Tēma slēgta

Durvis ciet .... kā dabūt vaļā?

06. Aprīlis 2011, 23:12

w124 logi tak kapeikas maksaa, ar visaam durviim 5-10ls, man ir visi saanu logi no universaala ja vajag PM, tikai skaties ja aizmuguree ir toneetie logi tad labaak aiztikt priek6eejos!! :cool:

06. Aprīlis 2011, 23:13

Reiz man 525 92.g BMW rūcošā mašīnā (aizslēgtā) palika atslēga aizdedzē, tā kā bāka bija 1/2 pilna, vajadzēja diezgan ātri rīkoties. Toreiz izmantoju Amakatanav iepriekš ieteikto metodi, tikai pūšļa vietā izmantoju ķīli. Ar cietu drāti nospiedu pie ātrumkārbas esošo elektrisko logu pacēlāja pogu, atvērās logs. Pēc manipulācijas nekas līks nepalika, nezinu varbūt Citroenam paliktu, BMW nepalika, MB nav mēģināts.

Otreiz man A6 1999.g palika aizdedzē atslēga, bet šoreiz mašīna bija noslāpēta, par laimi blakussēdētājs bija atstājis 3mm atvērtu logu. Atslēgai, kas atradās aizdedzei klāt bija atslēgu riņķītis, kuru pa 3mm loga caurumu ar drāti aizķēru, izvilku no aizdedzes nometot to salonā uz zemes un pēctam nospiežot atslēgas durvju atslēgšanas pogu. Šī manipulācija prasīja aptuveni 3h laika un daudz nervu.

06. Aprīlis 2011, 23:18

Es jau nu sākumā izmēģinātu visādus citādus veidus pirms blieztu ārā logu!
Pa šādai modei mēģināji?
http://www.metacafe.com/watch/694928/ho ... an_hanger/
Tēma slēgta