Tēma slēgta

Iekeeraas aizdedzes atsleega!!!

29. Marts 2009, 08:55

jauns pa 14? kinas? :D , bet, hvz,varbut sanaaks pat labaak par originalo :D

29. Marts 2009, 09:00

Nez vai labaaks, bet jauns un straadaas. :D

29. Marts 2009, 09:09

nu ja, visiem lietotiem jebkura laika var but tas pati kas tev... kaut gan, jaunam ari

29. Marts 2009, 09:19

Nu tas orgjinaalais, ko nonjeemu arii nemaz nebija otgjinaals, bet spriezjot peec atsleegas nodiluma, kalpoja ilgi.
Ta jau maniis. :D

29. Marts 2009, 13:33

Nu galiigi tas starteris saak mani tracinaat. :arge:
Klusee un ne skanjas neizdvesh.
A sidzene toch iet caur kompi? Ja sidzene chakaree praatu varbuut var atvienot pavisam?

29. Marts 2009, 13:37

[user]689183|miii|[/user]Nu galiigi tas starteris saak mani tracinaat. :arge:
Klusee un ne skanjas neizdvesh.
A sidzene toch iet caur kompi? Ja sidzene chakaree praatu varbuut var atvienot pavisam?

uzmet pa taisno vadus uz starteri, http://www.mbclub.lv/board/?parentid=42 ... is#p654275 te vari palasīt...

29. Marts 2009, 14:14

Lieku testeri klaat un tur liidz starterim atnaak 3V , kad jaabuut 12V.
WTF???

29. Marts 2009, 14:55

runaajot par sleedzeni, kjeeraas man arii vinja, saaka riktiigi kjerties, teevs izdomaaja WD-40 iepuust, vispaar nevareeja pagriezt, tad es kaadu pusstundu dirsinaaju vinju, liidz izdevaas pagriezt, tad veel kaadu pusstundu dirsinaaju liidz atkal ideaali saaka shanseet :D

29. Marts 2009, 15:23

[user]214137|RTXs|[/user]runaajot par sleedzeni, kjeeraas man arii vinja, saaka riktiigi kjerties, teevs izdomaaja WD-40 iepuust, vispaar nevareeja pagriezt, tad es kaadu pusstundu dirsinaaju vinju, liidz izdevaas pagriezt, tad veel kaadu pusstundu dirsinaaju liidz atkal ideaali saaka shanseet :D

tādos gadījumos WD40 nedrīkst lietot.

29. Marts 2009, 16:22

[user]620486|daudiss|[/user]
[user]214137|RTXs|[/user]runaajot par sleedzeni, kjeeraas man arii vinja, saaka riktiigi kjerties, teevs izdomaaja WD-40 iepuust, vispaar nevareeja pagriezt, tad es kaadu pusstundu dirsinaaju vinju, liidz izdevaas pagriezt, tad veel kaadu pusstundu dirsinaaju liidz atkal ideaali saaka shanseet :D

tādos gadījumos WD40 nedrīkst lietot.

Es jau arī iepūtu to WD40 un tad tik man otrā dienā noklemmēja. Es viņu dirsināju līdz tulznu uz pirksta uztrinu. Vēlāk baigi sāpēja. :pinch:
Vairāk nepūtīšu. :cry: Ja nav paredzēts tad pūst nevar.
Tēma slēgta