikt atpakaļ :) -varbūt kādam ir aizķērusies kāda shēmiņa vai skaidrojošs foto ar šo procesu !!! ???

Paldies :)
Pēdējo reizi laboja *PUIKA* - 01. Septembris 2011, 11:04, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

01. Septembris 2011, 10:43

Cau! Manam w202 savajadzejas noreguleet prieksejo saversumu, man ieteica aizbraukt Ziepniekalna uz "auto stars", nodevu tur savu spēkratu. Atrasties tam blakus diagnostikas laikā man neļāva. Čalis iznāca arā ar lapeli, kurā darba cipars ar deteļām spīd ap 400 LVL. :D Ko darīt, braucot es nejūtu 400LVL trūkumu, arī 20ls trūkumu - ne. Tikai savirzi - tā ēd man riepas nost. Viņi saka, ka nav jēgas savirzi regulēt, ja nav savestas kārtībā 1. priekseja tilta aizm. bukses
2. lodbalsti
3. Aizmugureja pusramja 4 bukses
4 Aizmugureja tilta apaksejas un augshejas skjersviras
5. izputejs (wtf)
6. Abi prieksejas rumbas gultnji japarvelk, iespejams, jamaina
7. Un pat bremzhu skidrumu parbaudija un tas neesot laba stavoklii..

Nebutu taa, ka es vnk izlugtos, lai man noregule to savirzi un es brauktu bez bēdas. Varbut kads var ieteikt labu servisu, kur tikt galā ar šo.
Jo braucot pa dažādiem segumiem es tiešām nejūtu nekādu defektu (tfu tfu tfu)
Un apskate iziete neset un CSDD neieminējās ne par vienu no šīm lietām.
varbūt pēc servja standartiem visam jābūt jaunam un ideālam, vai kā?
Runa iet par priekšejām riepām, vairāk tieši uz vienu ratu skatos, tas laikam nedaudz līki stāv, redzēt to nevar!
Pēdējo reizi laboja PaulBra - 01. Septembris 2011, 10:44, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

01. Septembris 2011, 10:54

Ja vajag savirzi regulēt, tad ir viens privāts meistars Dreiliņos. Taisa kvalitatīvi.
Tēma slēgta